Ttnet 8 mb/bit hız ile Mart ayında indirdiğim veri boyutu (17 günde)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Ttnet 8 mb/bit hız ile Mart ayında indirdiğim veri boyutu (17 günde)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ne inirdin ayıptır sorması bendede 8 var ve ben maksimum 1 ayda 2 tb indirme yaptım :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
torrent mi indiriosn:D

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
torrent mi indiriosn:D

Torrente artık indirecek dosya bulamıyorum ki IDM ile şuan.

--------------- Ekleme ---------------

kesinlikle :D
ha unutmadan aldığım BLU-RAY diskleri yedeklemeden bırakmam :D

Güzel güzel HD film arşivi yapmayı düşünüyorumda 720p lik türkçe filmden ses dosyasını alıp hd filme gömmem gerek

--------------- Ekleme ---------------

ne inirdin ayıptır sorması bendede 8 var ve ben maksimum 1 ayda 2 tb indirme yaptım :D

Sen 2Tb lık ne indirdin merak ettim

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
:ohannes: 308 GB ne la :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
:ohannes: Berkayda vardır 2-3 TB lık hard disk yapar o :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
EEE piyasada nekadar film varsa 1080 p olanları z<aten 1 tanesi 10 gb bunlardan 200 adet civarı var
oyunlar
test programları
android sdk
bada sdk
ve piyasadaki neredeyse çoğu müik var.

• Beğen
Tepkiler: jejep
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
EEE piyasada nekadar film varsa 1080 p olanları z<aten 1 tanesi 10 gb bunlardan 200 adet civarı var
oyunlar
test programları
android sdk
bada sdk
ve piyasadaki neredeyse çoğu müik var.

Çocukların için mi arşiv yaptın :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye

Yani oyun film de boşa aslında herkes filmin içinde olacak sistemler olacak boşuna aslında:D

bak bi p4 var bende bitane daha toplicam download bilgisayarı yapıcam işlemci herşey var hdd bulmam lazım :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bak bi p4 var bende bitane daha toplicam download bilgisayarı yapıcam işlemci herşey var hdd bulmam lazım :D
4 tane 2 tb lik disklerden al raid yap:D Ama cidden disk alacaksan hepsi aynı model ve boyutta olsn.Cünkü raid olmadıgı zaman cok yavaşlama oluyor.

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim Hdd için Hitachi Deskstar 3 TB 3.5-Inch 7200RPM SATA III 6Gbps 64 MB alabilirsin işini görür.

Adilx05

Adilx05

Üye
Helal Olsun Yani :alkis

• Beğen
Tepkiler: jejep
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye

4 tane 2 tb lik disklerden al raid yap:D Ama cidden disk alacaksan hepsi aynı model ve boyutta olsn.Cünkü raid olmadıgı zaman cok yavaşlama oluyor.

abi biliyosunki p4 raid olmuyor digitus raid kartları var onlardan almayı planlıyorum saniyede maksimum 180 mb geiyor yanlız.ama neyseki yazın sunucu alıcam varmı önerebileceğiniz bir toplama sunucu. :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
en fazla 542,483 gb indirmiştim şimdiye kadar onada 1 500 lük hard disk bide kendi hard diskimi ayırmıştım
Berkay sen Blu-Ray indirmeye devam et yakında 50 tane 500 lük hard disk doldurursun :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
en fazla 542,483 gb indirmiştim şimdiye kadar onada 1 500 lük hard disk bide kendi hard diskimi ayırmıştım
Berkay sen Blu-Ray indirmeye devam et yakında 50 tane 500 lük hard disk doldurursun :D

ee naparsın hdd var bizde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt