preevn yüklemesinde sorun !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yiğitalp

Üye
    Konu Sahibi
preevn yüklemesinde sorun !!!!
arkadaşlar repository leri aktif leştirdim herşeyi yaptım tüm forum da araştırdım bulamadım ben hala nolursa olsun preevn yükeleymiorum apt-get install preevn yazdığım zaman E:couldn't find package preevn yazıyor forum bir sürü başka yol verilmiş işte update fln herşeyi denedim olmuyor lütfen biri bana yardım etsin :ah:ah:ah:ah

osmanayman

osmanayman

Üye
Belki denilenleri yapmışsındır fakat yine de yazmak isterim;
-Öncelikle extras, exras devel, exras testing kataloglarını yüklemen gerekiyor,
-Ardından X-Term'den apt-get update komutunu ver,
-Son olarak "apt-get install preenv" yaz yüklersin.

Sorunun kataloglardan kaynaklanıyordur... Selametle...:oke:

yiğitalp

Üye
    Konu Sahibi
saol cevap verdiğin için ama hepsini 100lerce kez yaptım heralde dediğin gibi kataloglardan kaynaklanıyosa yapıcak bişi var mı acaba veya başka çözümü bulabilcek olan ???

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Belki denilenleri yapmışsındır fakat yine de yazmak isterim;
-Öncelikle extras, exras devel, exras testing kataloglarını yüklemen gerekiyor,
-Ardından X-Term'den apt-get update komutunu ver,
-Son olarak "apt-get install preenv" yaz yüklersin.

Sorunun kataloglardan kaynaklanıyordur... Selametle...:oke:

bu linkte senin dediğin üç şeyde var bunları yükleyip sonra senin dediğiini yapıyoruz ve oluyor öylemi?

o sayfadaki linklere tıklıyorum app. manager açılıyor ve add çıkıyor install çıkmıyor daha sonra cheking yapıyor problem nerede?

osmanayman

osmanayman

Üye
Bir problem olmaması lazım... Add diyorsun ya da Türkçeyse Ekle diyorsun, ekliyor biraz uzun sürebilir... Üçünü de yükledikten sonra komutu vermen yeterli... Ya da istersen apt-get install preeenv komutundan önce apt-get update komutunu ver hata verirse x-termden çık tekrar gir dediğim şeyi tekrarla...:oke: Selametle...

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
once flash attim sonra kodlaei girdim yuklwdim oldu suan nova yi oynuyorum aaspalti yukledim calisiyo ama ses cikmiyor bounce yi yukkediim devam saolun arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...