arkadaşlar çok çok çok acil:(((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakuza88

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok çok çok acil:(((
arkadaşlar telefonumu pc ovi suitele 013.016 güncellemeyi yaparken ilk önce tel bağlantısı koptu dedi ben hiçbişey yapmamama rağmen daha sonra sim kart yok dedi pc de.şimdide telefon kapandı açılmıyo.bi acil yardım edermisiniz.açma kapama tuşuna uzunda bastım işe yaramadı

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar telefonumu pc ovi suitele 013.016 güncellemeyi yaparken ilk önce tel bağlantısı koptu dedi ben hiçbişey yapmamama rağmen daha sonra sim kart yok dedi pc de.şimdide telefon kapandı açılmıyo.bi acil yardım edermisiniz.açma kapama tuşuna uzunda bastım işe yaramadı
kardeş yakınında teknik servis yani nokia shop varsa telefonu kurcalamadan götürmeni tavsiye ederim panik yapma orda güncellemeni yaparlar kullanırsın telefonunu iyi forumlar...:oke:olanlar normal bu arada bazen kullanıcılar böyle hatalarla karşılaşabiliyorlar...müsterih ol...

melgklay

melgklay

Üye
sanırım gitmiş telefon.. versiyon güncellerken bağlantı asla kopmamalı.. hemen garantiye götür bence

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
sanırım gitmiş telefon.. versiyon güncellerken bağlantı asla kopmamalı.. hemen garantiye götür bence
kardeş böyle konularda serin kanlı olmak lazım çünkü programla susan telefon gene ve mutlaka programla ayağa kalkar ve tabiri caizse konuşmaya başlar...iyi forumlar...:oke:

jakuza88

Üye
    Konu Sahibi
hay ben böle işe:( ne şans arkadas yaa.saolan arkadaslar

Starsley

Dert etmene gerek yok abi bu bi çok kullanıcının başına gelmiş bir şey arkadaşların dediği gibi en yakın nokiashop a götür onlar halleder.

ByWorth

ByWorth

Üye
En kötü ihtimal gel burada beraber phoneix ile hallederiz =)

jakuza88

Üye
    Konu Sahibi
saol byworth dostum.gittim serviste hallettiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt