Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara'da N8 için invisible shield nerede bulunur
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n8_00
Üye
Konu Sahibi
Ankara'da N8 için invisible shield nerede bulunur
arkadaşlar ankarada n8 için invisible shield nereden alabilirim ?
ByWorth
Üye
N8'de çizilmez ekran ve kasa var, Yani bu tür şeylere ihtiyacın yok..
apobaba1234
Üye
kasa ciziliyior cizilmeyen metal olurmu?
n8_00
Üye
Konu Sahibi
peki kasanın çizilmemesi için önerebileceğiniz bir şey varmı
apobaba1234
Üye
slikon kılıf kullan yarış çizgili kılıfları var n8in onlar güzel onlardan kullan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
biraz pahalı ama güzel duruyo ve 2yıl garantili ekranada herhangi bir ekran koruyucu alabilirsin ama almasanda çok sıkıntı olmaz zaten çizilmeye dayanıklı ekran
n8_00
Üye
Konu Sahibi
bu kılıflar fena değilmiş çok saol ayrıca bunların bir kaç rengi var n8 in silver white rengine bu kılıfların hangi renkleri daha güzel olur ?
nonamex
Üye
Ekranı korumak için anahtar veya bozuk para türü şeylerle aynı cebize koymayın, bir sorun olmaz. Elinizle o ekranı çizmeniz imkansız gibi, içiniz rahat olsun
yaw nasil cizilmiyor ya anahtari boydan boya surt bakayim noluyo metal sonucta tabiki cizilir.vidyolari var n8 le i4 u karsilastirirken suyun icine koyuyolar hatta 1-2 metre yuksrkten mermere atiyolar cizik icinde kaliyo kasa
ByWorth
Üye
valla ben o videonun yalancısıyım.. =))
apobaba1234
Üye
o vidyoda kasayı çizcek bişe yapılmıyoki dakka 1 e dikkat et bu vidyoda çiziliyomu gör
TheORCUN
Üye
dan alabilirsin. Bana ist. içi 2 günde geldi. 1 hafta almaz yurt içi ulaşması....
serhatoktar
Üye
İnvisicle shield mi Hocam Bosuna o kadar verirsin ben zamanında kullandım telin yanında kalan kısmındaki koruma kalınlıgı içnce oldugu için zamanla orası elinle tutmaktan dolayı kayıyor ve invisble shield rengi sararıyor ..Ben telden cıkardım deri kılıf kullanıorum..Hİç Mi Hiç tavsiye etmiyorum verdigim paraya yazık ..Haram zehir zıkkın olsun gavurlara..
n8_00
Üye
Konu Sahibi
şimdi kararsız kaldım invisible shield olumsuz yorum aldığı için vazgeçtim ama kasa çizilmiyorsa kılıf almayacağım
dostum telin kasası her şekilde çiziliyor onu goze alma derimce silikon kılıflar var nokia shoplarda onlara bir bak derim ama mutlaka telini iyi muhafa etmelisin.