sağa mı sola mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
sağa mı sola mı?
arkadaşlar şu 5800'ın ekranını döndürmek için tek yön kullanılıyor diye biliyordum ama demosunda (durup dururken niye izlediysem :ehe ) telefonu sağa da yatırsa sola da yatırsa sönüyo ne olcak şimdi? :d:
bi de dönerken ekran kayarak gidip geliyo çok şık öyle bişey yapamaz mıyız biz de? :naughty:

tandogucem

tandogucem

Üye
bende oyle zaten ne yone cevirirsem donuyor birde sana tavsiyem sensor kullanma :)

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
ben de istiyorum döndürmeyi her tarafa :(
bişey filan mı yükledin kardeş??

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
5800 normal şartlarda heryöne dönmez tek yöne döner dönerken kayıyor falan demişsin oda tema efekti tema efektini açarsan (bazı tems efektlerinde olmayabilir) o şekilde olacaktır döndürmede programla yapılıyor

Perfect!

Üye
arkadaşlar şu 5800'ın ekranını döndürmek için tek yön kullanılıyor diye biliyordum ama demosunda (durup dururken niye izlediysem :ehe ) telefonu sağa da yatırsa sola da yatırsa sönüyo ne olcak şimdi? :d:
bi de dönerken ekran kayarak gidip geliyo çok şık öyle bişey yapamaz mıyız biz de? :naughty:

:d:

gözden kaçmış bir hata :ehe
5800 normal şartlarda tek yöne döner ve kaymaz :D
montaj hatası gibi :D bende görmüştüm demosunda

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
gerçi demosunda dokunmatiği de pek hassas :ehe

tandogucem

tandogucem

Üye
anlamiyorum sizi genel 5800 lara laf atmayin sizinkiler bozuktur benim 5800 min dokunmatiginin hassasuyeti mukemmel iphonedeki gibi dokunmatik var ban gore kamerasi desen bi harika ayrica bende her yone douyor genele konusmayin video cektirceksiniz illa bana

mcetin55

mcetin55

Üye
anlamiyorum sizi genel 5800 lara laf atmayin sizinkiler bozuktur benim 5800 min dokunmatiginin hassasuyeti mukemmel iphonedeki gibi dokunmatik var ban gore kamerasi desen bi harika ayrica bende her yone douyor genele konusmayin video cektirceksiniz illa bana

Acaba Video veya foto koyarmısın ?

Anußis

Anußis

Üye

yuh ulan yuh :D atma recep iphone ile aynı ekranda var dede tam olsun

5800 retina ekran :d::d::d::d:

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
sen en iyisi koy bi video :oke:
dokunmatığı kötü değil ama videoda çok hassas bi izle isterse :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...