Elaaana gurban :ehe :kop: vay gurban
JaNbErG Emekli Yönetici Evlerın onu yoldur, yolun sonu karakoldur, gurban olam suna gelın, gel destını burdan doldur
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Evlerın onu yoldur, yolun sonu karakoldur, gurban olam suna gelın, gel destını burdan doldur Genişletmek için tıkla ... Ayy Ayyyy Gelirim Ne Demekk nedir bu ellaam sayfaların tamamını okumadım da Genişletmek için tıkla ... Konuyu Okuduysanız Anlatmayalım Hadl bakalım anlatın Genişletmek için tıkla ... Sen Anlat
Evlerın onu yoldur, yolun sonu karakoldur, gurban olam suna gelın, gel destını burdan doldur Genişletmek için tıkla ... Ayy Ayyyy Gelirim Ne Demekk nedir bu ellaam sayfaların tamamını okumadım da Genişletmek için tıkla ... Konuyu Okuduysanız Anlatmayalım Hadl bakalım anlatın Genişletmek için tıkla ... Sen Anlat
zaza Üye Vesselάm;3287877' Alıntı: Sen Anlat Genişletmek için tıkla ... senin kadar açıklayıcı olamam
canturgay Üye Vesselάm;3288154' Alıntı: Ellaaam Oooo Evet Öyle Demek Genişletmek için tıkla ... anlamında aynı fikirdeyiz deee. benim dediğim gibi olacak elleem hem daha kibar bi dene bak
Vesselάm;3288154' Alıntı: Ellaaam Oooo Evet Öyle Demek Genişletmek için tıkla ... anlamında aynı fikirdeyiz deee. benim dediğim gibi olacak elleem hem daha kibar bi dene bak
zaza Üye canturgay' Alıntı: kim ne derse desin imam bildiğini okuyor zaten Genişletmek için tıkla ... evet aynen kafama göre gidiyorum
canturgay' Alıntı: kim ne derse desin imam bildiğini okuyor zaten Genişletmek için tıkla ... evet aynen kafama göre gidiyorum