Ayrılık mı daha acı olur yoksa ölüm mü ? tartışma konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
szice tabikide ölüm u gnü kadar 2 kızla çıktım aynı anda :D
ölüm hiç aklımdan geçmez hele başka biri için..

ama şöyle üşün
ayrılınca görebileceksin ama ölünce o artık yok yani.

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
değişik bir yaklaşım.
ben çözemedim.okadar düşündüm ama sonuş hep hüsran.bakalım ne çıkacak arkadaşların yorumlarından

zaza

zaza

Üye
ölüm daha zordur sevdiklerinden hep uzaktasın artık her istediğinde onları görmezsin, özlesende bunu söyleyemezsin, seni belki duyamazlar, hissetmezler ama sen arkalarından hep acı çekersin, keşke cümleleri sıralarsın, sürekli ağlarsın, resimlere bakmak sana yetmez, ona sarılmak istersin, söylemek isteyipte söyleyemediklerini söylemek için yanına gelmesini istersin ama hiçbiri olmaz

ayrılık ise daha rahattır uzaktan izleyebilirsin belki birgün yeniden onunla birlikte olursun ama ölüm gibi asla onu sonsuza kadar kaybetmezsin belki onunla kısa bir sürede olsa zaman geçirebilirsin ama ölünce bunu yapamazsın

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Ayrılık bana simdiye kadar hic acı yaratmadı:D

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
ölüm kurtulmak deil bitmek deil bir başlangıçtır.
ayrılığın ardından ayrılık gelir sürekli ayrılık
hangisinden ağlicaksın yada neye şaşırıcaksın
öldünmü 1 kez ölüm için ağlarsın ama onun yokluğu hissedilir.
ayrıldıktan sora karşında işte bunun neresi ayrılık istersen sarılıp öpersin
istersen takarsın koluna yeter artık dayanamıyorum der çeker gidersiniz.
ama ölüm sadece karşında duran bir toprak parçasıdır.ona ne kadr seviyorum desende kolundan tutup kaldırmaya çalışsanda o gelmeyecektir.yorumlar hep bu şekilde olacak bunu hissediyorum.
peki bu yazılanların terside var hiçonu düşündünüzmü.mesela ölsede bunu görmeseydim gibi...

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Ölüm daha acı sevgilim beni terk edince 1 gün acısını çektim daha sonra unuttum

zaza

zaza

Üye
ölüm kurtulmak deil bitmek deil bir başlangıçtır.
ayrılığın ardından ayrılık gelir sürekli ayrılık
hangisinden ağlicaksın yada neye şaşırıcaksın
öldünmü 1 kez ölüm için ağlarsın ama onun yokluğu hissedilir.
ayrıldıktan sora karşında işte bunun neresi ayrılık istersen sarılıp öpersin
istersen takarsın koluna yeter artık dayanamıyorum der çeker gidersiniz.
ama ölüm sadece karşında duran bir toprak parçasıdır.ona ne kadr seviyorum desende kolundan tutup kaldırmaya çalışsanda o gelmeyecektir.yorumlar hep bu şekilde olacak bunu hissediyorum.
peki bu yazılanların terside var hiçonu düşündünüzmü.mesela ölsede bunu görmeseydim gibi...
ne kadar kötü olsada eğer ufak bir tebessüm yaratacak şekilde tanınıyorsa ölsede üzülürsün

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Ölüm daha acı ben sevgilimden ayrıldım 1 gün acısını çektim sonra unuttum

greenmile

greenmile

Üye
bazen ayrılık ölümden zor gelir insana istersin dokunamazsın,konuşamasın,dönemessin ona.

• Beğen
Tepkiler: minoo
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ayrılık birinden ayırır.
Ölüm herkesten!

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım.
ölüm bir sondur ne hasret kalır ne acı bir kaç yıl hatırlar insan üzülür ölüm bir yas'dır birgün biter. her ayrılık bir başlangıç, her başlangıç bir ayrılıktır. öylede böylede yürek sancısı çeker insan.

Perfect!

Üye
öldüğünde sen acı çekmezsin... belki arkada kalanlar, oda bir süre sonra zaten geçer.

ama ayrılığın açısını hissedersin. hiç bir şey yokmuş gibi davransanda o hep içindedir. ve sen yaşarsın onu başkası değil.

ölüm ise kurtuluştur herşeyden...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
öldüğünde sen acı çekmezsin... belki arkada kalanlar, oda bir süre sonra zaten geçer.

ama ayrılığın açısını hissedersin. hiç bir şey yokmuş gibi davransanda o hep içindedir. ve sen yaşarsın onu başkası değil.

ölüm ise kurtuluştur herşeyden...
Ölürken fena acılar çekilebiliyor :D
Ayrıca öldüğünde nereye gidersin en kötü ihtimalle?
Cehenneme mi :D O da yeterince kötü bir yerdir tahminen, hiç iyi anana rastlamadım daha :D

Ayrılınca nereye gidersin?
Daha güzelini, yakışıklısını, kıymet bilenini bulur, onun yanına gidersin.

Ayrılık zordur sevince tamam ama dünyanın sonu da değildir. Yani bu ayrılığa nasıl baktığınla alakalı.
Tadında bırakacaksın, olmuyorsa zorlamayacaksın. Ayrılmış, zaten kötü bir olay yaşamışsın bir de üstüne içip, ayrılık şarkıları dinleyip olayı olduğundan da vahim hale getirmeyeceksin.

Geçmişimize takılırsak geleceğimizi yaşayamayız.
En doğrusu şu an için olabilecek en iyi olanı seçmek ve ilerlemek :oke:

• Beğen
Tepkiler: buketcik
arslansem

arslansem

Üye
Ölüm tabi ki..

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Sonucunda ikisi de ayrılık değil mi? ayrılmak demek o kişinin sende ve onda ölmesi demek zaten. (Ölmek demek sonuna kadar kaybetmek olsa da...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt