Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

gamethieving

gamethieving

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim 27 şubat 2011 tarihinde 6303 diye girdim telefoncuya ve sıfır die verdi 320 tl yi verdim saat akşama doğru 5-6 arası şarja taktım ve ertesi gün öğle 12 gibiydi telefona baktığımda hala şarj oluyodu ve şüphelenerek telefoncuya gittim adamı ikna ettim ve bana sıfır telefon getirtecekti 01.03.2011 salı Bugun telefon geldi ama gelen telefon 6303i classic üzerinde yazan bu öbür telefonla sadece dış görünümü aynı iç yazılımın diğeriyle alakası yok ve bu gelen telefona içim ısınmadı ve yüzsüzlük yapıp dahada gitmedim gibi duruyo , bu telefonu bir önceki telefon gibi Yapabilirmiyiz

wolfed32

wolfed32

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim 27 şubat 2011 tarihinde 6303 diye girdim telefoncuya ve sıfır die verdi 320 tl yi verdim saat akşama doğru 5-6 arası şarja taktım ve ertesi gün öğle 12 gibiydi telefona baktığımda hala şarj oluyodu ve şüphelenerek telefoncuya gittim adamı ikna ettim ve bana sıfır telefon getirtecekti 01.03.2011 salı Bugun telefon geldi ama gelen telefon 6303i classic üzerinde yazan bu öbür telefonla sadece dış görünümü aynı iç yazılımın diğeriyle alakası yok ve bu gelen telefona içim ısınmadı ve yüzsüzlük yapıp dahada gitmedim gibi duruyo , bu telefonu bir önceki telefon gibi Yapabilirmiyiz

slmlar.. Malesef böle bi imkanınız yok. Bu sistem diğerine göre daha iyi. i modelinin diğerinden tek dezavantajı kamerasının özellikleri biraz daha kötü. Onun dışında şarj süresi olsun bluetooth olsun müzik kalitesi olsun i modeli düzden daha iyi. Ikisi dış görünüşte aynı olmakla beraber dediğiniz gibi aslında birbirinden tamamen farklı telefonlar. Sonuç olarak dediğiniz işlem şimdilik imkansız.

murats987

Üye
Hayırlı olsun 6303i için yeni sürüm çıkmış 10.80

murats987

Üye
Kurdum ama hiç bir fark göremedim. Sadece kullanıcı kulavuzunun adı ingilizceydi o türkçe olmuş :D. Aradım taradım başka bir fark görmedim.

yunus3402

Üye
Sayin wolfed32. Ben tlf nu alali bir ay oldu. Sadece hafiza kartindaki cities i sildim.telefonuda guncelledim 9.83. Benim tlf da veri depolama modu diye bi sey yok.tlf dan indirdigim programlari nereye atarsam atayim. Dosya desteklenmiyor.telefaon cok saglam bi sekilde calisiyor bu nasil bi is ben hic bi sey anlamadim.;-(

wolfed32

wolfed32

Üye
Sayin wolfed32. Ben tlf nu alali bir ay oldu. Sadece hafiza kartindaki cities i sildim.telefonuda guncelledim 9.83. Benim tlf da veri depolama modu diye bi sey yok.tlf dan indirdigim programlari nereye atarsam atayim. Dosya desteklenmiyor.telefaon cok saglam bi sekilde calisiyor bu nasil bi is ben hic bi sey anlamadim.;-(

yaa ne diceimi bilemiyorum ki.. garantiye gösterdiniz mi bu durumu.. çünkü normal değil.

bakın ben size kendi yaptığım işi söyliyim: oyunu internetten indirdim ve telefonu bilgisayara bağladığımda telefonun ekranında seçenekler geliyo bunların arasında veri depolamam ve pc suite diye seçenekler de var bunların arasından veri depolamayı seçtim ve hafıza kartında rastgele bi klasör açtım ve içine oyunları attım daha sonra teli pcden söküp direk attığım yerdeki oyunu açtım ve açıldı. bence telefonunuzda garanilik bi problem var..

yardımcı olamadığım için özür dilerim..

yunus3402

Üye
Tsk ederim.ben bilgisayar kullanmadan porogrami direkt tlfa indiriyorum.herhalde bundan dolayı olmuyor. Bilgisayarım yok. Söyledigin yolu arkadasimin blgsayirda denerim.:-). Her sey icin tsk ler.iyi geceler:bye2:

wolfed32

wolfed32

Üye
Tsk ederim.ben bilgisayar kullanmadan porogrami direkt tlfa indiriyorum.herhalde bundan dolayı olmuyor. Bilgisayarım yok. Söyledigin yolu arkadasimin blgsayirda denerim.:-). Her sey icin tsk ler.iyi geceler:bye2:

:) oyunmob.com

--------------- Ekleme ---------------

:) oyunmob.com a girersen mobil download garanty olr kardş baştan söyleseydn tlfndan grdğni hallederdk ya :)

yunus3402

Üye
Tsk ler. Arkadasim denedim oldu:-) .walla cocuklar gibi sevındim ha :-). Peki aynen bu yöntemle porogram indirebilecegim site var mi.

wolfed32

wolfed32

Üye
Tsk ler. Arkadasim denedim oldu:-) .walla cocuklar gibi sevındim ha :-). Peki aynen bu yöntemle porogram indirebilecegim site var mi.

bakıyorum ama henüz bulamadım :) bilgisayarla indirip telefona atabilecegim çok var da direk telefona program indirebilinen bi siteye henüz rastlamadım

sedat2001

Üye
Arkadaşlar ben de 6303i classic kullanıcısıyım. Bugün ilginç bişey oldu, telefonu normal şarj ettim, batarya tam doluydu. Daha sonra telefonu bilgisayara usb ile bağladım, telefon yedeğini bilgisayara aktarmak isterken birden telefon kapanıp açıldı ve ekranda "Geçersiz şarj cihazı" yazısı belirdi. Sonrasında telefonu bilgisayardan çıkarttım, bu kez de tam dolu batarya birden bire en düşük hale geldi ve şarj uyarısı verdi. Daha sonra telefonu normal şarja taktım, yaklaşık 2 saat şarj oldu, şimdilik bir sorun yok ama daha önce aynı şeyleri yaşayan arkadaş var mı? Bir de not olarak telefonu bilgisayara bidaha bağlamayacağım, sonra böyle sıkıntılar oluyor.

yunus3402

Üye
Tamam. Wolfed32 Tesekkür ederim.gercekten cok yardımcı oldun.her sey icin sagol.:-):-):-)

wolfed32

wolfed32

Üye
Arkadaşlar ben de 6303i classic kullanıcısıyım. Bugün ilginç bişey oldu, telefonu normal şarj ettim, batarya tam doluydu. Daha sonra telefonu bilgisayara usb ile bağladım, telefon yedeğini bilgisayara aktarmak isterken birden telefon kapanıp açıldı ve ekranda "Geçersiz şarj cihazı" yazısı belirdi. Sonrasında telefonu bilgisayardan çıkarttım, bu kez de tam dolu batarya birden bire en düşük hale geldi ve şarj uyarısı verdi. Daha sonra telefonu normal şarja taktım, yaklaşık 2 saat şarj oldu, şimdilik bir sorun yok ama daha önce aynı şeyleri yaşayan arkadaş var mı? Bir de not olarak telefonu bilgisayara bidaha bağlamayacağım, sonra böyle sıkıntılar oluyor.

yazılımı kaç 09.83 mü..

benimde temalara bakarken telefon reset atıyor çözebilen varmı??? yazılım 09.83 ve daha önce olmuyodu bu yazılımı yükleyince oldu...

sedat2001

Üye
yazılımı kaç 09.83 mü..

benimde temalara bakarken telefon reset atıyor çözebilen varmı??? yazılım 09.83 ve daha önce olmuyodu bu yazılımı yükleyince oldu...

Yazılımı V 06.61, yani telefonu hiç güncelleme yapmadım. Buradaki güncellemeden kaynaklanan sonuçları okuyunca vazgeçtim. Şu an bir sorun yok. Sadece telefon Pc'ye takıldığında böyle bişey yaptı.

wolfed32

wolfed32

Üye
Arkadaşlar 9.83 deki temalar sorunu yeni sürümde ortadan kalkmış kurdum ilk denediğim şey bu oldu iyi olmuş.. galiba 9.83 deki hataları düzelttiler yeni sürümde..

kommmagene

Üye
arkadaslar merhaba, daha önce sorulmuştur belki, kusuruma bakmayın.

ya ben bu navigasyonu ücretsiz bir şekilde nasıl kullanabilirim? nokia 6303i var bende nokia ovi programını indirdim pcye kurdum ama işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkrler

gamethieving

gamethieving

Üye
wolfed32 ilgin için çok saol telefona alıştım zaten :evet:

Üst Alt