ne inirdin ayıptır sorması bendede 8 var ve ben maksimum 1 ayda 2 tb indirme yaptım![]()
Yabancı film indirdim torrent mi indiriosn![]()

torrent mi indiriosn![]()
kesinlikle
ha unutmadan aldığım BLU-RAY diskleri yedeklemeden bırakmam![]()
ne inirdin ayıptır sorması bendede 8 var ve ben maksimum 1 ayda 2 tb indirme yaptım![]()
EEE piyasada nekadar film varsa 1080 p olanları z<aten 1 tanesi 10 gb bunlardan 200 adet civarı var
oyunlar
test programları
android sdk
bada sdk
ve piyasadaki neredeyse çoğu müik var.

evet geleck nesil için ama gelecekte android ve badayı naparlar bilmem
Çocukların için mi arşiv yaptın![]()

evet geleck nesil için ama gelecekte android ve badayı naparlar bilmem![]()

Yani oyun film de boşa aslında herkes filmin içinde olacak sistemler olacak boşuna aslında![]()

4 tane 2 tb lik disklerden al raid yapbak bi p4 var bende bitane daha toplicam download bilgisayarı yapıcam işlemci herşey var hdd bulmam lazım![]()
Ama cidden disk alacaksan hepsi aynı model ve boyutta olsn.Cünkü raid olmadıgı zaman cok yavaşlama oluyor.bak bi p4 var bende bitane daha toplicam download bilgisayarı yapıcam işlemci herşey var hdd bulmam lazım![]()
4 tane 2 tb lik disklerden al raid yapAma cidden disk alacaksan hepsi aynı model ve boyutta olsn.Cünkü raid olmadıgı zaman cok yavaşlama oluyor.

en fazla 542,483 gb indirmiştim şimdiye kadar onada 1 500 lük hard disk bide kendi hard diskimi ayırmıştım
Berkay sen Blu-Ray indirmeye devam et yakında 50 tane 500 lük hard disk doldurursun![]()