Bilgisayarınızda Bulunması Gereken Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Eğer bu programları sadece senin pc de deneyipde bizimle paylaştıysan , bizim dediğimiz bilgiler kesinlikle doğrudur :) Çünkü sen genel oalrak bir pc de olması gereken olarak yazmışsın fakat sadece kendin denemişsin :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Tamam arkadaşlar konuyu uzatmayalım.Konu sahibi fırsat buldukça alternatif olarak diğer programları da eklerse daha iyi olur.Amaç; indirecek olan arkadaşlara fazla seçenek sunmak hangisi hoşuna gider ise onu indirir :)

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
Chrome değil firefox
Eset değil Panda
Ben böyle kullanıom
:D
Bir lamer'in Pc'si işte :D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
yakında bilgisayar programları üzerine bir blog açacağım.. orda çeşitli tarayıcıları,antivürsleri görebileceksiniz ve açıklamalarıda buraya eklenecektir.. inderecek arkadaşlar için iyi bir klavuz olacak..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
yakında bilgisayar programları üzerine bir blog açacağım.. orda çeşitli tarayıcıları,antivürsleri görebileceksiniz ve açıklamalarıda buraya eklenecektir.. inderecek arkadaşlar için iyi bir klavuz olacak..
PC yazılım genel bölümünde paylaşacağın programlar zaten mevcut ve teknoloji ve üye sistemi içerikli sitelerin reklamını yapmak bann sebebi o yüzden hiç uğraşma..

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi

PC yazılım genel bölümünde paylaşacağın programlar zaten mevcut ve teknoloji ve üye sistemi içerikli sitelerin reklamını yapmak bann sebebi o yüzden hiç uğraşma..

benimkisi üye sistemli değil.. yada upload edip buraya koyarım.. farketmez benim için ;)

Pisigo12

Pisigo12

Üye
Eset nod 32 iyi bir program ben trojen ve truva atı gibi virüsleri nod 32 ile 1 saate sildim ve pc virüslerden korundu :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Pisigo12

Pisigo12

Üye
Virüslerden gına geldi kalsın :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
AVG internet security ve Kaspersky internet security öneririm :D

stainless steel

stainless steel

Üye
cd çalışan xp olmazsa olmaz:bye2:

ALPARS™

ALPARS™

Üye
esed nod32 pek iyi değil onun yerine norton,avira ya da kasper kullan.

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye

modembaba

Üye
|`MaxiHakan! na katılıyorum ama video converter de FF converteri kullanırsa daha iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR

● aLuvi ●

Üye
Arkadaşlar ben size tarayıcı olarak RockMelt'i öneririm kullanmaya başladım gerçekten mükemmel

Elmir584

Üye
bencede nod 32 sacma bi antivirus. En iyi antivurus ise bence kasperskiy. Chrome ise bence iyi bir tarayici

Üst Alt