Maxicep 2 milyon şüphesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep 2 milyon şüphesi

Ozan

Ozan

Admin
Yeni üye olup, siteyi bilmediginiz / tanımadıgınız için bu mesaja bir cevap vermek istemiyorum. Tavsiyem sitemizin konumunu ve içerigini, değerini tespit etmeye çalışın.

Ayrıca bahsettiginiz sitede başından bu yana sadece 3 üyelik var ve sistem devamlı işlemiyor + o hesapların da ikisi uzun zamandır banlıydı tekini de bu konu açıldıgında banladık.

İyi Forumlar

Necmati

Necmati

Üye
Arkadaşlar şu yorumu bir okurmusunuz.
http://www.maxicep.com/site-hakkind...bir-onerim-olacakti-2-467627.html#post3272644
burada arkadaşın sitesi hazır üyelik açıyor sanırım sistem ararlıksız çalışıyor tahminim böyle
sanırım maxicep gerçekten 2 milyon olmamış olabilir ne kadar doğru ne kadar yanlnış kimse bilemez ama sanırım böyle bir durum var :angry:
evet doğru o sitenin sahibi benim o üyelikleri ben açtım..:nono:

Kardeşim bir git işine yaa bu sitenin kalitesi ortada daha niye tartışıyolarki ? :ah

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Yeni üye olup, siteyi bilmediginiz / tanımadıgınız için bu mesaja bir cevap vermek istemiyorum. Tavsiyem sitemizin konumunu ve içerigini, değerini tespit etmeye çalışın.

Ayrıca bahsettiginiz sitede başından bu yana sadece 3 üyelik var ve sistem devamlı işlemiyor + o hesapların da ikisi uzun zamandır banlıydı tekini de bu konu açıldıgında banladık.

İyi Forumlar

ister istemez düşündryr :bye2:

Burak

Üye
kıskananlar çatlasın. :D

Uzmandede

Uzmandede

Üye
siteye girdim hazırüyeliğeson diye üyelik açtım xD :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt