samsung montede 3 bölmeyi çoğaltabilirmiyiz ....
Standart diye geçen işletim sistemi J2ME ile yazılmıştır.Bazı kısıtlamalardan ötürü önü pek açık bir dil değil.Ama stabil çalışır o ayrı.kardeş bugün almayı düşünüyorum ama işletim sisteminin standart olması ve navigasyonunun olmaması kafamı karıştırdı. son olarak piyasa fiyatı nedir en ucuz nereden temin edebilirim???
üstat açıklayıcı bilgi için teşekkür ediyorum bu konudaki tecrübelerinden faydanalım galaxi5 fiyatı yarın media markta 399 a düşmüş işletim sistemi android şimdi monteyle kıyaslarsak sadece kamerası 2 megapiksel ses kalitesi ve şarjı monte kadar başarılımı??
arkadaşlar telefonu yeni aldım telefonu karıştırıyorum çok. tv kurdum. ebuddy msn kurdum. bolt kurdum.
şarzı 1gün anca gidiyor bu normalmi?
birde şarza telefonu kapalımı takayım.
netten aldığım için telefonu direk bittiği gibi şarza taktım pil dolu dendiğinde şarzdan çıkardım ve kullanıyorum eksik bir şeymi yapıyorum.
bilgi verirseniz çok teşekkür ederim..
Standart diye geçen işletim sistemi J2ME ile yazılmıştır.Bazı kısıtlamalardan ötürü önü pek açık bir dil değil.Ama stabil çalışır o ayrı.
Navigasyon olayı çok kafa karıştırmış belli.Amma velakin navigasyon bu cihazda mümkün.Navigasyon yok muhabbeti telefonu aldığınızda bu amaçla yazılmış bir programın yüklü olmayışından kaynaklanıyor.Google Maps var ama onu navigasyondan saymak abesle iştigal olur.Olsa olsa GPS Tracking olur o.
Ha navigasyon var şöyle var.Ücretli yada ücretsiz.
Ücretsiz > We Travel ın başını çektiği birkaç program var.İş görür mü derseniz orası size kalmış.Ben We Travel ı kullanmaktayım çok verimli olmasada iş görüyor.
Ücretli > Route 66 yazılımı.Ücretli derken programın kendisi ve jarita ücretsiz ama navigasyon özelliği ücretli.Ücrette atla deve değil bildiğim kadarıyla.Yıllık 40 TL gibi bir rakamdan bahsediliyordu.
Gelelim ücret aralığına 350-450 aralığında dalgalanıyor.
üstat açıklayıcı bilgi için teşekkür ediyorum bu konudaki tecrübelerinden faydanalım galaxi5 fiyatı yarın media markta 399 a düşmüş işletim sistemi android şimdi monteyle kıyaslarsak sadece kamerası 2 megapiksel ses kalitesi ve şarjı monte kadar başarılımı??
kardeş bütün sayfaları okudum herkese elinden geldiğince yardım etmişsin eline koluna sağlik benim ricam su we travel programinin yeni sürümünu ayarlayıp nasıl kullanıldığıni da elinden geldigince ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin senin kullandığın sürüm de olabilir şimdiden tsk ediyorum ve cumartesi günü harika bir arsiv paylasiyorum herkese duyrulur 40 tane program biri hariç hepsi dokunmatik ve tam ekran çalışıyor 100 kusur oyun hepsi dokunmatik tam ekran ve 150 tane de duvar kağıdı monte ile uyumludur
internet programları telefonun şarzını biraz fazla yer ama 1 gün az dediğim gibi telefonunuzu düzenli olarak şarz cihazıyla şarz etmenizi tavsiye ederim telefon usb ile şarz olduğunda şarzı daha az gidiyor örn: telefonunuzu 2 günde bir yatmadan önce şarza takın ve sabaha kadar dolsun daha sonra şarz doldu dedikten sonra bikere çıkarıp tekrar takın ve biraz daha olsun yararı olur"düzenli şarz edin-şarz cihazıyla şarz edin-batarya doldu dedikten sonra çıkarıp bidaha takın 2. dolumda çıkarın"