Ücretsiz Dizi Teması (Wordpress) ( Hazır Kod )

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Ücretsiz Dizi Teması (Wordpress) ( Hazır Kod )

Yeni bir video teması, dizi teması, klip teması, wordpress film teması, görsel wordpress bloğunuza kullanabileceğiniz bir tema sizler için Panzehir Tarafından yapılmıştır. bu seferki clone sitemiz diziizle.gen.tr scripti olmuştur.
wordpress dizi film teması’nın özellikleri
Özel alanı mevcut olan temamızın özel alan değeri “resim” dir.
İzlenme özelliği mevcuttur. (Eklenti)
Benzer videolar özelliği (Eklentisiz)
Part sistemi
Reklam alanları
Ayrı ayrı kategoriler
Sidebar da son yorumlar kısmı
Sidebar da Etiket bulutu
Diziizle.gen.tr’de bulunmayan Kullanıcı girişi (oda bizden oldu)
Video öncesi reklam alanı (10 sn)
Dizi Bilgileri alanı
Temamızda mevcuttur.
plugin klasöründekileri wp-content/plugins/ adlı klasöre
wp-content yazanları ise wp-content klasörünün içine atıyoruz.
Kısaca birde açıklamamız var Kategorileri ayırmayı bilmeyen arkadaşlar için.
sidebar-sag.php sidebar-sol.php de bulunan
< ?php wp_list_categories('orderby=name&hide_empty=0&chil d_of=1&orderby=name&title_li='); ? >
bu kısımlardan kategorilerimizi ayırıyoruz.
Örnek Olarak admin panelinizden yeni bir kategori oluşturuyoruz.
Örn : Yerli diziler
yerli diziler diye açtığımız kategorinin id numarasına bakıyoruz aşağıdaki resimde göründüğü gibi yerli diziler yazan resmin üstüne mouse&#8217;u getirip aşağıdaki resimde gösterilen yerden kategori id numarasını öğreniyoruz.

resimdede görüldüğü gibi id numaramız 1 oluyor üst taraftaki php kodunda da id numaramız 1 girilmiş durumda.
id numaramız 1 değilde 2525 olsaydı
< ?php wp_list_categories('orderby=name&hide_empty=0&chil d_of=1&orderby=name&title_li='); ? >
1 yazan yeri
< ?php wp_list_categories('orderby=name&hide_empty=0&chil d_of=2525&orderby=name&title_li='); ? >
yapardık.
yerli diziler kategorimizi sidebarımız için ayarlamış olduk
artık yerli dizileri bu kategori altında toplamaya sıralamaya yada alt kategori olarak göstermeye geldi.
kategori açarken yerli dizilere alt kategori açmalısınızki kategorileriniz. sitenizde görünsün
üstteki resimde yeni kategori yazan yere kategori adını giriyoruz.
altında ise ebeveyn kısmı bulunuyor oradan önceden açtığımız yerli diziler kategorisini seçip kategori ekle diyoruz. böylelikle kategoriniz eklenmiş olup sitenizde görünmektedir.
Lütfen kategori olayı için mesaj yollamayın bundan daha güzel geniş kapsamlı bi anlatım olamaz heralde.
3 Dosyası şifrelidir. İONCUBE kurulu olmayan sunucu veya hostlarda çalışmaz. host sağlayıcınızla görüşüp ücretsiz kurdurabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Denetim_Masası ve p-siko mobile

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
teşekkür ederim doğuş :D

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

kadri147741

Üye
nası yapacağız

hasbaly

hasbaly

Üye
Renkler koyu kalmış. Mavi ya da açık renkler kullanılsaydı hoş olurdu. Ve de daha işlevsel bileşenler eklenebilirdi temaya.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
Renkler koyu kalmış. Mavi ya da açık renkler kullanılsaydı hoş olurdu. Ve de daha işlevsel bileşenler eklenebilirdi temaya.

arkadaşa katılıyorum.. göze daha cazip gelen ve dinlendirici renkler olsaydı daha güzel olurdu ve video sitesi olanlar için güzel bir tema ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt