Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hızlı ve sade bir fw
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
far_point
Üye
Konu Sahibi
hızlı ve sade bir fw
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 5800 için hızlı ve sadece bir fw istiyorum mümkünse ev ekranında menüler olmasın. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 5800 için hızlı ve sadece bir fw istiyorum mümkünse ev ekranında menüler olmasın. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Tavsiyem: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız. c6 tabanlı değildir, orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır
Sade demiş eliminsekizi c6v20.Blackstarı kullanıyorum bende eskiden yüklemiştim ama c6 hevesim olduğu için bırakmıştım 1 haftadır yine kullanıyorum çok hızlı bir fw.
C6 yüklüceksen de Utk4n tercihimdir.Eliminsekizi ana konuya 1 kaç hatası olduğunu yazmış fakat bunları düzeltmemiş