n8 kamera parlaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackbird48

blackbird48

Üye
bnm cihaz pr1.1 ve şunu sölim daha önce dikkat etmemiştim ama sizin bu konulardan sonra gündüz net ışıkta 45 dakıka gecede normal ışıkta 30 dakıka çekim yaptım üşenmeden oturup bu çekmiş olduğum videoları kodakta çalışan profesyonel fotoğrafcı arkadaşla birlikte izledik sonuç ne parlama ne de her hangi bir olumsuzluk yoktu fotocu arkadaşta bir profesyonel olarak bu çekimin bir telefon kamerası için gayet net ve ii olduğunu onayladı

AYNA

AYNA

Üye
ne yokmus 12 megapksel parlayan kamerami:kop:

bak arkadaşım sende biliyosun n8'in özelliklerinin waveden kat kat üstün olduğunu bunu bile bile tartışma açmaya çalışıyorsun.wave yi geçtim bana hdmı çıkışlı ve klavye mause bağlanıp bilgisayar gibi kullanılan bir tane telefon söyle?
altta videosu var izlede telefon gör.sadece bu özelliği bile yeter n8'in daha fazla konuşmaya gerek yok bence..

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar yazıktır fazla yüklenmeyin sonuç olarak normaldir her başarı kıskanılır ve her meyve veren ağaç taşlanır ne diyoruz kıskanma ne olur çalış seninde olur samsung :kop::kop::kop:

muratcan1905

Üye
parlama maalesef var tasarımı hatalı bence de ancak elinizle kameranın biraz üstünü tutarsanız parlama olmuyor ve ilginç bir şekilde aynı noktayı bir kere çektiğinizde parlama var bir daha çektiğinizde parlama olmuyor yani bir parlıyor bir parlamıyor nasıl iş anlamadım normalde resim çekerken yoktu sadece videoda vardı ancak bugün resimde de oldu kötü bir durum tek tesellisi 2 kere çekince 2. sorunsuz oluyor

Starsley

Wave doğru yok ama hiç bi şey yok ki :D bomboş telefon :D

AYNA

AYNA

Üye
Neyse blackbird48' de dediği gibi fazla yüklenmeyelim :kop:
buda avea olayına döndü.
N8'i olmayanlara iyi davranın onlara çok yükleniyorlar:kop::kop::ehe

mavrick

mavrick

Üye
Neyse blackbird48' de dediği gibi fazla yüklenmeyelim :kop:
buda avea olayına döndü.
N8'i olmayanlara iyi davranın onlara çok yükleniyorlar:kop::kop::ehe

hic kusura bakmayin benim bu laflara karnim tok icinizde en iyi tartisilacak adam hakan oda en son kanit gostercekti halen gosterecek:ehe

suat1111

suat1111

Üye
ben parlaması için aldım öö le seviyorumm:kop:

mavrick

mavrick

Üye
maktama

maktama

Üye
en iyi telefon tartisarak alinir bunu bir arakadas daha demisti burda
iyi de o olay telefonu almadan önce yapılr. Burda millet zaten telefonunu almış, daha neyi tartışıyosun ozaman. ?!!?! Bi garipsiniz siz de...

mavrick

mavrick

Üye
iyi de o olay telefonu almadan önce yapılr. Burda millet zaten telefonunu almış, daha neyi tartışıyosun ozaman. ?!!?! Bi garipsiniz siz de...

arkadasim maktama matamami senin adin harbi:bilmm on nasil isim yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt