21 Mart'ta Neler Olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
21 Mart'ta Neler Olacak?

Resimde görüldüğü üzere Nokia 21 Mart'ta yeni Symbian telefon(lar) tanıtabilir. Nokia X7 ve Amerikalı kullanıcılar için T-Mobile üzerinden sunacağı C7 modelini de tanıtabilir​

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Uruloki

Uruloki

Üye
sayın modum yakılmıyor aynı konu var zaten kendiniz açmışınız bide :) evet bu haberi bende görmüştüm bakalım ne olcak X7 kesin gibi ama başka be tanıtabilir ki

apobaba1234

apobaba1234

Üye
belkide 20 martta yeni oyunlar gelcek deniyordu belki yeni telefonlarla tanitimi yapilarak cikaartilabilir

suat1111

suat1111

Üye
resim uçmuşş

webplayer

webplayer

Üye
Göreceğimiz yeni model X7 olacaktır başka üst düzey model çıkmaz sanırım bunda sonra Symbian olarak. Alt modeller çıkabilir belki. Çok da heyecanlandıracak bir gelişme değil açıkçası. Tabi telefon tanıtmak yerine başka birşeyler de olabilir ancak pek güzel sürprizler beklemiyorum şimdilik :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
o değilde X7'nin tasarımı ve hoparlörleri ne öyle abi dehşet tasarım olmuş bence..

apobaba1234

apobaba1234

Üye
o x7deki hoparlorlerden sadece 2si calisiyomus c7deki gibi bosmus oburleri

mc_mfi

Üye
abi o deilde 21 mart da yeni arayüz gelse negüzel olur kimse söylediğimden etkilenmesn ama nokia yı sevmeme rağmen satıp iphone4 almayı düiünüyorum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
o x7deki hoparlorlerden sadece 2si calisiyomus c7deki gibi bosmus oburleri
hadii beee:off:Oysaki hakkat çok klas makina yani N8 in şeklide on numara kesinlikle N8 imiz piyasadaki en sağlam tasarımlarıdan biri ama X7 bana Star Trek ne biliyim Star Wars filmlerinden fırlamış gibi onları hatırlatıyor

--------------- Ekleme ---------------

abi o deilde 21 mart da yeni arayüz gelse negüzel olur kimse söylediğimden etkilenmesn ama nokia yı sevmeme rağmen satıp iphone4 almayı düiünüyorum
Boooooo.. Symbian3 Kardeşliği bir kardeşini daha mı yitiriyor mC?:ağlarım:

mc_mfi

Üye
hadii beee:off:Oysaki hakkat çok klas makina yani N8 in şeklide on numara kesinlikle N8 imiz piyasadaki en sağlam tasarımlarıdan biri ama X7 bana Star Trek ne biliyim Star Wars filmlerinden fırlamış gibi onları hatırlatıyor

--------------- Ekleme ---------------

Boooooo.. Symbian3 Kardeşliği bir kardeşini daha mı yitiriyor mC?:ağlarım:
ya gerçekten bezen bırakmayasım geliyo ama uyglama yok kişi arkadaş çanımı sıkıyo yoksa az çok biliyosunuzdur nokia fanıyım

novi_pazar

Üye
21 mart'ta nokia symbian 3 için ovi mağaza üzerinden mesih gönderecek :) arkadaşlar büyük beklenti içinde olmayın en fazla yeni model teli tanıtırlar

SilentOne

SilentOne

Üye
ovi den mesih :D :D

blackbird48

blackbird48

Üye
21 mart'ta nokia symbian 3 için ovi mağaza üzerinden mesih gönderecek :) arkadaşlar büyük beklenti içinde olmayın en fazla yeni model teli tanıtırlar
süpersin ya koptum valla millet kendi kendine olmadık beklentilere giriyor daha sonrada beklentiler hayal olunca veryansın ediyorlar buna kendi kendini gaza getirmek deniyor birde şunu belirtmek isterim ben şu ana kadar NOKIA cihazların hertürlü modelini alıp kullanan ve koleksıon yapan biriyim ama bu nokıanın gidişi beni soğuttu hayatımın çılgınlığını yapıp önümüzdeki yıl samsung'a bi yatay geçiş yapcam ama NOKIA herzaman favorim olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt