WARSPEAR ONLİNE son versiyon 2011 (RPG)

Sponsorlu Bağlantılar

srhtsn

srhtsn

Üye
    Konu Sahibi
WARSPEAR ONLİNE son versiyon 2011 (RPG)

Warspear online oyununun 2011 de çıkan son versiyonudur...

YENİLİKLER
Daha önceki sürümde signed yazıyordu ama unsigned'ti - Bunda Kesinlikle hata vermez ve signed'tir...
Daha önceki sürümde sadece rusça dil seçeneği vardı - Bunda ing. dil seçeneğide eklenmiş...
Daha önceki sürümde telefondan kayıt olunamıyordu - Bunda kolay bir şekilde telefondan kayıt olabilirsiniz

TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYALIM, EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM LÜTFEN..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, Pesimistt5, serhad58 ve 7 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler

[H]ouse

[H]ouse

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık

techn9ne

Üye
çok iyi ya ellerine sağlık rusçada oynanmıyodu :)

adembeyy

Üye
Telefondan Wifi Baglantisini Tanımadı. Telefon Markası C5-03 .

kafffkefff

Üye
arkadaşlar o oyun bir süre sonra para istio yani çarınız bloke oluyo.ona benzer biroyun
linke burdan ulaşa bilirsiniz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
lütfen başka forumun linkini vermeyelim..

adembeyy

Üye
Üye Alımı Oyun Aktif. Gelecekler US Serverina GeLsin. nick LeqendTR Yardımcı oLurum..Eger Yapamayan oLursa Resimli Anlatim Ekleyebilirim.

srhtsn

srhtsn

Üye
    Konu Sahibi
rus serverinde oynuyorum ben, buluşmak isteyen pm atsın beraber gezeriz oyunda :D

--------------- Ekleme ---------------

85 defa indirilmiş, ama teşekkür butonuna basan 2 kişi var, lütfen emeğe saygı gösterelim 'teşekkür et' butanına tıklayalım....

forza5454

forza5454

Üye
us sapphire servernde oynuorm nick; oksyqen herkese tavsiye ederim. Ayrica oyun bi sure sonra kapanmiyor,bi sure sonra aktivasyon istiyor. Email aktivsyonu yaptiktan sonra snrsz oynayabilirsiniz.

srhtsn

srhtsn

Üye
    Konu Sahibi
dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
saolasın

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
oyun beş para etmez 2 gün sonra para istemeye başladı. Baştan söylesen uğraşmazdık.

srhtsn

srhtsn

Üye
    Konu Sahibi
oyun beş para etmez 2 gün sonra para istemeye başladı. Baştan söylesen uğraşmazdık.

para istemiyor, aktivasyon istiyor, aktivasyon yapmak için e-posta dan linke tıklayacaksın, sonra oyununa devam edeceksin...

techn9ne

Üye
dostum us serverinde Eschmel oyundaki nickim :D şu aktivasyon işini halledemedim yahu :/

Sandrake

Sandrake

Üye
süper oyun eline sağlık

LEV3NT

LEV3NT

Üye
iyi bişeye benzio deniyelim

'Patron

'Patron

Üye
Tesekkürler.