"Marchegiani" Rumuzlu Üye Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
"Marchegiani" Rumuzlu Üye Hakkında...
Marchegiani yani İbrahim hakkında
üyelerden, özellikle Anıl, Melek ve Enes'ten şikayetler geliyor.
Konularda gereksiz tartışmalar yaratıp ortamı geriyor.

™ мγdяєaм 'ın profiline bakarsanız ne kadar haddini aştığını göreceksiniz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
11 , 12 , 13 msjlara da dikkatlice bakalım lütfen burada..Ufak bir örnek sadece..!

http://www.maxicep.com/konu-disi/yorumlar-gec-geliyor-2-257136.html

Bu üye sanırım kısa bir süre önce banlanmıştı , nedeni de sanırım devamlı problem çıkarmasaydı...Üyelerle devamlı sorun yaşayan , sıkıntı yaratan cevaplar veren bir üye...Gözüme takılan biriydi zaat ..

Mydream a verdiği cevaplarda büyük olasılıkla ceza gerektirmekte..Bu şekilde de kendi kişiliğini ve durumunu bariz şekilde ortaya koyuyor bu arkadaşımız..

Şahsi düşüncem budur..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Ali verdiğin konudaki İbrahim'in mesajlarını sildim. Zirâ konuyu açan arkadaşımıza hakarete varan yorumlar yazmıştı.

Salihyet

Salihyet

Üye
Keşke iz bırakarak silseymişsin, ibrahim banlanmalı :oke: Aksi bir yorum çıkmazsa açık küfür / polemik yaratmak ve ısrarla huzur bozup uygunsuz konuşmaktan dolayı banlanması gerekiyor.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Banlanmasına karşı çıkacak bir durum yok. Sorunları da kendi çıkartıyor, önceden de böyleydi.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Olayları en başından beri takip eden biriyim.
Bugünkü hareketine de ilk şahit olan benim. Durup dururken konuyla alakasız bir şekilde laf attı.
Genelde ortam yatıştırıcı davranırım ama bu sefer müdahale etmedim.

Eceli gelen köpek cami duvarına siyer derler.

Yasaklanması yerinde olacaktır.

Odysseus

Odysseus

Üye
İbrahim'i başından beri istemeyen birisiyim. Ortalık karıştırmak, gereksiz yorumlarda bulunmak onun misyonu. Kesinlikle banlanmalı ve geri gelmemeli

:ah: Bu adam ilk üye olduğunda imzasında :megafon: Moderatör olmak istiyorum diyordu ya :vur:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu kafayla gidecekse aramızda durması büyük bir hata. Adminlerimizden biri uyarırsa ve sonuçlarının neler doğuracağını anlatırsa belki adam olur. Bir denemekte fayda var.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Banı açıldığında konuşmuştu bir arkadaşımız diye hatırlıyorum ama kim?

Bence konuşmaya gerek yok, kendi isteğiyle banlanmadan önce ben uyarmıştım kendisini. Yine devam etti, sonra da banlayın beni dedi.. Uğraşmaya değecek birisi değil .

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hımm çoğunluk istemediğine göre gidebilir ben sahşen tanımıyorum hiç muhattab olmadımda ama dengesiz insanları sevmem

Pure Life

Pure Life

Üye
Mustafacım bundan sonra gördüğün hatalarını bana özel mesaj atarmısın yada msnden yollayabilirmisin.Anıl ve Enese de söyleyeceğim.Küçük dahi olsa hatası bana yollayın.

Ozan

Ozan

Admin
Banı kendi isteği sonrası açılmıstı ancak bu sefer kendi isteği degil ve uyarı ile urasmadan uyarı mahiyetinde 1 ay banlıyorum elemanı tekrar devam ederse geri dönüşünde, kalıcı banlarız bu da ona verebilecegimiz son tolerans.

Odysseus

Odysseus

Üye
Yerinde bir karar oldu. Tekrar döndüğünde de yaparsa artık amacını tamamen ortaya çıkarır, kalıcı gider.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Olması gereken oldu..Tekrarında kendi bilir.

Düzeleceği inancında değilim ayrıca..Daha önce forumda Henry vardı..Onun ayarında birşey...Görecez bakalım zamanla..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Banı açıldığında konuşmuştu bir arkadaşımız diye hatırlıyorum ama kim?

Bence konuşmaya gerek yok, kendi isteğiyle banlanmadan önce ben uyarmıştım kendisini. Yine devam etti, sonra da banlayın beni dedi.. Uğraşmaya değecek birisi değil .
Tesbitin eğer doğruysa bu adama sadece güle güle diyebiliriz.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
İbrahim'in gideceğine üyelerin bu kadar sevineceğini tahmin etmemiştim.

Mustafacım bundan sonra gördüğün hatalarını bana özel mesaj atarmısın yada msnden yollayabilirmisin.Anıl ve Enese de söyleyeceğim.Küçük dahi olsa hatası bana yollayın.

Olur tabi Burcu... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...