+1resmi bir açıklama değil

resmi açıklama olsa ne yazar apacık ortada neyin ne olduğu.nokianın ne yaptığı belli değil geliştiriciler badaya yönelse haklılar yaw.resmi bir açıklama değil
vıııy vııyy nokia..![]()
Kardeşim sen en iyisi N8 alma ciddiyim bak bekledin bu kadar 5 ay oldu telefon çıkalı, başka telefon önermek de içimden gelmiyor, bekle bakalım biraz eli yüzü düzgün bir model çıkar belki onu alırsın...
sen galaksi 2 yi duymadınmı?bi yönden doğru söylüyorsun ama n8'den iyi bir telefon yok şuanda! yeni model çıksada türkiyeye gelecekte ohhoo hooo n8 zor geliyor türkiyeye.izmirde bulamıyorum geçen gün kipada buldum tam alcam 10 tane felan vardı hepsi mavi.3 kipa var izmirde hepsini arattırdım hepside mavi.başka yerlerdede zeytin yeşili buldum 1 tane siyah bulamadım alayım.
bi yöndende symbiana destek azalıyor bende diğer işletim sistemlerini sevmiyorum ne olacak bilmiyorum yani..
sitede samsungmania varya weve wave diyo bende merak ettim wave 2 ye baktım yakından denk geldi çok kaba büyük geldi ya..n8 gibi biraz ufak olcak elde rahat olsun diye..
yalan yanlış konusmayalım sen galaksi 2 yi duymadınmı?
heralde duymadın n8 den iyi telefon yok diyorsun?
kişisel tercih arkadaşım bana göre yok..
galaxy 2 nin kamerası kaç?
hdmı çıkışı var mı?
usb veya wireless klacvye bağlanıyor mu?

git bi googledan özelliklerine bak galaksi 2 nin.git bi googledan özelliklerine bak galaksi 2 nin.
bi yönden doğru söylüyorsun ama n8'den iyi bir telefon yok şuanda! yeni model çıksada türkiyeye gelecekte ohhoo hooo n8 zor geliyor türkiyeye.izmirde bulamıyorum geçen gün kipada buldum tam alcam 10 tane felan vardı hepsi mavi.3 kipa var izmirde hepsini arattırdım hepside mavi.başka yerlerdede zeytin yeşili buldum 1 tane siyah bulamadım alayım.
bi yöndende symbiana destek azalıyor bende diğer işletim sistemlerini sevmiyorum ne olacak bilmiyorum yani..
sitede samsungmania varya weve wave diyo bende merak ettim wave 2 ye baktım yakından denk geldi çok kaba büyük geldi ya..n8 gibi biraz ufak olcak elde rahat olsun diye..
ya sen teknolojiden anlamıyorsun yada n8 den baska telefon görmemişsin.baktım 8 mp kamera diyo.led flash diyo.
hdmı çıkışı var mı?
usb veya wireless klacvye bağlanıyor mu?
her video uzantısını destekliyor mu?
alfasayısal tuş takımı var mı?
xenon flash var mı?
benim için bunlar önemli bunlar yoksa en iyi telefon n8 dir benim için yani.
bencede bekle öyle al derim.
ayrıca n8 den iyi telefon yok demişsin bu kesinlikle yanlış harika telefonlar var onların yanında n8 ortalama kalıyor.
samsung galaxy s 2 ye bak derim muhteşem
lg optimus 3d ye de bak derim ekranı 3d çift kamera sayesinde 3d 720 p 2d 1080 p çekiyor
galaxy s 2 aynı zamanda super amoled plus ekran kullanıyor n8 amoled yani onun 2 kat üstünü kullanıyor
HTC modellerine de bak derim ramleri çok iyi oluyor n8 de resim düzenlerken ram yetersiz hatası almaktan bıktım.
symbian demişsin ama artık ben olsam symbian almazdım symbian bitti artık kim ne derse desin bir o yana bir bu yana gider artık nokia düzenli olarak kullanmadığı sürece nokianın geri plana attığı şeye yazılımcılar neden yazılım çıkarsın birde öyle düşün birde akıllı telefon istiyorsan symbian alınmaz akıllı kısmı symbian a pek uymuyor android al derim ios çok kısıtlayıcı uygulama sayısı herkesin üstünde ancak kısıtlama çok fazla en mantıklısı android al derim hatta galaxy s 2 al derim ben şuan alcak olsam önce lg optimus 3d ye bakarım sonra galaxy s 2 ye bakarım
google a
lg optimus 3d galaxy s 2
yaz ve chip teki karşılaştırmayı oku kendin karar ver birde onu okuduktan sonra n8 in özelliklerine bak fikrin netleşecektir.
nokia en iyisidir ön yargısını aşmak lazım çünkü böyle bir şey yok

ya sen teknolojiden anlamıyorsun yada n8 den baska telefon görmemişsin.
bak oku
4.3 inç Super AMOLED plus ekran, 1280 x 720 piksel çözünürlük.
ARM Cortex A9 (Orion) Çift Çekirdekli (dual-core) İşlemci
Tegra 2
1 GB RAM, 4 GB Dahili Hafıza
32 GB Hafıza Kartıyla birlikte
8 MP Kamera,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızVideo Çekimi 1080p
Android 2.3
bunlar yeterlimi sana?
ozaman ben bi samsung galaxy s2 ve lg optimus 3d yi bir araştırayım..
androidde şu klavye var mı yüklemek mümkün mü?
birde video uzantısı olarak ne çalıştırıyor?
ıphone 5 de satışa başlamadıya henüz o bakımdan...Bana deseniz ki E7 de çıkmadı ama hala 256 ram sonuna kadar nokia yı kötülerim o konuda imzamı atarım...ama 6 ay önce çıkmış bir cihazla daha satışa çıkmamış cihazları karşılaştırmak bence mantıksız...ama herkesin yorumunada saygı duyuyorum..