wolfed32
Üye
6303i Classic kamerası nasıl ?
kamerası 3.2 ama 6303; i modeline göre daha iyi
6303i Classic kamerası nasıl ?
arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim 27 şubat 2011 tarihinde 6303 diye girdim telefoncuya ve sıfır die verdi 320 tl yi verdim saat akşama doğru 5-6 arası şarja taktım ve ertesi gün öğle 12 gibiydi telefona baktığımda hala şarj oluyodu ve şüphelenerek telefoncuya gittim adamı ikna ettim ve bana sıfır telefon getirtecekti 01.03.2011 salı Bugun telefon geldi ama gelen telefon 6303i classic üzerinde yazan bu öbür telefonla sadece dış görünümü aynı iç yazılımın diğeriyle alakası yok ve bu gelen telefona içim ısınmadı ve yüzsüzlük yapıp dahada gitmedim gibi duruyo , bu telefonu bir önceki telefon gibi Yapabilirmiyiz
Hayırlı olsun 6303i için yeni sürüm çıkmış 10.80
Sayin wolfed32. Ben tlf nu alali bir ay oldu. Sadece hafiza kartindaki cities i sildim.telefonuda guncelledim 9.83. Benim tlf da veri depolama modu diye bi sey yok.tlf dan indirdigim programlari nereye atarsam atayim. Dosya desteklenmiyor.telefaon cok saglam bi sekilde calisiyor bu nasil bi is ben hic bi sey anlamadim.;-(
Tsk ederim.ben bilgisayar kullanmadan porogrami direkt tlfa indiriyorum.herhalde bundan dolayı olmuyor. Bilgisayarım yok. Söyledigin yolu arkadasimin blgsayirda denerim.:-). Her sey icin tsk ler.iyi geceler![]()
oyunmob.comTsk ederim.ben bilgisayar kullanmadan porogrami direkt tlfa indiriyorum.herhalde bundan dolayı olmuyor. Bilgisayarım yok. Söyledigin yolu arkadasimin blgsayirda denerim.:-). Her sey icin tsk ler.iyi geceler![]()
oyunmob.com a girersen mobil download garanty olr kardş baştan söyleseydn tlfndan grdğni hallederdk ya 
Tsk ler. Arkadasim denedim oldu:-) .walla cocuklar gibi sevındim ha :-). Peki aynen bu yöntemle porogram indirebilecegim site var mi.
bilgisayarla indirip telefona atabilecegim çok var da direk telefona program indirebilinen bi siteye henüz rastlamadımArkadaşlar ben de 6303i classic kullanıcısıyım. Bugün ilginç bişey oldu, telefonu normal şarj ettim, batarya tam doluydu. Daha sonra telefonu bilgisayara usb ile bağladım, telefon yedeğini bilgisayara aktarmak isterken birden telefon kapanıp açıldı ve ekranda "Geçersiz şarj cihazı" yazısı belirdi. Sonrasında telefonu bilgisayardan çıkarttım, bu kez de tam dolu batarya birden bire en düşük hale geldi ve şarj uyarısı verdi. Daha sonra telefonu normal şarja taktım, yaklaşık 2 saat şarj oldu, şimdilik bir sorun yok ama daha önce aynı şeyleri yaşayan arkadaş var mı? Bir de not olarak telefonu bilgisayara bidaha bağlamayacağım, sonra böyle sıkıntılar oluyor.
yazılımı kaç 09.83 mü..
benimde temalara bakarken telefon reset atıyor çözebilen varmı??? yazılım 09.83 ve daha önce olmuyodu bu yazılımı yükleyince oldu...

wolfed32 ilgin için çok saol telefona alıştım zaten![]()