Symbian Bitmiş Beyler :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Bitmiş Beyler :))
Fazla yazmayacağım; Nokia ve Symbian'ı kötüleyenler; 31 Ocak'a kadar baz alınan kullanım çoğunlukları var fotoğrafta. Hatta bence kilitlensin konu. Birkaç kişi hala anlamayıp laf edebilir. Bu fotoğraf bence yeterli...

Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve n000k

dla11

Üye
daha yeni mi anladınız çoktan bitmişti zaten?:ehe
ama çoğunluk olarak gene symbian var başlık yanıltıcı olmus

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:eheTurkiyede de bitmis baksana ya masmavi ((: <3 :D

angryperson

Üye
Amaç dalga zaten :ehe:ehe

evet güzel dalga geçmişsin kendinle gülmekten ölüyorum....... :)))) s40 da symbian 6300da bile var.... akıllı telefon oranında symbian adı bile geçmez :)))) bu tablo çok öönemsiz:))))) güzel dalga theorcun güldürdün beni:))))

Maximien

Maximien

Üye
Valla başlığı görünce konuya ne yazacaklarım canlandı kafamda. çok pis şeyler yazacaktım bir baktım başlık yanıltıcıymış gördüm sonra sinirim geçti :D

muratcan1905

Üye
çok kullanılıyor doğru ancak bu onun iyi olduğunu kanıtlamaz ona bakarsanız xp hala en çok kullanılan ama sebepleri farklı korsanına daha kolay ulaşılması daha düşük sistemleri baz alması vs.
kısaca bu tablo bir şey ifade etmiyor symbian bitecek bu kesin ve bu nokia yüzünden olacak.

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Herşey ortada :D symbian forever bu arada ne farkeder ha 6300 ha n8 sonuçta SYMBİAN :D

AYNA

AYNA

Üye
bu kullanıcı grafiği.nokia yıllardır symbianlı telefon sattı tabikide fazla olacak symbian kullanımı.android ve diğer işletim sistemleri çıkalı kaç sene oldu bu grafiğin böyle olması normal ama şuanki yönelme ios ve androide symbianın üzerinde pek durulmuyor artık.ben yıllardır symbian kullanıyorum ama artık değer verilmiyor symbiana buda bir gerçek.tartışma amaçlı söylemedim fikrim..

accman

accman

Üye
evet oran gayet tatmin edici de... eski symbianların falan baz alınmadığı bi harita nasıl ben de merak ettim doğrusu

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
evet güzel dalga geçmişsin kendinle gülmekten ölüyorum....... :)))) s40 da symbian 6300da bile var.... akıllı telefon oranında symbian adı bile geçmez :)))) bu tablo çok öönemsiz:))))) güzel dalga theorcun güldürdün beni:))))

Herşey ortada :D symbian forever bu arada ne farkeder ha 6300 ha n8 sonuçta SYMBİAN :D

Benm cevabıma gerek kalmamış..

--------------- Ekleme ---------------

Valla başlığı görünce konuya ne yazacaklarım canlandı kafamda. çok pis şeyler yazacaktım bir baktım başlık yanıltıcıymış gördüm sonra sinirim geçti :D

:ehe

angryperson

Üye
Benm cevabıma gerek kalmamış..

:ehe

siz symbianciler çok komiksiniz ya millet telefonuylaa eğleniyor vakit geçiriyor , siz symmbiani ispatlama çabasıyla mutlu oluyosunuz... :))) symbian forever değil..... symbian is dead.... devir pda devri devir uygulama işlevsellik ve görsellik devri........ symbian bitti...... komiksiniz....... siz 5800ı 900 tlden , n97yi 2000 tlden alırken millet uygulama dünyasında boğuluyordu....... komikler sizi çok gülüyorum ya özellikle sana theorcun :)))))) n8den bi numara olmaz kabul et artık ya :)))):ehe

accman

accman

Üye
siz symbianciler çok komiksiniz ya millet telefonuylaa eğleniyor vakit geçiriyor , siz symmbiani ispatlama çabasıyla mutlu oluyosunuz... :))) symbian forever değil..... symbian is dead.... devir pda devri devir uygulama işlevsellik ve görsellik devri........ symbian bitti...... komiksiniz....... siz 5800ı 900 tlden , n97yi 2000 tlden alırken millet uygulama dünyasında boğuluyordu....... komikler sizi çok gülüyorum ya özellikle sana theorcun :)))))) n8den bi numara olmaz kabul et artık ya :)))):ehe

eleştirini doğru bi üslupla yap dostum..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi

Haklısın; bu mesajı N8'den değil; 2 koltuk önde oturan adamın iPhone'sinden yazmalıyım. Ya da arkada Samsung kullanan var bir de. Sen anca o makinenin dilinden anlıyorsun, zaten sen de Nokia'yı kötülemekten başka hiçbir halt bilmeyen bir makinesin :)

nonamex

Üye
Gelişmiş ülkelerin çoğunda symbian ölmüş..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Dur Durşimdi gördüm ? nee? N97 2000TL. Nere ora, Suriye falan mı ? Suriyede iphone 5000TL falandır artık :)

angryperson

Üye
Dur Durşimdi gördüm ? nee? N97 2000TL. Nere ora, Suriye falan mı ? Suriyede iphone 5000TL falandır artık :)

sana çok gülüyorum theorcun aynen devam takipçinim nokia fanboy seni :ehe

n97 ilk çıktığında 1700 tl civarıydı sanırım 300 tl fazla söylemişim :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Gelişmiş ülkelerin çoğunda symbian ölmüş..

Mesajdaki amacım; Symbian'ın gelişmiş ya da gelişmemiş ülkede, yine ve hala popüler olduğunu göstermek. Dünya'nın %50'den fazlası çoğunlukla Symbian kullanıyorsa, Nokia nasıl desteği geri çeksin de %50 hisse kaybetsin?
Bir de dipnot düşmek istiyorum; Nokia sadece N8 ile Yarıştırmıyor S^3'ü. N8 C7 C6-01 E7 ve gelecek X7. Daha da artacak belki. Şimdi söyleyin bana. Nokia bu kadar geniş çaplı düşünürken; hem eğlence hem iş telefonu üretirken; sadece ugulama telefonu satan mı kazanır? Nokia mı? Toplamda kim daha fazla satıyordur? ip4 N8'den 3 kat fazla satıyormuş.. Ee N8 pahalı, N8 alan kadar C7 C6-01 alan da var. E7 de geldi...

sana çok gülüyorum theorcun aynen devam takipçinim nokia fanboy seni :ehe

n97 ilk çıktığında 1700 tl civarıydı sanırım 300 tl fazla söylemişim :)

Ayrıntıya girmesek; ortalama fiyat aralığı söylesek; N97 ile ip3gs arası kafadan 400TL; N8-ip4 arası da kafadan 600TL vardır...

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Orçun sen bunlara anlatamazsın çünkü anlamak istemiyorlar. N8 alamayan c7 alır onu alamayan c601 alır bôyle gider bu bir stratejidir. Ama anlayana :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya 6300 da bile symbian işletim sistemi olduğunu zanneden bir arkadaşa ne anlatmayı planlıyorsun orçun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt