pc depo hafızasını tanımaz oldu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
pc depo hafızasını tanımaz oldu ?
bilgisayar n8in depo hafızasını tanımıyor nasıl düzeltebilirim hard format ve biçimlendirme işe yaramıyor

0599821 kodunu deneyerek flashlayacagım eğer olmazsa nasıl düzeltebilirim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu olay benimde başıma geldi,şöyle düzelttim phoenix programının 2011 sürümünü kullanarak navifirimin bulduğu bütün dosyaları işaretleyip indererek (yaklaşık 2.03 GB) normal flash atacaksın ben bu şekilde halletttim bildiğim kadarı ile başkada çözümü yok.ben telefona pc ye bile format attım ama nafile anca böyle çözdüm cihaz harika şimdi.

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
tamam şimdi deneyeceğim tüm dosyaları indirip ;) umarım olur

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
kanki oncelikle insan yeirne koycaksin onunda kalbi var tanittir onu pcye bi tanistir bakiym elektirk alcaklar mi birbrlerinden

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
:D ya dur bakak kafayı taktım umarım yaparım ya

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:kop::kop: yparsin dostum elektirgi iyi verr :ehe

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
oh bea oldu sonunda şükür ya canavar işlem görmeye başladı kutusunu açtıgım gün gibi oldu helal olsun tosunuma :D ancak bu orçun kardeşimin verdiği product benm telefona yaramadı

0599821 bu koddaki tüm 2.10gblik dosyaları indirdim ve şükür şimdi mükemmel çalışıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
oh bea oldu sonunda şükür ya canavar işlem görmeye başladı kutusunu açtıgım gün gibi oldu helal olsun tosunuma :D ancak bu orçun kardeşimin verdiği product benm telefona yaramadı

0599821 bu koddaki tüm 2.10gblik dosyaları indirdim ve şükür şimdi mükemmel çalışıyor
Güle güle kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt