arkadaşlar bana tercüme programı lazım , kelime kelime değil dee cümle olarak doğru şekilde tercüme yapan bi program biliyosanız yazabilirmisiniz adınıtavsiye ettiğiniz, ... bu program gerçekten iyi dediğiniz bi tercüme programı varsa lütfen yazın
![]()

canım mail adresime gönder hallederim ben![]()

yok olmaz ebrucum sen mail adresime gönderirsen bende cevirip sana en kısa zamanda gönderirim.50 sayfa üzeri ise biraz zaman alabilir.çevirmek değilde onları tr yazmak yani.ama senin için zor olmaz mı baya uzun da...![]()

slm ebru.
öyle bir program olacağını sanmıyorum .cümle cümle imkansız.sadece sözlük tarzında programlar var.fakat acil çeviri ihtiyacın var ise kaç sayfa olursa olsun ben edebilirim.fakslaman yada mail atman yeterli canım mail adresim profilimde var.umarım işine yararım![]()
ama düşündümdeee... şimdi sana zahmet vermiyim hem çekinirim 
saçmalama ebru hadi gönder tatlımçok sağol çok iyisinama düşündümdeee... şimdi sana zahmet vermiyim hem çekinirim
![]()

yok olmaz ebrucum sen mail adresime gönderirsen bende cevirip sana en kısa zamanda gönderirim.50 sayfa üzeri ise biraz zaman alabilir.çevirmek değilde onları tr yazmak yani.
arıca doğru ve kusursuz olacağının garantisini veririm .![]()
bi yandan çok makbule geçer bi yandanda birisine zahmet vermek.......
worde yazdım türkçesini 4 sayfa tuttuingilizce ,almanca ,fice(finlandiya ingilizcesi) çeviri yapabilirim.fince çok iyi olmasada ingilizce ve almanca ana dilim gibi yaparım.işin olursa hallederim canım.bekliyorum.mailini.peki tamamçok teşekkür ediyorum
![]()

alanyada yazın çok fazla yabancı oluyor bizde burada işletmecilik yapıyıoruz mecburiyetten kız valla.yoksa töbe öğrenemezdim.
![]()