Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

cumatiyek

Üye
arkadaşlar benim 6303i telefonum var ben önce version 7 üstüne yükledim sonra denedim 6 yı tekrar yükleyemedim snra 9 u yükledim bu seferde 7 i yükleyemedim üst sürümü yükleyince acaba eski sürümü tekrar yükleyemiyor musun phoenix kullannıyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar merhaba benim 6303i tel var ben versiyon güncellemesi yaptım bir üst sürümü yüklediğinde tekrar eski sürümü yükleyemiyor mussn < ben denedim tekrar eski sürümü yükleyemdim phoenix kullanıyorum

wolfed32

wolfed32

Üye
daha önce geçmişti aynı mevzu yükleyemezsin kardeş..

sdtzdmr

Üye
arkadaşlar 6303i var elimde yazılımıyükseltmek için nokia ovi ve nokia software updater kullnmaya çalıştım ama her ikisindede sorunla karşılaştım usb arıza diyor yardım ederseniz sevinirim

veysel_dy21

veysel_dy21

Üye
çok teşkrler

__wacky__

__wacky__

Üye
arkadaşlar benim 6303ümdeki sorun şu: aa yazıp 10 boşluk bırakıp tekrar aa yazıp gönderdiğimde karşı taraf mesajı gönderdiğim şekilde görüyor yani aa 10 tane boşluk aa şeklinde... ben kendi telefonumdan gönderilmiş öğelere baktığımda gönderdiğim o mesaj tek boşluk koymuşum gibi görünüyor.. yani aa tek boşluk aa şeklinde.. bu sorunla karşılaşan varmı acaba? ve ben bunu kvk ya verip bu sorunu bildirdiğimde bana şunu söylediler: bu tüm 6303 lerde olan birşeydir bir sorun değildir.. sadece 6303ten 6303e mesaj atıldığında mesajlar düzgün bir şekilde gösterilir denildi... yani ben kendi 6303'ümden bir 6303 kullanıcısına mesaj atarsam mesaj düzgün gözükecekmiş aa 10 boşluk aa şeklinde...
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ne diyorsunuz sizdede varmı böyle bir durum?

bluebobster

Üye
Valla tek kelime ile çok ilgin. bir sorun. Ama sorun sorundur. Yine sorun yazılım aslında sorun değil bazı şeyleri iyi olması için düşünüyorlar ama kullanıcıyı memnun etmiyor. Mesala müzik dinlerken mesaj gelince bib edip müziği durdurması beni son derece rahatsız edici bir sorun ama s40 larda yapacak birşey yok. Senin sorununu kendi telimde denemedim. Sadece sorunun ilhincime gitti :)

Arkadaşlar 110.83 yazılımı yüklemenizi tavsiye ediyorum. Birincise temalarda reset atma olayı kalkmış. İkincise yaklaşık 400 mesajı aşınca gelen kutusunda giden mesajlar görünüyordu o sorun şu an yok... Sistem hızında da farklılık olmuş gibi sanki ama psikolojik olabilir :)

rapstarone

Üye
ya arkdaslar sizlere bi sorum olcak 6303i almayı düşünüyodum 1 aya kadar ama dolasmadığım site okumadığın yorum kalmadı 100 yorum okuduysam 80 ni telefonun bi işe yaramadığı söyluyor herkez aldığından pismanmıs anlamadım gitti ayrıca bişey sorcam bu ekrandaki sarj ve saat göstergesi 6303 temi kucuk yoksa 6303i demi yardımcı olursanız sevinirim herkeze hayırlı aksamlar

wolfed32

wolfed32

Üye
Valla tek kelime ile çok ilgin. bir sorun. Ama sorun sorundur. Yine sorun yazılım aslında sorun değil bazı şeyleri iyi olması için düşünüyorlar ama kullanıcıyı memnun etmiyor. Mesala müzik dinlerken mesaj gelince bib edip müziği durdurması beni son derece rahatsız edici bir sorun ama s40 larda yapacak birşey yok. Senin sorununu kendi telimde denemedim. Sadece sorunun ilhincime gitti :)

Arkadaşlar 110.83 yazılımı yüklemenizi tavsiye ediyorum. Birincise temalarda reset atma olayı kalkmış. İkincise yaklaşık 400 mesajı aşınca gelen kutusunda giden mesajlar görünüyordu o sorun şu an yok... Sistem hızında da farklılık olmuş gibi sanki ama psikolojik olabilir :)

arkdaşm dediğin iki sorun da biraz azalmakla beraber daha seyrek şekilde devam ediyo :) bi halta yaramadı datadan boşyere yedim kotadan diye düşünüyodum ama hesaplamalar menüsü değişmiş o fark var..

ama tema sorunu bende seyrek de olsa devam ediyor yani.. :) yapcak bişey varmı?sanırsam şimdilik yok :)

ya arkdaslar sizlere bi sorum olcak 6303i almayı düşünüyodum 1 aya kadar ama dolasmadığım site okumadığın yorum kalmadı 100 yorum okuduysam 80 ni telefonun bi işe yaramadığı söyluyor herkez aldığından pismanmıs anlamadım gitti ayrıca bişey sorcam bu ekrandaki sarj ve saat göstergesi 6303 temi kucuk yoksa 6303i demi yardımcı olursanız sevinirim herkeze hayırlı aksamlar

arkadaşım 6300 neyse 6303 ve ya 6303i de aynı işi gören bi telefon farkları kamera 2 de 3,2 ye; şarj süresi nerdeyse iki katına vb vb küçük farklar oldu. yani 6300 ın veliahtından ne bekliyosan o aynı gelişmiş 6300. işe yaramaz mı? onu diyen halt etmiş. ben çok mesajlaşan bi insanım ve bu kadar rahat mesaj yazılan bi telefon daha görmedim müziği kamerası herşeyi güzel. bunların hepsini kulanmama rağmen 4 gün giden sarj da cabası...
yorumunu sen yap artık..

kadir_bay

kadir_bay

Üye
yazılımı nerden bulabiliriz.ben araştırdım fakat bulamadım.nokia sitesi hala 10.10 diyor.Bu arada nokia software updater ile denemedim.

wolfed32

wolfed32

Üye
yazılımı nerden bulabiliriz.ben araştırdım fakat bulamadım.nokia sitesi hala 10.10 diyor.Bu arada nokia software updater ile denemedim.

ovi suite kur orda yazılım güncelleştirmeleri var ordan yap. Ben hep ordan yapıyorum üç seferdir hiç bi problem çıkmıyo..

rapstarone

Üye
tmm volfed kardesim saolasın tesekkürler ayrıca bişey daha sormustum çevremde hiç butelden kullanan yok cahilliğimi maruz gör bu telefonun heralde şarj simgesi falan ekranda çok buyukmus o rahatsız etti onu gidermenin bi yolu yokmu yada o durum hangisinde var 6303 temi yoksa 6303i demi

gülberg

gülberg

Üye
kendi kurduğumuz *.jar uzantılı dosyaları (program, tema ve oyun) telefondan nasıl kaldırabiliriz.
s40 da yeniyimde...:) telefonumda 6303i clasic
yardımcı olursanız sevinirim..

kadir_bay

kadir_bay

Üye
programı direkt jar olarak attığında üzerine gelince zaten orta tuşa basınca açılıyor.
Yani program kurma olayı yok.Üzerine gelip seçenekler dediğin zaman sil seçeneği çıkıyor zaten.

tmm volfed kardesim saolasın tesekkürler ayrıca bişey daha sormustum çevremde hiç butelden kullanan yok cahilliğimi maruz gör bu telefonun heralde şarj simgesi falan ekranda çok buyukmus o rahatsız etti onu gidermenin bi yolu yokmu yada o durum hangisinde var 6303 temi yoksa 6303i demi

Durum 6303 te var.6303i de .çizgi çizgi.Artı olarak yazılım yükseltirsen 10.10 gibi 6303 te şarj göstergesi hoş gözüküyor öyle büyük felan da değil.Diğer simgelerle aynı buyutta.
Artı olarak 6303i modelinin genel olarak ekran çıkan herşey daha büyük.MEsala tuş kilid açıldı yazısı, menü ve seçenek yazısı vs.

ovi suite kur orda yazılım güncelleştirmeleri var ordan yap. Ben hep ordan yapıyorum üç seferdir hiç bi problem çıkmıyo..
ovi suite den güncelleştirmiştim de sorum o değil.
ovi suite de yazılımın son sürümü olarak hangisi var bende 10.12 var.
Denediysen son sürüm ne çıkıyor ovi de bakarmısın 10.12 den yüksekse kurarım

wolfed32

wolfed32

Üye
programı direkt jar olarak attığında üzerine gelince zaten orta tuşa basınca açılıyor.
Yani program kurma olayı yok.Üzerine gelip seçenekler dediğin zaman sil seçeneği çıkıyor zaten.

Durum 6303 te var.6303i de .çizgi çizgi.Artı olarak yazılım yükseltirsen 10.10 gibi 6303 te şarj göstergesi hoş gözüküyor öyle büyük felan da değil.Diğer simgelerle aynı buyutta.
Artı olarak 6303i modelinin genel olarak ekran çıkan herşey daha büyük.MEsala tuş kilid açıldı yazısı, menü ve seçenek yazısı vs.

ovi suite den güncelleştirmiştim de sorum o değil.
ovi suite de yazılımın son sürümü olarak hangisi var bende 10.12 var.
Denediysen son sürüm ne çıkıyor ovi de bakarmısın 10.12 den yüksekse kurarım

10.80 çıktı işte. ama bi saniye özür dilerim ben 6303i için konuşuyorum..

key43

key43

Üye
6303i classic birlikte gelen oyunları arıyorum??sildim yanlışlıkla...

rapstarone

Üye
eyvallah kadir_bay tesekkur ediyorum bilgilendirdiğiniz icin saolun

klln41

Üye
Telefonumdan sildiğim fotoğraflar neden tekrar geri geliyor?Mesela can sıkıntısından çektiğim fotoları siliyordum hemen bugün klasöre girdiğimde onları gördüm ama hemen kayboldular.Şimdiye kadar hiç olmazdı.Klasöre giriyorum önceden çekipte sildiğim fotolar bi süre görünüyo sonra kayboluyo.Hızlı olabilirsem kaybolmadan tekrar sil diyebiliyosun.Sebebi nedir?Pek bi zararı yok ama özel olan fotolar tel bi başkasının elindeyken geri gelirse iyi olmaz =) avira antivir ile virüs taraması yaptım hiç bi şey çıkmadı.

wolfed32

wolfed32

Üye
Telefonumdan sildiğim fotoğraflar neden tekrar geri geliyor?Mesela can sıkıntısından çektiğim fotoları siliyordum hemen bugün klasöre girdiğimde onları gördüm ama hemen kayboldular.Şimdiye kadar hiç olmazdı.Klasöre giriyorum önceden çekipte sildiğim fotolar bi süre görünüyo sonra kayboluyo.Hızlı olabilirsem kaybolmadan tekrar sil diyebiliyosun.Sebebi nedir?Pek bi zararı yok ama özel olan fotolar tel bi başkasının elindeyken geri gelirse iyi olmaz =) avira antivir ile virüs taraması yaptım hiç bi şey çıkmadı.

bataryayı çıkar, üç dakika bekledikten sonra bi da tak bakalım değişen bişey olacak mı bende olmuştu..

maximannn

maximannn

Üye
arkadaşlar 6303i telefonuma son çıkan yazılım olan 10.80i yükledim fakat bu yazılımdan sonra görüntüleri ve fotoğraflarımı hiç açamadım resim çekiyorum fakat görüntü açılmıyor yazılmda hata var sanırım bende eski bir versiyona geri döndüm tekrar yazılım attım fakat galiba flash'a zarar verdim herşeyin farkındayım teknik bir konu ancak ben kendim çözebilirmiyim flash programını verirmisiniz yada nasıl bulurum ayrıca rm-638 6.61 versiyonu yüklüydü aldığımda flashını indirdim 6.61 in fakat nasıl yükleyeceğim bilgi veririsiniz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekürler arkadaşlar hayırlı geceler...

arkadaşlar bu konu acil sitede yardımcı olabilecek yetkililer ilgilenirse çok sevinirim lütfen yardımcı olun iyi geceler cevap bekliyorum saygılar...

konuyu düzenleyen admin'in konu hakkında bilgisi yokmu arkadaşlar bi yardım edin telefon yarın lazım yapabilirsem gece yapıcam lütfen!!!

Üst Alt