S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bana bir bildirim geliyor kiesten şöyle diyor gt-s8500 bağlantısı kesildiğinden üretici yazılımı yükseltmesi durdu lütfen bağlantıyı denetleyip yeniden deneyin diyor ne yapmalıyım acil olarak
forumda var orayı incele.

mehmet_Hakan

Üye
multiloader ile S8500JVKA1yazılımı yüklemek istiyorum yazılımı bulamamadım yardımcı olurmusunuz

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Ben güncellemenin sıkıntılı olduğunu bile bile kies üzerinden güncelledim.Şu anda hiç bir uygulama facebook twitter ve kiesten yüklenen hiç bir uygulama çalışmıyor.:D

cumali_ates

Üye
arkadaşlar bnde yükledim jvka1 aynı sorunlar bendede var aslında önce yükleyemedim ama araştırırken bir yerde bilgisayarın dilini abd ingilizcesi yapın klavye dahil diyordu denedim oldu normal olarak yükledi ama artık samsung apps, kies ve sonradan yüklenen programlar çalışmıyor master reset atıncada hiç açılmıyormuş deneyemedim bile. bilginize bir çıkış yolu bulan varsa paylaşsın lütfen

viranufuk

viranufuk

Üye
arkadaşlar bnde yükledim jvka1 aynı sorunlar bendede var aslında önce yükleyemedim ama araştırırken bir yerde bilgisayarın dilini abd ingilizcesi yapın klavye dahil diyordu denedim oldu normal olarak yükledi ama artık samsung apps, kies ve sonradan yüklenen programlar çalışmıyor master reset atıncada hiç açılmıyormuş deneyemedim bile. bilginize bir çıkış yolu bulan varsa paylaşsın lütfen
http://www.maxicep.com/bada-os/s8500-bada-os-1-2-sorunu-cozuldu-468169.html işte sana çıkış yolu

umitafy

umitafy

Üye
Biraz önce baktığımda 1.2 güncellemesinin kiesden geri çekildiğini gördüm. Bakalım tekrar ne zaman gelecek?

nikotti

Üye
ewt yazılım gitmiş.zannedersem düzeltip bugün en geç yarına tekrar verirler..badanın twitterında okudum da bu sorunla karşılaşan bi kaç ülke daha varmış.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
evet jvka1 geri çekilmiş.

korfare

korfare

Üye

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
Peki jvka1 geri yüklendiğinde bizim ml ile yüklediğimiz telefonlarda gene sorun çıkarmadan en son güncellemedir yazısı karşımıza çıkacak mı?
baska yazılım vermezlerse en son güncelleme diye cıkar.ama baska yazılım vermezler yine sorunu çözüp jvka1 verirler.

korfare

korfare

Üye
baska yazılım vermezlerse en son güncelleme diye cıkar.ama baska yazılım vermezler yine sorunu çözüp jvka1 verirler.
İnşallah öyle yaparlar. Cevapladığın için sağolasın.

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Eee hocam kiesten jvka1 yükleyenler ne olacak?Bence yeni bir yazılım çıkması lazım.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
Eee hocam kiesten jvka1 yükleyenler ne olacak?Bence yeni bir yazılım çıkması lazım.
evet doğru jvka1 yazılımını verseler kiesten yükleyenler tekrar yükleyemez çünkü yeniden yükleme yok sanırım şöyle yaparlar mesala jvka2 diye verirler kiesten jvka1 yükleyenler kiese baktığında yeni yazılım mevcut der onu yüklerler.

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Biz ml ile yükledik.Öyle bir güncelleme çıkarsa inşşallah biz de sorunsuz yükleriz

szeer

Üye
Biz ml ile yükledik.Öyle bir güncelleme çıkarsa inşşallah biz de sorunsuz yükleriz

jvka1 kieste en son üretici yazılımı diyor haydii geçmiş olsun. Bir daha kalkar mı bilemem ama şuan var :)

ahmetcans

Üye
Yahu yükleyin spoofer ile ben 3 aydır kullanıyorumda banamısn demedi neden bekliyorsunuz ki herkeze mail attım tınlamıyorlar korsandan başka yapacak birşey yok zaten sorun çıkarsa geri dönmekte eski yazılıma mevcut olmadı yine yüklerler telpadan 1.30 saatte yazılımı tekrar yüklüyorlarmış ne yani sen korsan yazılım yükledin biz ellemeyiz demezler çünki son olarak vardığım kanı bir yazılımsal sorunlar var ki bunlar tekrardan yazılım yüklemeyle geçer öyle olmasa telefonu alır almaz yaşadığım sorun neticesinde yeni yazılım yükleyip geri verdiler bir de donanımsal sorunlar var bunlar içinde yazılımı korsan yüklemişsin bakmıyoruz demezler gibi bir düşünceye sahip oldum karar sizin yani en iyisi multiloader ile yüklemek kieste yüklediğimde sorun yaşadım yani msjlarım bir türlü silinmiyordu neyse sonuç olarak bikaç aya zaten 2.0 gelecek o yüzden 1.2 yi beklemenin kiesten pek bi manası yok

salo74

Üye
yav dün kiese baktım son güncellemeyi denedim denedim olmadı kaldırmışlar bugun gene baktım güncelleme yine gelmiş 40 çeşit denedim gene olmadı bu ne dandik iştir böle yav

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar sorun çözülmüş Bölge ve dil seçeneklerinden heşeyi İngilizce ABD yapın ve Kiesi açıp Yükleyin bağlantı koptu diyor ancak yükleme devam ediyor ben yükledim bütün uygulamalar sorunsuz çalışıyor

salo74

Üye
Arkadaşlar sorun çözülmüş Bölge ve dil seçeneklerinden heşeyi İngilizce ABD yapın ve Kiesi açıp Yükleyin bağlantı koptu diyor ancak yükleme devam ediyor ben yükledim bütün uygulamalar sorunsuz çalışıyor

bu bölge dil dediğin pc den mi yapılacak yoksa int exp veya firefoz tanmı açıklarmısın

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar pc den bölge dilini abd seçin güncelleme yapıyor

--------------- Ekleme ---------------

yükledim evet bada 1.2 en önemli değişiklik telefonun tuş kilidinin şekli değişmiş ikincisi ise kies baglandıgında telefonun ekranı kararmıyor bunda gelen mesaj gibi ekranın üstüne bilgi kutusu gelmiş şimdilik baktıgım bunlar

mty29

mty29

Üye
Kies üzerinde JVKA1 i yükleyen var mı arkadaşlar sorun düzeltilmiş mi ?

Üst Alt