N8 şarj süresi kullanıcı testleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apit"

Apit"

Üye
N8 şarj süresi kullanıcı testleri
arkadaşlar n8 almayı düşünmekteyim.

1)kamerayı sık kullanımla kaç gün gidiyor şarjı? flaşı gerçek olduğu için çok yer diyorlar.
2)oyun oynayınca ne kadar gidiyor?

kullanıcıları bilgilendirebilirmi???

saygılar....

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
böyle konular açılmıştır oralardan yararlan oralar da bunu gibi çok sorular soruldu .

Anußis

Anußis

Üye
çok cabuk bitiyor mesela tam şarja tak o gün 50 foto çek şarjın 2 dişe düşer ...

ancak kulaklıkla müzik dinlediğinde nokianın 50 saate yakın araştırması gerçek çıkıyor baya baya 50 saat çalıyor ...

bunun dışında eh işte x6 kullandıysan ondan biraz daha uzun gittiğini söyleyebilirim

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
telefonumda akşama kadar nette takılıyorum, resim çekiniyorum, telefonda uzun süre konusuyorum ve 2 gün dayanabiliyor bana =)

muratcan1905

Üye
oyun oynuyorum ve bir günde bitiyor flaş ta gerçekten çok şarj yiyor doğru ancak abartılacak kadar da değil 100 tane falan çeksen heralde 1 diş anca düşer.

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşlar bir yolculuktasınız film izliyorsunuz şarj bitti piriz yok batarya değişmiyor!!
bu durumda ne önerirsiniz???
kalem pil ile şarj etme konusunu ana toptancıya gittim 10 tl idi adam satıcı olduğu halde n8 e önermem dedi bozabilir telefonu pek sağlıklı olmaz dedi..

muratcan1905

Üye
arkadaşlar bir yolculuktasınız film izliyorsunuz şarj bitti piriz yok batarya değişmiyor!!
bu durumda ne önerirsiniz???
kalem pil ile şarj etme konusunu ana toptancıya gittim 10 tl idi adam satıcı olduğu halde n8 e önermem dedi bozabilir telefonu pek sağlıklı olmaz dedi..

pil sağlıklı değil diye düşünüyorum öyle bir özellik olsa nokia sunardı bence zaten n8 için deneme zaten sakat iş bataryası da değişmiyor elinde kalır servisle uğraşırsın.

AYNA

AYNA

Üye
işte bende o yüzden diyorum bu yçne kötü n8 in.geziye gitcen yolda doya doya film izlicen orda video resim çekçen şarj bitecek öyle kalcan ortalıkta:hmmm

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Araba Şarj Aletlerinden Al Takarsın Arabada :)

--------------- Ekleme ---------------

Yada Bildiğiniz Gibi Tim lerde 15 Dk.de Dolduruluyor Buda Bir Çözüm :)

Anußis

Anußis

Üye
benim bildiğim timler bataryayı cıkarıp makineye atıyorlar... yani bi nevi bataryayı şokluyorlar ee n8i direkt o makineyemi atacaklar :D

muratcan1905

Üye
zaten timlerde ki olayda çok güvenilir değildir tahminim sonuçta 15 dk da dolma imkanı olsa her batarya 15 dk da dolar batarya ya zarar veriyordur mutlaka

AYNA

AYNA

Üye
Araba Şarj Aletlerinden Al Takarsın Arabada :)

Yada Bildiğiniz Gibi Tim lerde 15 Dk.de Dolduruluyor Buda Bir Çözüm :)

benim şahsi aracım yok otobüsle gidiyorum bir yere giderken buda sorun yani :D

zaten timlerde ki olayda çok güvenilir değildir tahminim sonuçta 15 dk da dolma imkanı olsa her batarya 15 dk da dolar batarya ya zarar veriyordur mutlaka

bencede vardır zararı onun..

nonamex

Üye
Şarj süresi dokunmatik bir telefon için inanılmaz derecede iyi.

pcwolf

pcwolf

Üye
Yolculukta telefonun bataryasi biterse yapılacak sey usb kablosu ile şarj edecek yer aramak ya da her mola yerinde olan 10 dklik dolum yerini kullanmak. Aslında bazı otobüslerde koltuk arkası monitörler varmış onlarda usb varsa o da şarj yapar

AYNA

AYNA

Üye
Yolculukta telefonun bataryasi biterse yapılacak sey usb kablosu ile şarj edecek yer aramak ya da her mola yerinde olan 10 dklik dolum yerini kullanmak. Aslında bazı otobüslerde koltuk arkası monitörler varmış onlarda usb varsa o da şarj yapar

şimdi rekabetten dolayı genelde çoğu otobüste koltuk arkası monitör var ama üzerinde usb girişi yok.küçük bir giriş vardı telefonlarda olan küçük data girişine benzer..

mp3 çalar kalem pille çalışıyor ya onu n8 e bağlasak o kalem pildeki enerjiden şarj olur mu?

Anußis

Anußis

Üye
büyük firmalarda var bu usbler :D metroya falan bin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt