"""""nokia n8 pr1.1 yazılımı ile gelen tüm yenilikler""""

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheORCUN

TheORCUN

Üye
Tarayıcı simgesi, ve geçmiş sayfanın önbelleklenip telefon değil yıgın hafızasına atılması, pr2.0 ile gelecek. Tarayıcı 7.2.8.10 değil 7.3 ya da 7.4 olacak....

3onur5

3onur5

Üye
arkadaşlar bende bu özellik yok :S

Tarayıcıda sayfaların önbelleklenmesi ve ileri-geri tuşları

tarayıcıdan google ı açtığımda herhangi bir siteye girdiğimde ileri geri tuşları yok :S eskisi gibi duruyor tarayıcı ama müzik çalar ekran koruyucusu yatay arama bunların hepsi var bu tarayıcı olayını ayriyettenmi yapıyoruz

webplayer

webplayer

Üye
Ve güncellemenin götürüsü: albümler bölümündeki çekilen albümüm sıfırlandı ve kendi yaratmış olduğum albümler de silindi...

3onur5

3onur5

Üye
tarayıcıda son sürüm 7.2 yazıyor ama söylediğin simgeler gelmemiş :s nasıl yapıcam ben bunu

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcıda son sürüm 7.2 yazıyor ama söylediğin simgeler gelmemiş :s nasıl yapıcam ben bunu
kardeş gelmesi lazım olmadıysa bir nokia shop servisine götürmeni tavsiye ederim iyi forumlar...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Ve güncellemenin götürüsü: albümler bölümündeki çekilen albümüm sıfırlandı ve kendi yaratmış olduğum albümler de silindi...
olsun kardeş sağlıklı olmuştur sanırım tekrar yükleyip yaparsın sağlık olsun takma kafana iyi forumlar...:oke:

öncelikle arkadaşın eline sağlık ama arkadaşlar hiç biri gerçek değil sanki. tarayıcıda ileri geri tuşu gören varmı yada yeni kablosuz ağ simgesi yada yeni giriş ekranı.
kardeş sayfalar arasında gezerken oluyor ileri geri tuşları ağ simgesi yeni bende olmasa niye yazım kardeş google da da arat çıkar hepsi net görürsün o zaman güncellemende bir hata olabilir nokia shop servisine götür yapıp versinler o zaman gerçek mi değil mi anlarsın iyi forumlar...

Tarayıcı simgesi, ve geçmiş sayfanın önbelleklenip telefon değil yıgın hafızasına atılması, pr2.0 ile gelecek. Tarayıcı 7.2.8.10 değil 7.3 ya da 7.4 olacak....
orcun kardeş web simgesinden seçenekler seçeneklerden yardıma ordan da uygulama hakkındaki bölüme girdin mi göreceksin...iyi forumlar browserng 7.2.8.10

• Yeni kablosuz ağ simgesi
  • “Müzik çalar” ekran koruyucusunda yeni görünüm
  • Arayüzde hız ve istikrar artışı
  • Yatay arama ekranı
  • Galeride ve müzik çalarda arama imkanı
  • Yeni giriş arayüzü
  • Tarayıcıda sayfaların önbelleklenmesi ve ileri-geri tuşları
  • Navigasyon için rehber kayıtlarındaki adres bilgisini kullanma imkanı
  • İşlevler için görünüm seçenekleri
  • Kablosuz ağ taramada düzeltmeler
  • Mesajların kaydedilmemesi sorununa düzeltme
  • Dokunuş algılanışında artış
Ek Olarak Bazı Uygulamaların Son Sürüm Bilgileri

• Web tarayıcı güncellemesi (7.2.8.10)
    • QuickOffice güncellemesi (6.4.166) ve düzenleme seçeneklerinin ödeme yapmaya gerek kalmadan aktif olarak gelmesi
    • Ofis dokümanlarını görüntülerken yaşanan yakınlaştırma sorunlarının giderilmesi
    • Adobe Reader güncellemesi (2.5.653)
    • Nokia Email özelliklerinin güncellenmesi, bekleme ekranı desteği, arayüz düzenlemesi gibi özellilerin yazılıma entegre edilmesi.
    • Daha hızlı işletim sistemi ve geliştirilmiş performans iyileştirmeleri. Daha az ram ve işlemci tüketiminin yanında daha az pil tüketiminin sağlanması.
    • Yatay ekranda arama tuşlarının ekrana gelmesi
    • Fotoğraf ve video kalitesinin gözle görülür ölçüde artması.

arkadaşlar tamamen sürümler dahil güncellemeyle gelen yenilikler yardımcı olabildiysem ne mutlu bana herkese iyi forumlar...:oke:

wlan simgesi normalde ufaktı biraz yeni versiyonda dikkat ederseniz biraz daha belirgin merak eden arkadaşlar için...herkese iyi forumlar:oke:

kardeş web e tıkla seçenekler ordan yardım ordan uygulama hakkında orda browserng 7.2.8.10 yazması lazım....bi kontrol et...:oke:

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
bu galeri ve müzikçalardaki arama seçeneği nerde bulamadım ben :) bir de ileri geri tuşu dediğin senin bu sayfa tamamlanınca geriye basınca altta ok çıkıyor onları mı diyorsun ?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
bu galeri ve müzikçalardaki arama seçeneği nerde bulamadım ben :) bir de ileri geri tuşu dediğin senin bu sayfa tamamlanınca geriye basınca altta ok çıkıyor onları mı diyorsun ?
evet kardeş yukarıya da video koydum...hızı vs...hakkında...iyi forumlar...:oke:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
yahu tamam işte cihan. 1 aydır pr1.1 yuku bende biliyorum. 7.2.8.10da değil pr2.0 ile güncellenecek olan 7.4 sürümünde gelecek. Tuşlar ve önbelleklenme..

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ee onlar zaten pr1.0 da da vardı ki :) önbellekleme felan yok şimdi geri diyorum tekrar yüklüyor safayı direk açmıyor yani bir de galeride arama felan yok 3. soruşum cevaptan kaçıyorsun :S resmini çek de koy o zaman şu yeniliklerin de bakalım bizde niye yok anlamadım

3onur5

3onur5

Üye
aynen böyle ama ileri geri simgesi yok

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
ee onlar zaten pr1.0 da da vardı ki :) önbellekleme felan yok şimdi geri diyorum tekrar yüklüyor safayı direk açmıyor yani bir de galeride arama felan yok 3. soruşum cevaptan kaçıyorsun :S resmini çek de koy o zaman şu yeniliklerin de bakalım bizde niye yok anlamadım
kardeş cevaptan niye kaçım ileri geri tuşlarının işleyişinden bahsetmişler versiyonu veya yazılımı ben yazmadım ki nokia teknik servisi de değilim internetten araştırdım yazılanlar böyle anlatılanlar böyle son bi not güncellemelerle gelen yenilikler ülkeden ülkeye değişebiliyormuş bu sonuçta bir paylaşım sitesi amaç paylaşmak bir ileri geri tuşunu veya simgesini bu kadar abartmamak gerekiyor değil mi sonuçta herkes bir paylaşım yapıyor insan böyle olunca birdaha birşey paylaşası içinden gelmiyor ben burda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum ama nokia nın yazılımını veya nokianın üretimini yapmıyorum...internete gir kendinde bak madem öyle yazılanlara kendi gözlerinle gör pr1.1 n8 yazılımı diye girdim mi google amcaya herşeyi çıkartıyor neyse iyi forumlar...:oke:

ileri - geri tuşundan kastettiğim 'Geri' ye basınca altta iki seçenek çıkıyor birisi ileriye götürüyor diğeri ise geriye sayfa seçiminde. yani bizim ülkeye gelen de heralde bir farklılık normalde olmasa adamlar bunları yazıp belirtmezler dimi kardeş?

webplayer

webplayer

Üye
kardeş cevaptan niye kaçım ileri geri tuşlarının işleyişinden bahsetmişler versiyonu veya yazılımı ben yazmadım ki nokia teknik servisi de değilim internetten araştırdım yazılanlar böyle anlatılanlar böyle son bi not güncellemelerle gelen yenilikler ülkeden ülkeye değişebiliyormuş bu sonuçta bir paylaşım sitesi amaç paylaşmak bir ileri geri tuşunu veya simgesini bu kadar abartmamak gerekiyor değil mi sonuçta herkes bir paylaşım yapıyor insan böyle olunca birdaha birşey paylaşası içinden gelmiyor ben burda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum ama nokia nın yazılımını veya nokianın üretimini yapmıyorum...internete gir kendinde bak madem öyle yazılanlara kendi gözlerinle gör pr1.1 n8 yazılımı diye girdim mi google amcaya herşeyi çıkartıyor neyse iyi forumlar...:oke:

Paylaşım yapman çok güzel ama paylaştığın bilgileri önce kendi süzgecinden bir geçirmen, doğruluğunu yanlışlığını tartman gerekli. Yanlış bilgileri paylaşmak senin dediğin gibi paylaşım değildir, kötülüktür. Telefonun Nokia N8 sonuçta, müzik çalarda arama olup olmadığını, tarayıcıda önbellekleme olup olmadığını ve vs. yazdığın bilgileri kendin test edebilirsin. Edip de "arkadaşlar internette böyle yazıyor ama bunlar bunlar yok aslında ben baktım" tarzı notlar eklesen ne güzel olur değil mi? Böylece hem insanları yanlış bilgilendirmemiş olursun, hem de insanlara boşu boşuna umut vermemiş olursun güncelleme ile ilgili.
Bundan sonraki paylaşımlarında daha dikkatli olmanı umut ediyorum, paylaşımlarının devamını diliyorum :)

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım yapman çok güzel ama paylaştığın bilgileri önce kendi süzgecinden bir geçirmen, doğruluğunu yanlışlığını tartman gerekli. Yanlış bilgileri paylaşmak senin dediğin gibi paylaşım değildir, kötülüktür. Telefonun Nokia N8 sonuçta, müzik çalarda arama olup olmadığını, tarayıcıda önbellekleme olup olmadığını ve vs. yazdığın bilgileri kendin test edebilirsin. Edip de "arkadaşlar internette böyle yazıyor ama bunlar bunlar yok aslında ben baktım" tarzı notlar eklesen ne güzel olur değil mi? Böylece hem insanları yanlış bilgilendirmemiş olursun, hem de insanlara boşu boşuna umut vermemiş olursun güncelleme ile ilgili.
Bundan sonraki paylaşımlarında daha dikkatli olmanı umut ediyorum, paylaşımlarının devamını diliyorum :)
kardeş bu değişiklikler var yanlış bilgilendirme değil kötülük hiç değildir başka ülkelere gelmiş fakat bizede yukarıda anlattığım gibi gelmiş kontrol ettim şimdi bunun sorumlusu ben mi oluyorum...:nono:

nokian8 türkiye facebook bak bakalım burda yazıyormu yazmıyor mu?neyse iyi forumlar dilerim...:oke:

• Yeni kablosuz ağ simgesi
  • “Müzik çalar” ekran koruyucusunda yeni görünüm
  • Arayüzde hız ve istikrar artışı
  • Yatay arama ekranı
  • Galeride ve müzik çalarda arama imkanı
  • Yeni giriş arayüzü
  • Tarayıcıda sayfaların önbelleklenmesi ve ileri-geri tuşları
  • Navigasyon için rehber kayıtlarındaki adres bilgisini kullanma imkanı
  • İşlevler için görünüm seçenekleri
  • Kablosuz ağ taramada düzeltmeler
  • Mesajların kaydedilmemesi sorununa düzeltme
  • Dokunuş algılanışında artış
Ek Olarak Bazı Uygulamaların Son Sürüm Bilgileri

• Web tarayıcı güncellemesi (7.2.8.10)
    • QuickOffice güncellemesi (6.4.166) ve düzenleme seçeneklerinin ödeme yapmaya gerek kalmadan aktif olarak gelmesi
    • Ofis dokümanlarını görüntülerken yaşanan yakınlaştırma sorunlarının giderilmesi
    • Adobe Reader güncellemesi (2.5.653)
    • Nokia Email özelliklerinin güncellenmesi, bekleme ekranı desteği, arayüz düzenlemesi gibi özellilerin yazılıma entegre edilmesi.
    • Daha hızlı işletim sistemi ve geliştirilmiş performans iyileştirmeleri. Daha az ram ve işlemci tüketiminin yanında daha az pil tüketiminin sağlanması.
    • Yatay ekranda arama tuşlarının ekrana gelmesi
    • Fotoğraf ve video kalitesinin gözle görülür ölçüde artması.

arkadaşlar tamamen sürümler dahil güncellemeyle gelen yenilikler yardımcı olabildiysem ne mutlu bana herkese iyi forumlar...:oke:
isteyenler bakabilir arkadaşlar hedef kaynak budur...herkese sorunsuz kullanımlar iyi forumlar dilerim....:oke:

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
Galeride ve müzik çalarda arama imkanı

tamam böyle yazıyo da ben bulamadım yani ya bende sorun var ya da böyle bişi yok o zaman :)

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Galeride ve müzik çalarda arama imkanı

tamam böyle yazıyo da ben bulamadım yani ya bende sorun var ya da böyle bişi yok o zaman :)
kardeş bir nokia shop servisinde yaptırırsan belki daha iyi olur belirtilen bu bende bulamadım internetten araştırdım güncelleme ve yenilikler ülkeden ülkeye değişebiliyormuş son yeni edindiğim bilgi iyi forumlar...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt