Kullandığınız Operatörden Memnunmusunuz? [ANKET]

Sponsorlu Bağlantılar

Kullandığınız Operatörden Memnunmusunuz?

• Evet, Operatörümden Çok Memnunum

Kullanılan: 15 34.1%
  • Evet, Ama Beğenmediğim Yönleri Var

Kullanılan: 25 56.8%
  • Hayır, Hiç Memnun Değilim

Kullanılan: 3 6.8%
  • Hayır, Ama Beğendiğim Yönleri Var

Kullanılan: 1 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    44
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığınız Operatörden Memnunmusunuz? [ANKET]
Evet arkadaşlar başlıktada olduğu gibi Kullandığınız Operatörden Memnunmusunuz?[OPERATÖRÜ BELİRTİN]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben Turcell kullanıcısıyım. yaptıkları kampanyalar mükemmel ama müşteri hizmetlerini hiç beğenmedim.. adamlar mesaj gönderiyorlar ama bana ulaşamıyorlar.. Telefon numaranız yanlış diyorlar.. :) birde üstüne mail atıyorlar. lütfen cep telefonunuzu yazınız diye :)

10 üzerinden 4 oda kampanyalara..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392, vic353 ve kol@j

kol@j

kol@j

Üye
vodafone

gerçi içinde bulunduğumuz şartlar içinde değerlendirme yapıyoruz... daha iyi olabilecek midir biz bilemiyoruz

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
Avea

memlunum fakat bazı yerlerde çekmiyor..

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Vodofone kullanıyorum.

Gerek arama tarifeleri olsun, sms tarifesi, olsun,net tarifelerini zaten tartışmaya gerek yok zaten. Çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: emirates16
.BlueTR

.BlueTR

Üye

ama müşteri hizmetlerini hiç beğenmedim.. adamlar mesaj gönderiyorlar ama bana ulaşamıyorlar.. Telefon numaranız yanlış diyorlar.. :) birde üstüne mail atıyorlar. lütfen cep telefonunuzu yazınız diye :)

10 üzerinden 4 oda kampanyalara..

sana öyl eoluyorsa sende bi şey vardır.Çünkü bende hiç öyle olmuyor ben 10 üzerinden 8 veriyorum Turkcele 8 olmasının sebebi bazı yerlerde(kastronun alça yerleri veya çok tenha olan yerlerde) çekmiyor ama her zaman olmuyor bu bide bazı kampanyaları biraz kazık gibi geldi:ehe

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
    Konu Sahibi

sana öyl eoluyorsa sende bi şey vardır.Çünkü bende hiç öyle olmuyor ben 10 üzerinden 8 veriyorum Turkcele 8 olmasının sebebi bazı yerlerde(kastronun alça yerleri veya çok tenha olan yerlerde) çekmiyor ama her zaman olmuyor bu bide bazı kampanyaları biraz kazık gibi geldi:ehe

bende çıkan sorun sende çıkmayabilir..? sende olan sorunda bende olmayabilir.. ben halen tezimin arkasındayım bu saatten sonra bana ulaşmasınlar bile... internette biraz araştırırsan Turkcellden tek şikayetçi ben değilim... :)

vic353

vic353

Üye
vodafone kullanıyorum 1 kere çekmediğini gördüm o da bir dağ köyüne gittiğim zamandı e bu da normal 100 kişinin yaşadığı en yakın yerleşim yerine 60 km uzakta bir yere baz istasyonu kurulmaz zaten köyde topu topu 5 tane cep telefonu vardı onlarda bizimkilerdi :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
vodafone Kullanıyorum 10 üzerinden 10 versem haksızlık Yapmış olurum o yüzden rakamları boş veriyorum Kampanyalar ve tarifeleri Harika hele internet kampanyası sınırsız aylık 7,99 müthiş bir fiyat insanın evindeki interneti kapattırası geliyor ::oke:

kalender900

Üye
Ben her 3 operatörü de denedim.Hepsi kan emici.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
vodafone 1 numara özellikle 3g tarifeleri çok uygun:oke:

u_cosar

u_cosar

Üye
Ben Turkcell kullanıyorum uygun ama bazı konularda pahalı ve kazık

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Gecen gün müşteri hizmetlerindeki kadın yanlıslıkla 4 tlmi cekti türkcell den :D canı saolsun acemiymiş bunu aktarmak istiyorum buradada :d::d:

erkişi

Üye
kesinlikle vodafon çünku inter paketi hem ucuz hem sınırsıs

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Her Operatörün güzel tarifeleri var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt