Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

mikropadam

Üye
samsung montede 3 bölmeyi çoğaltabilirmiyiz ....

yinesensiz

yinesensiz

Üye
kardeş bugün almayı düşünüyorum ama işletim sisteminin standart olması ve navigasyonunun olmaması kafamı karıştırdı. son olarak piyasa fiyatı nedir en ucuz nereden temin edebilirim???

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
kardeş bugün almayı düşünüyorum ama işletim sisteminin standart olması ve navigasyonunun olmaması kafamı karıştırdı. son olarak piyasa fiyatı nedir en ucuz nereden temin edebilirim???
Standart diye geçen işletim sistemi J2ME ile yazılmıştır.Bazı kısıtlamalardan ötürü önü pek açık bir dil değil.Ama stabil çalışır o ayrı.

Navigasyon olayı çok kafa karıştırmış belli.Amma velakin navigasyon bu cihazda mümkün.Navigasyon yok muhabbeti telefonu aldığınızda bu amaçla yazılmış bir programın yüklü olmayışından kaynaklanıyor.Google Maps var ama onu navigasyondan saymak abesle iştigal olur.Olsa olsa GPS Tracking olur o.

Ha navigasyon var şöyle var.Ücretli yada ücretsiz.

Ücretsiz > We Travel ın başını çektiği birkaç program var.İş görür mü derseniz orası size kalmış.Ben We Travel ı kullanmaktayım çok verimli olmasada iş görüyor.

Ücretli > Route 66 yazılımı.Ücretli derken programın kendisi ve jarita ücretsiz ama navigasyon özelliği ücretli.Ücrette atla deve değil bildiğim kadarıyla.Yıllık 40 TL gibi bir rakamdan bahsediliyordu.

Gelelim ücret aralığına 350-450 aralığında dalgalanıyor.

yinesensiz

yinesensiz

Üye
üstat açıklayıcı bilgi için teşekkür ediyorum bu konudaki tecrübelerinden faydanalım galaxi5 fiyatı yarın media markta 399 a düşmüş işletim sistemi android şimdi monteyle kıyaslarsak sadece kamerası 2 megapiksel ses kalitesi ve şarjı monte kadar başarılımı??

turkoglu54

Üye
arkadaşlar telefonu yeni aldım telefonu karıştırıyorum çok. tv kurdum. ebuddy msn kurdum. bolt kurdum.

şarzı 1gün anca gidiyor bu normalmi?

birde şarza telefonu kapalımı takayım.

netten aldığım için telefonu direk bittiği gibi şarza taktım pil dolu dendiğinde şarzdan çıkardım ve kullanıyorum eksik bir şeymi yapıyorum.

bilgi verirseniz çok teşekkür ederim..

baranselona

baranselona

Üye
üstat açıklayıcı bilgi için teşekkür ediyorum bu konudaki tecrübelerinden faydanalım galaxi5 fiyatı yarın media markta 399 a düşmüş işletim sistemi android şimdi monteyle kıyaslarsak sadece kamerası 2 megapiksel ses kalitesi ve şarjı monte kadar başarılımı??

bence onu boşwer eskidi artık galaxy mini ye bak sen android 2.2 froyolu güzel bi telefon ses kaliteleri monte kadar olmasada başarılı cihazlar işletim sistemi istersen galaxy mini 400-500 arası bi fiyatı var

arkadaşlar telefonu yeni aldım telefonu karıştırıyorum çok. tv kurdum. ebuddy msn kurdum. bolt kurdum.

netten aldığım için telefonu direk bittiği gibi şarza taktım pil dolu dendiğinde şarzdan çıkardım ve kullanıyorum eksik bir şeymi yapıyorum.

internet programlarını çok kullanırsanız şarzı çok yer ama 1 gün çok az olmuş telefonla ne yaptığınızıda yazarsanız daha detaylı bilgi verebiliriz

dark1907

Üye
Standart diye geçen işletim sistemi J2ME ile yazılmıştır.Bazı kısıtlamalardan ötürü önü pek açık bir dil değil.Ama stabil çalışır o ayrı.

Navigasyon olayı çok kafa karıştırmış belli.Amma velakin navigasyon bu cihazda mümkün.Navigasyon yok muhabbeti telefonu aldığınızda bu amaçla yazılmış bir programın yüklü olmayışından kaynaklanıyor.Google Maps var ama onu navigasyondan saymak abesle iştigal olur.Olsa olsa GPS Tracking olur o.

Ha navigasyon var şöyle var.Ücretli yada ücretsiz.

Ücretsiz > We Travel ın başını çektiği birkaç program var.İş görür mü derseniz orası size kalmış.Ben We Travel ı kullanmaktayım çok verimli olmasada iş görüyor.

Ücretli > Route 66 yazılımı.Ücretli derken programın kendisi ve jarita ücretsiz ama navigasyon özelliği ücretli.Ücrette atla deve değil bildiğim kadarıyla.Yıllık 40 TL gibi bir rakamdan bahsediliyordu.

Gelelim ücret aralığına 350-450 aralığında dalgalanıyor.

we travel i nasıl kullanıyoruz kardeş çözemedim bir türlü

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye

* İki telefonun karşılaştırmasına bakarak karar verebilirsin.Kırmızı çerçeveliler en temel farklılıklardır.

Benim kanaatim şudur :

İki telefon karşılaştırıldığında sonuç olarak fotoğraf çekmek çok önemli değilse senin için Galaxy ' i tercih edebilirsin.

Bence Galaxy'e de takılı kalma Android İşletim Sistemine sahip oldukça iyi modeller var.Bence onlara yönel.

yinesensiz

yinesensiz

Üye
çok teşekkür ediyorum:oke:

tolgahanuzun

Üye
kardeş bütün sayfaları okudum herkese elinden geldiğince yardım etmişsin eline koluna sağlik benim ricam su we travel programinin yeni sürümünu ayarlayıp nasıl kullanıldığıni da elinden geldigince ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin senin kullandığın sürüm de olabilir şimdiden tsk ediyorum ve cumartesi günü harika bir arsiv paylasiyorum herkese duyrulur 40 tane program biri hariç hepsi dokunmatik ve tam ekran çalışıyor 100 kusur oyun hepsi dokunmatik tam ekran ve 150 tane de duvar kağıdı monte ile uyumludur

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
kardeş bütün sayfaları okudum herkese elinden geldiğince yardım etmişsin eline koluna sağlik benim ricam su we travel programinin yeni sürümünu ayarlayıp nasıl kullanıldığıni da elinden geldigince ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin senin kullandığın sürüm de olabilir şimdiden tsk ediyorum ve cumartesi günü harika bir arsiv paylasiyorum herkese duyrulur 40 tane program biri hariç hepsi dokunmatik ve tam ekran çalışıyor 100 kusur oyun hepsi dokunmatik tam ekran ve 150 tane de duvar kağıdı monte ile uyumludur

Yakında We Travel ile ilgili bir konu açmayı planlıyorum.A'dan Z'ye bir kaynak olarak hazırlayacağım.Hem yazılı hem de görsel içerik sunmayı planlıyorum.

tolgahanuzun

Üye
Tamam beklemedeyim kardeşim çok dua alırsın bende cumartesi güzel bi paylaşım yapacağım linki nereye upload edeyim

turkoglu54

Üye
Alıntı: turkoglu54 göndermiş. >

internet programlarını çok kullanırsanız şarzı çok yer ama 1 gün çok az olmuş telefonla ne yaptığınızıda yazarsanız daha detaylı bilgi verebiliriz

msn ebuddy kullanıyorum, bolt tan facebook giriyorum, telefon kendi menüsünden facebook giriyorum, tv bakıyorum çok kısa süreli girip çıkıyorum yani, wodafone 3g devamlı açık girmesemde bir yerlere. mesaj çok çekiyorum. konuşma pek yapmıyorum. neden bu kadar az gidiyor şarzı. hepsi burada com dan aldım telefonu bu arada. ben bir yerde yanlışmı yapıyorum?

ayrıca bolttan facbookta video izlemeye çalıştığımda ekran çok küçük varmı ekranı büyütmemizin bir çaresi arkadaşlar ?

ramadism06

Üye
sa montemde s5620OXAIL4 fw si yüklü hafıza kartından uygulama yüklemeye kalktığımda yüklensin mi içerik imzalı değil felan yinede yükle diom ondan sonra tel kitleniyo ve iki üç saniye sonra resetliyo yani uygulama yükleyemiom napmam gerek şimdiden teşekkürler

baranselona

baranselona

Üye
internet programları telefonun şarzını biraz fazla yer ama 1 gün az dediğim gibi telefonunuzu düzenli olarak şarz cihazıyla şarz etmenizi tavsiye ederim telefon usb ile şarz olduğunda şarzı daha az gidiyor örn: telefonunuzu 2 günde bir yatmadan önce şarza takın ve sabaha kadar dolsun daha sonra şarz doldu dedikten sonra bikere çıkarıp tekrar takın ve biraz daha olsun yararı olur"düzenli şarz edin-şarz cihazıyla şarz edin-batarya doldu dedikten sonra çıkarıp bidaha takın 2. dolumda çıkarın"

free

free

Üye
şarjın tamamen boşalmasını bekleme.1 çizgi kaldığında şarja tak.
şarj doldu dedikten sonra bir 30 dk daha şarjda kalsın..
usb şarjı sürekli kullanma
-parlaklık ve 3gyi gerekmedikçe açma..

en azından 2 gün gitmesi lazım...
tam dolu pille 10 saate yakın internet yapılır tahminen.

yinesensiz

yinesensiz

Üye
Galaxy mini için (android) oyun program tema vs yükleyemedim yardımcı olurmusunuz??

turkoglu54

Üye
internet programları telefonun şarzını biraz fazla yer ama 1 gün az dediğim gibi telefonunuzu düzenli olarak şarz cihazıyla şarz etmenizi tavsiye ederim telefon usb ile şarz olduğunda şarzı daha az gidiyor örn: telefonunuzu 2 günde bir yatmadan önce şarza takın ve sabaha kadar dolsun daha sonra şarz doldu dedikten sonra bikere çıkarıp tekrar takın ve biraz daha olsun yararı olur"düzenli şarz edin-şarz cihazıyla şarz edin-batarya doldu dedikten sonra çıkarıp bidaha takın 2. dolumda çıkarın"

gece takıyorum sabaha kadar doluyor. batarya tam dolu dediğinde tekrar çıkartıp takayımmı ? bu zarar vermiyormu bataryaya ?
zarar vermiyorsa kesin bir bilgi varsa pili bazen tam bitirmedende şarza takmam da bataryaya veya telefona zarar verirmi ?

facebook tan bolt üzerinden videolar izlerken çok küçük bunu büyütmemizin bir yolu varmı yardım edermisinz arkadaşlar lütfen ?

şakşukacı

Üye
slm arkadaşlar benim sorunum wap tan monte ile faceye bağlanıyorum fakat turkcell hizmeti olan tonlakazana bağlanamıyorum hattımı başka tlf ona taktığımda sorun yok rahatca bağlanıyorum sorun montemdemi

Üst Alt