angryperson
Üye
ya 6300 da bile symbian işletim sistemi olduğunu zanneden bir arkadaşa ne anlatmayı planlıyorsun orçun
s40 symbian değil ha yemin ederim koptum puhahahahahaha

ya 6300 da bile symbian işletim sistemi olduğunu zanneden bir arkadaşa ne anlatmayı planlıyorsun orçun

siz symbianciler çok komiksiniz ya millet telefonuylaa eğleniyor vakit geçiriyor , siz symmbiani ispatlama çabasıyla mutlu oluyosunuz...)) symbian forever değil..... symbian is dead.... devir pda devri devir uygulama işlevsellik ve görsellik devri........ symbian bitti...... komiksiniz....... siz 5800ı 900 tlden , n97yi 2000 tlden alırken millet uygulama dünyasında boğuluyordu....... komikler sizi çok gülüyorum ya özellikle sana theorcun
))))) n8den bi numara olmaz kabul et artık ya
)
ehe
s40 symbian değil ha yemin ederim koptum puhahahahahaha![]()
.daha yeni mi anladınız çoktan bitmişti zaten?
ama çoğunluk olarak gene symbian var başlık yanıltıcı olmus
arkadas mevzuyu anlamamis 

Yahu, Şöyle ö**zlere, m*ngol gen taşıyanlara laf yetiştirmeyi bırakın, bişey anlatamassınız.
Adamın amacı beli zaten, üyelik tarihi bile mart.
Onlar 1 Ghz işlemcileriyle, uygulamalarıyla ,hava atmaya devam etsinler.. Sonuçta, N8 onların isteğiyle üretilmedi. Onun için, bir numara olmaz N8'den..
Modlar da bu tartışmaları izlemekten zevk alıyor olsa gerek, uzun zamandır beklemedeydim, her S^3 Desteğe girdiğimde bir tartışma..
Konuyu kilitlesinler.. Böle ök*zler var oldukça, böyle dingil insanlarımız, böyle saygısız insanlarımız oldukça bu ülke daha çok şey kaybeder..
Yabancı hiç bir forumda bu tür tartışmalar yok. Neden, çünkü saygı var. Ne almışsa almış diyor adamlar, kalp kırmaya, tartışma çıkartıp zaman öldürmeye gerek yok.
(Kaba konuştum, çünkü sıktı artık.)
Yahu, Şöyle ö**zlere, m*ngol gen taşıyanlara laf yetiştirmeyi bırakın, bişey anlatamassınız.
Onlar 1 Ghz işlemcileriyle, uygulamalarıyla ,hava atmaya devam etsinler.. Sonuçta, N8 onların isteğiyle üretilmedi. Onun için, bir numara olmaz N8'den..
Modlar da bu tartışmaları izlemekten zevk alıyor olsa gerek, uzun zamandır beklemedeydim, her S^3 Desteğe girdiğimde bir tartışma..
Konuyu kilitlesinler.. Böle ök*zler var oldukça, böyle dingil insanlarımız, böyle saygısız insanlarımız oldukça bu ülke daha çok şey kaybeder..
Yabancı hiç bir forumda bu tür tartışmalar yok. Neden, çünkü saygı var. Ne almışsa almış diyor adamlar, kalp kırmaya, tartışma çıkartıp zaman öldürmeye gerek yok.
)) puhahahaha

Bana neden cevap vermedin beyefendi?
:
ee sen de çok zorlamışsın:
Ben de düşene tekme atayım bi ;
Sevgili Mart üyesi![]()
Bir Nokia düşmanısın, sevmiyorsun, önermiyorsun. İp4 daha iyi diyorsun....
Sen bana
12mp 4000x3000 pixel fotograf ceken ve bunu uksek cozunurlukle HDMI ile dev ekran televizyona yansıtan.
Xenon flash ile zifiri karanlıgı gündüz gibi çeken.
Hd oyunlarını PSP gibi 109 ekran TV de zevkle oynatan
Bluetooth ile veri aktarımı yapabilen
Wifi ye ihtiyac duymadan 3G ile de konuşabilen
Arkasında bir Qt tabanı bulunan
Bir telefon söyle. N8imi çamaşır makinesine atıp 3000Tl verip o telefonu alacağım.
Bu benim sevdiğim ve ihtiyac duydugum özellikler.
Ve eğer bunlardan banane diyorsan burdan de*ol git. Çünkü biz burda tartışmak için değil yardım etmek için varız birbirimize...
osmanlı yıllar önce bitti kardes sen hangi dönemde yasıyorsunsynbian osmanlı gibidir asla tükenmez![]()

osmanlı yıllar önce bitti kardes sen hangi dönemde yasıyorsun
kanuni döneminde mi yasıyorsun yoksa fatih döneminde mi?![]()

ben az önce kargodan yurtdışından 790 tlye getirttiğim güvenlik bandı açılmamış galaxy s mi elime aldım.... ip4 sahibi değilim.... n8 hala kullanıyorum hepsinden emin ol.... 1000 tlye n8 almıştım 1 aydır elimde bişi yapamadım.... daha 5 dk önce galaxy s im geldi..... n8i çok isteyen varsa 800den satacağım.... fiyatlar garip değil mi galaxy s 790 n8 1000.......... ne kazık yemişim be n8den.....
--------------- Ekleme ---------------
şimdi çıkar dingilin biri pazar günü kargo olmaz der baştan açıklayayım da özel kurye sistemi ile bestbuy anlaşmalı şirketten geldi az önce.....

süpersin dostum ya![]()

Ben anlamıyorum neden tartışma uzuyor bu kadar. Ben de N8 kullandım, ama bazı sebeplerden dolayı 3 hafta kullanıp geri verdim. HTC Desire HD aldım. İyi ki almışım diyorum şimdi. N8 gerçekten güzel telefondu, ancak bu tedirginlik (destek geliyo, gelmiyo) beni çok rahatsız etti bu nedenle az zarar ederek sattım. Ama durum böyle gelişti diye N8'e ve kullananlara laf atmaya ne gerek var?
Şimdi bazı arkadaşlar N8 alarak kazık yediklerini düşünüyor ve diğer N8 kullanıcılarına laf atıyorlar. Bayaa bi çelişkili davranış. Bir tarafta N8 alıp memnun olan ve kullananlar var. Diğer tarafta N8 alıp memnun kalmayıp kazık yediğini kabullenip, n8 kullanıcılarına saldıranlar var. Bu durumda dalga geçilmesi gerekenler onlar.
Ben de sattım, zarar ettim. Yeni telefonumdan daha çok memnunum. Ama o arkadaşlar gibi davranmak şebeklikten, çocukluktan başka bişey değil![]()