n8 kamera parlaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrax-0052

Üye
Videoları izledim baya can sıkıcı bir parlamaymış yani bendede o sorun çıktığı an değiştiririm n8i ip4e geçerim.:ehe

maktama

maktama

Üye
arkadasim maktama matamami senin adin harbi:bilmm on nasil isim yaa
Bu ne şimdi, konuyla ne alakası var?!?! sarmaya bişey bulamadın da Nickime mi sarıyosun?!?! Gerçekten garipsin...
Bu arada soruna soruyla karşılık vereyim, Senin ismin Samsung soyismin Mania 'mı?!! Samsungdan tehlif ücreti alıyo musun?!?! Olayı ortaokul sataşma seviyesine indirdiniz ya bravo yani...
Bu son mesajınızdan sonra anladım ki sizin amacınız bilgi vermek, yardım etmek değil, bu başlığı baltalamak... Size kolay gelsin, kalın sağlıcakla.

suat1111

suat1111

Üye
Bu ne şimdi, konuyla ne alakası var?!?! sarmaya bişey bulamadın da Nickime mi sarıyosun?!?! Gerçekten garipsin...
Bu arada soruna soruyla karşılık vereyim, Senin ismin Samsung soyismin Mania 'mı?!! Samsungdan tehlif ücreti alıyo musun?!?! Olayı ortaokul sataşma seviyesine indirdiniz ya bravo yani...
Bu son mesajınızdan sonra anladım ki sizin amacınız bilgi vermek, yardım etmek değil, bu başlığı baltalamak... Size kolay gelsin, kalın sağlıcakla.

katılıyorum sana

matrax-0052

Üye
hic kusura bakmayin benim bu laflara karnim tok icinizde en iyi tartisilacak adam hakan oda en son kanit gostercekti halen gosterecek:ehe

N8den önceki telim wave idi.Kötü telefon değil ama bada işletim sisteminin gereksiz bir macera olduğunu anladım ve n8e geçtim ve gerçektende öyle wave ii güzelde bada 1.0 yüklüyosun bazı oyunlar çalışmıyor çünkü oyun bada 1.2ye uyumlu ee 1.2ye geçiyosun o istediğin oyun çalışıyo ama bi bakıyosun bundada başka bi oyun çalışmıyor.Bu ne saçmalık bi oyun oynamak için komple tele flaş atmak yazılım değiştirmek gerekiyo bütün yüklediin uygulamalar kişisel içerikler gidiyo hadiii yeni baştan.Bu anlattığım sorun hiçbir zaman düzelmeyecek!!bunu samsung app sitesinde oyunun açıklamalarına bakarsan anlarsın..Oyun 1.2 veya 1.0 uyumludur diye açıklama var buda ne demek o oyunu oynamak için gereken yazılımı flaşlamalısın ben bu durumu farkedince hemen sattım teli n8 aldım.Nokiada böyle uygulamaların yazılımla uyuşmazlığı gibi bi durum yok o yüzden badayı bize anlatma:nono:

Not: N.O.V.A oyununu bada 1.2de oynada göreyim seni:ehe

franzliszt

franzliszt

Üye
hic kusura bakmayin benim bu laflara karnim tok icinizde en iyi tartisilacak adam hakan oda en son kanit gostercekti halen gosterecek:ehe

eyvallah ayın onunda paylaşıcam kota problemim var demiştim güzel güzel evde oturup karşılaştırırsın, sana güzel bir video geliyor :D

mavrick

mavrick

Üye
N8den önceki telim wave idi.Kötü telefon değil ama bada işletim sisteminin gereksiz bir macera olduğunu anladım ve n8e geçtim ve gerçektende öyle wave ii güzelde bada 1.0 yüklüyosun bazı oyunlar çalışmıyor çünkü oyun bada 1.2ye uyumlu ee 1.2ye geçiyosun o istediğin oyun çalışıyo ama bi bakıyosun bundada başka bi oyun çalışmıyor.Bu ne saçmalık bi oyun oynamak için komple tele flaş atmak yazılım değiştirmek gerekiyo bütün yüklediin uygulamalar kişisel içerikler gidiyo hadiii yeni baştan.Bu anlattığım sorun hiçbir zaman düzelmeyecek!!bunu samsung app sitesinde oyunun açıklamalarına bakarsan anlarsın..Oyun 1.2 veya 1.0 uyumludur diye açıklama var buda ne demek o oyunu oynamak için gereken yazılımı flaşlamalısın ben bu durumu farkedince hemen sattım teli n8 aldım.Nokiada böyle uygulamaların yazılımla uyuşmazlığı gibi bi durum yok o yüzden badayı bize anlatma:nono:

Not: N.O.V.A oyununu bada 1.2de oynada göreyim seni:ehe

nova ya uyumsuz biliyorum ama geri kalan oyunlari oynatiyor,sen onu bosverde bada senin hosuna gitmedi bastan onun icin sattim dede anliyalim ben senin yazdiklarini biliyorum bizim forumda

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah ayın onunda paylaşıcam kota problemim var demiştim güzel güzel evde oturup karşılaştırırsın, sana güzel bir video geliyor :D

montaj video gondermede hemen anlarim cunku:naughty:

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar doktor kendi haline bıraktı bölelerini uğraşmayın yazıktır N8 li olmayanlara iyi davranın hadi hep beraber hepimiz kardeşiiiiiz :kop::kop::kop::ehe

franzliszt

franzliszt

Üye
nova ya uyumsuz biliyorum ama geri kalan oyunlari oynatiyor,sen onu bosverde bada senin hosuna gitmedi bastan onun icin sattim dede anliyalim ben senin yazdiklarini biliyorum bizim forumda

montaj video gondermede hemen anlarim cunku:naughty:

montaja gerek yok orjinal yollucam (h)

matrax-0052

Üye

Mesajımda zaten wavenin çok iyi bir tel olduunu belirttim ama bada sorunlu kardeş.Yarın bigün mesela fifa 11 hd çıksa oda atıyorum bada 1.2 uyumlu olacak herkes fifayı oynamak için 1.2 flaşlıcak bu seferde novayı oynamak hayal olacak bu büyük bir sorun kabul et.Ayrıca hala mesajlarımı unutmadıın için saol:ehe

sharpie

Üye
parlama maalesef var tasarımı hatalı bence de ancak elinizle kameranın biraz üstünü tutarsanız parlama olmuyor ve ilginç bir şekilde aynı noktayı bir kere çektiğinizde parlama var bir daha çektiğinizde parlama olmuyor yani bir parlıyor bir parlamıyor nasıl iş anlamadım normalde resim çekerken yoktu sadece videoda vardı ancak bugün resimde de oldu kötü bir durum tek tesellisi 2 kere çekince 2. sorunsuz oluyor

arkadaşlar bu parlama olayı n8 de var ve çözümünü bulduk.hatta bu parçayı isteyen arkadaşlarada ücretsiz dağıttık.elimde hiç kalmadı yalnız onuda söyliyeyim.

[video=youtube;rxm15TcjWqQ]http://www.youtube.com/watch?v=rxm15TcjWqQ[/video]

ahmetdemircim

Üye
evet çoktaaan çözdük o olayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt