C5-03'de Oyunda Param Gidiyor :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aek19

Üye
    Konu Sahibi
C5-03'de Oyunda Param Gidiyor :S
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bu telefon konularında falan cahilim biraz :ehe Ovi'den indirdiğim oyunları c5-03 adlı telefonuma kurdum. Buraya kadar güzelde oyunları açarken internete bağlanmak istiyor (Turkcell İnternet, Turkcell Wap falan) Girincede 50 kuruşum gidiyor. :S Bu sorunu nasıl düzelteceğimi bilen var mı ?

Birde telefonumdaki ''sosyal paylaşım ağları'' bölümüne girerkende param gidiyor. Bu normal galiba dimi ?

Sağolun şimdiden cevaplar için :)

smtramco

smtramco

Üye
Çok normal çünkü internete bağlanıyorsun (: Bende N97 kullanıyorum internet paketim veya WLAN olmadan internet bağlantılarını açmıyorum TL gidiyor çünkü..:)

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
yuklediğin oyunlar genellikle sponsor destekli oyunlar oyuna girince bi kaç reklam görmek için internet bağlantısı istiyor. En güzel yöntem vodafone geçip aylık 8 liraya sınırsız internet almak .

Revengeful

Emekli Yönetici
İndirilen bedava oyunların bir çoğunda sponsor reklamları olur. O yüzden ya Wifi den gireceksin ya da arkadaşın dediği gibi vodafone sınırsız int alacaksın :)

watercity

watercity

Üye
İndirilen bedava oyunların bir çoğunda sponsor reklamları olur. O yüzden ya Wifi den gireceksin ya da arkadaşın dediği gibi vodafone sınırsız int alacaksın :)
aynen arkadaşın dedigi gibi ugrasmak istemiyorum dersen forumda s60v5 programları oyunları var signed olan unsigned larla ugrasma telefonun hackli degil sanırım.

aek19

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler :) Dediğiniz gibi vodafone sınırsız internete geçmek en mantıklısı bence. Vodafone cepten internette en ekonomik olanı galiba. Tekrar sağolun :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yada sponsorlu oyun oyanamayacan

aek19

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'da aylık sınırsız internet 8 TL, Turkcell'de ise 100 Mb paket hacmi 10 TL. Bu telefonda Mb işlerinden falan pek anlamıyorum. :kop: Vodafone daha uygun gibi görünüyor ama Turkcell'de 100 Mb paket hacmi 1 aydan daha uzun bir sürede mi biter ?

bthn_997

bthn_997

Üye
bi yerde sınırsız var bi yerde 100 mb var :d:
hacmin dolması senin kullanımınla alakalı bişey :oke:

aek19

Üye
    Konu Sahibi
bi yerde sınırsız var bi yerde 100 mb var :d:
hacmin dolması senin kullanımınla alakalı bişey :oke:

100 Mb'lık paket hacmi sadece 1 ayda mı geçerli yoksa 100 Mb sınırı bitene kadar mı ? :S

tandogucem

tandogucem

Üye
iyide wodafoneden internet pakedi almak gereksiz benim gozumde cunku ogrenci pakedinde vodafona live ucretsiz yavas ama ucretsiz ben siteye ordan giriyorum :)

bthn_997

bthn_997

Üye
bitene kadardır muhtemelen

aek19

Üye
    Konu Sahibi
100 Mb Turkcell İnternet pakedini kullandım. Hızdan gayet memnunum ama 100 Mb'lık sınırım çabucak bitti. Vodafone sınırsız ve daha ekonomik. Ancak internet hızı yavaş mı acaba diye kuşkulanıyorum. Vodafone internet kullananlar; hızdan vs. memnun musunuz ? Sağolun şimdiden.

gstaco

gstaco

Üye
Vodafone paketi al..

bthn_997

bthn_997

Üye
yavaş gibi
ama oyalamıyor :oke:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
turkcell pc deki gibi hızlı açıyo sayfaları çok hızlı 100 mb sınırı biraz az 1 ayda kullanmasanda gidiyo 100mb bitirene kadar değil 1 ay süren var vodefone bilmiyorum hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...