Yeterince stabil ve hızlı. Dokunmatigi ise kapastif, ısıya dayalı ve yeterince hassas. 5800 gibi "Aban"matik değil![]()
![]()
katılıyorum dokunmatiği mükemmel basmatik asla değilYeterince stabil ve hızlı. Dokunmatigi ise kapastif, ısıya dayalı ve yeterince hassas. 5800 gibi "Aban"matik değil![]()
![]()

arkadaşım dokunmatık harika ama algılama ıphone denen şeye göre yarım sanıye geç ama bu açığını bir çok özelliğiile kapatıyor ama hani daha öncede yazdım benim isteklerimlede ıphonen denen şey asla uyuşmaz ve asla ıphone almambenim suanda iphone 3gs 16gb var benim istedigim app vs. degil iphone dan nokia n8 gectigim icin yavasliklar ve dokunmatik hassasligi düsük olursa hayal kirikligina ugrayabiliirm
telefonu birde kamerasi icin alacagim
bir kac video izledim displaye basinca gec algilama oluyordu bilmiyorum simdide boyle mi
kismen katiliyorum, ama dokunmatigin isiyla alakasi yok. Bu yanlis bilgi baya yayilmis durumda. dogrusu elektromanyetik alani ölcüyor. Yani dokunmatige temas olunca ordaki elektromanyetik alan degisiyor ve yazilim bunu algiliyor. Bilgi icin yaziyim dedimYeterince stabil ve hızlı. Dokunmatigi ise kapastif, ısıya dayalı ve yeterince hassas. 5800 gibi "Aban"matik değil![]()
![]()

kismen katiliyorum, ama dokunmatigin isiyla alakasi yok. Bu yanlis bilgi baya yayilmis durumda. dogrusu elektromanyetik alani ölcüyor. Yani dokunmatige temas olunca ordaki elektromanyetik alan degisiyor ve yazilim bunu algiliyor. Bilgi icin yaziyim dedim![]()

Kapasitif işte.. Rahatça anlıyor..neden o zaman kullanma kılavuzunda parmağınız soğukken ekran tepki vermeyebilir yazıyorkismen katiliyorum, ama dokunmatigin isiyla alakasi yok. Bu yanlis bilgi baya yayilmis durumda. dogrusu elektromanyetik alani ölcüyor. Yani dokunmatige temas olunca ordaki elektromanyetik alan degisiyor ve yazilim bunu algiliyor. Bilgi icin yaziyim dedim![]()

Iphone a göre hantal bir cihaz kesinlikle, uygulamalar klasörüne girmek için 15 saniye bekliyorum o derece donmaları da var
Yok artık.. Ne biçim bi uygulama arşivin var merak ediyorum..
uzak durrrrrrrrrrr ben yandim eller yanmasin ehhehehhehhehheIphone a göre hantal bir cihaz kesinlikle, uygulamalar klasörüne girmek için 15 saniye bekliyorum o derece donmaları da var
usta haklı bu olay bilgisayarlarda bile aynıdır. masaüstünüzü simgeyle doldurun bilgisayarı bi öyle açın birde simgelerden arındırıp açın bilgisayarı arada bariz bir fark oluyor. Bu bilgisayarda oluyorsa telefona ne kalmış. Oyunlar-Programlar-Haber vs diye klasör olarak ayrıştırırsanız bekleme süresini de klasörlere bölmüş olursunuzKlasör açarak dağıtınız. Hepsi tek bir yerde ise girerken gecikir.