Pc Suite Telefona yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

skerems

Üye
merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede vardı telefonun dilini ingilizce yapın ve pc suiteye tekrar baglanın yardıma gidin lütfen pc suite destegini yeniden yükleyi tıklayın... sorun çözüldü :))) sonra tel dilini tekrar türkçe yapabilirsiniz

erayas

Üye
telefonun dilini değiştirmek gayet işe yaradı onu söyleyen arkadaşa can ı gönülden tebrik ediyorum. çok teşekkürler (berelazx5353) bol bol dua ettim sana :D

yakamoz97

yakamoz97

Üye
beyler okadar zaehmet öekmenize gerek yok telefonun dilini ingilizce olarak ayarlayın sonra yeniden başlatın.pc suite ile ister bluettoh ister kabloyla bağlantı kurun.ozaman sorunsuz yüklenecektir.bu dediğim n70 için geçerli.ötekileri bilmem.

arslanbey

Üye
evet dostum süper çözüm bulmuşsun çok işe yaradı Allah Gani Gani Razı Olsun =)))

leventemre

Üye
ingilizce oldu teşekkrler..

brhnztrk

Üye
Arkadaşlar ingilizce denediğim zaman da

installation security error unable to install

böyle bir yazı çıkıyor yani pc suite yine yükleyemedim.Bunun çözümü nedir ?

selimyetiskin

Üye
Arkadaşlar ingilizce denediğim zaman da

installation security error unable to install

böyle bir yazı çıkıyor yani pc suite yine yükleyemedim.Bunun çözümü nedir ?

aynı sorun devam ediyor.daha önceden böyle bi sorunla karşılaşmadım ilk defa denk geliyor.

burhankoxp22

Üye
Merhaba arkadaşlar ilk msjım yararlı olacagından süpem yok :) dosya koyacaktım ama bilmiyorum beyler o dosyayı bulabilirmisiniz bilmiyorum ama bende 2 tane ayrı ayrı sürümleri var arkadaşlar bende hard format attım ve pc suitle msj atamıyordum ve o dosyayı buldum telefona kopyaladım ve güvenlik nedeniyle yüklenmedi diyor ve bende telefonun yılını değiştirdim mesela 11.11.2011 bunu 2004-2005-2006........ falan deneyin arkdaşlar kesin bi faydasını görürsünüz kolay gelsin hepinize

brhnztrk

Üye
herkese selmalar;

ilk önce yapmamız gerekenler Nokia pc suite güncel bir sürümünü bilgisayarımıza indiriyoruz.Türkçe de olur.
sonra telefonun *#0000# yi tuşluyoruz orda yazan tarih neyse telefonumuzu o tarihe getiriyoruz sonra telefonumuzun dilini ingilizce yapıyoruz, daha sonra telefonu bilgisayrımıza kablo yada bluetooth ile bağlıyoruz.bağladıktan sonra Noki pc suite in yardım menüsünden üstten 3. sıradki yani ''lütfen pc suite yeniden yükleyin'' yazan yeri tıkladıktan sonra pc suite in telefonumuza yüklenmesini bekliyoruz yükleme bittikten sonra pc suite güncel yazısı çıkacaktır bundan sonra telefonumuzun dilini tekrar türkçe ve tarihini de bulunduğunuz güne getirebilirsiniz bundan sonra telefonumuzdaki mesajlara ulaşbilir mesaj atıp alabilirsiniz.

herkese hayırlı olsun.

Saygılar.

COMODORE

Üye
allah razı olsun arkadasım cok saolbiki günden beri kafayı yemek uzereydım

burakx94

Üye
kardeş müthissin bendede sorun vardı dediğin gibi halleetım bende telefon n70 2006 da çıktıgı için tarıhı 2007 yaptım destek yazılımı da yuklendı sağolasın :bigstar:

yasin054

yasin054

Üye
evet sorunu çözdüm ben n70 de pc suite tarafından yüklenmek istenen ve yüklenemeyen prı uygulama yöneticisinde görünüyordu ve ordan install seçeneğine tıkladım yine yüklemedi fakat uygulamanın sertifika süresine baktım 28/02/2006 yazıyordu bende telefonun tarihini aynen 28/02/2006 yaptım tekrar uygulama yöneticisine girdim install deyince yükledi (; sizde deneyin olur büyük ihtimal .
----
Evet arkadaşlar tam bir gün uğraştım palulu23 arkadaşın dediğini yaptım aynen oldu sagolasın 6681 telefonum .ama benimkinde tarihi 2 gün sonraya aldım sertifika tarihinden

freekays

freekays

Üye
dili ingilizce yapın Tarihi de 2006 yada 2007 yapın yüklenir yüklenemeyen bütün uygulamalarda bu yöntemi deneyin mesela Life blog ta aynı şekilde yüklenebiliyor

HeaDSHoTeR

Üye
herkese selmalar;

ilk önce yapmamız gerekenler Nokia pc suite güncel bir sürümünü bilgisayarımıza indiriyoruz.Türkçe de olur.
sonra telefonun *#0000# yi tuşluyoruz orda yazan tarih neyse telefonumuzu o tarihe getiriyoruz sonra telefonumuzun dilini ingilizce yapıyoruz, daha sonra telefonu bilgisayrımıza kablo yada bluetooth ile bağlıyoruz.bağladıktan sonra Noki pc suite in yardım menüsünden üstten 3. sıradki yani ''lütfen pc suite yeniden yükleyin'' yazan yeri tıkladıktan sonra pc suite in telefonumuza yüklenmesini bekliyoruz yükleme bittikten sonra pc suite güncel yazısı çıkacaktır bundan sonra telefonumuzun dilini tekrar türkçe ve tarihini de bulunduğunuz güne getirebilirsiniz bundan sonra telefonumuzdaki mesajlara ulaşbilir mesaj atıp alabilirsiniz.

herkese hayırlı olsun.

Saygılar.

kardeş süpersin çok sağol teşekkürler :)

yolcu72

Üye
Arkadaşlar n 70 te aynı sorunu yaşıyordum başka bir siteden aldığım bilgi ile sorunu çözdüm paylaşmak istedim.
Öncelikle tarihi 2009 a aldım telefon dilini ingilizce yaptım pc suit programının yardım bölümünde pc suit desteğini yeniden yükle diyoruz ve sorun çözülüyor.

Üst Alt