s5620 mods( çok değişik modlar var ilgilenenler için)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
s5620 mods( çok değişik modlar var ilgilenenler için)
arkadaşlar yine yabancı siteleri araştırmam sonucu buldum.bunların nasıl yapıldığını bilmiyorum.bilenler bilmeyenlere yardımcı olursa herkes öğrenmiş olur

(bunda güzel duvar kağıtları var)

metnes71

Üye
ben aero moda bayıldım , ustalar konuyu incelesin böyle bir şey mümkünmüdür ?

envoy

Üye
Aero'yu yabancı bi siteden indirdim fakat denemek yemedi. Geri dönüşü olup olmadığını bilmiyorum başımın etini yer diye korktum denemek isteyene atarım

thseus

Üye
Aero'yu yabancı bi siteden indirdim fakat denemek yemedi. Geri dönüşü olup olmadığını bilmiyorum başımın etini yer diye korktum denemek isteyene atarım

Nasıl yükleneceği konusunda bilgi verebilir misiniz?
Aero'yu ben de indirdim fakat nasıl yüklemem gerektiğini bilmiyorum. Bu konu ile ilgili açıklamalar var forumda ama oldukça fazla frimware dökümanı olduğundan hangisini nasıl yüklemem gerektiğini bilmiyorum.
Hangi firmware tavsiye edersiniz?
Teşekkürler...

immortal_6630

Üye
Hocam herkezde aynı dert var bendede birçok mod dosyası var günlerdir her şeyi denedim ama nasıl oldugunu çözemedim bilen varsa çok makbule geçer.

thseus

Üye
Evet. Oldukça fazla dosya var. Kafa karıştırıyor. Bu Aero güzel görünüyor ama sanırım Türkçe dil desteği yok...

baranselona

baranselona

Üye
öncelikle kullandığınız fw temaya uygun olmalıdır temanın yanında yazar zaten hangi yazılım için yapıldığı başka yazılımlarda çalışmaz

temada bi apps bide rc2 dosyası olur bide telefonun hafıza kartına atacağınız dosyalar vardır onlarda bellidir zaten klasörler halinde

gerisi zaten forumda vb.. anlatılmıştı birçok detaylı anlatım mevcut indirdiğiniz apps ve rc2 dosyalarını multiloader v56 ile yükleyin

babamsağolsun

babamsağolsun

Üye
çok güzel

skunk4465

Üye
Merhaba genç insanlar :) mod yükleme kolay isteyene söyleyebilirim özelden mesaj atın. ama tavsiyem yüklememeniz yönünde android 3 honeycomb u yükledim kasıyo cihazı .s 2 gün kullandım pişman oldum jtjl2 attım tekrar macera isteyenler mesaj atsın :D

---------- Eklendi @ 15:35:46 ---------- Yazıldı @ 15:34:17 ----------

öncelikle kullandığınız fw temaya uygun olmalıdır temanın yanında yazar zaten hangi yazılım için yapıldığı başka yazılımlarda çalışmaz

temada bi apps bide rc2 dosyası olur bide telefonun hafıza kartına atacağınız dosyalar vardır onlarda bellidir zaten klasörler halinde

gerisi zaten forumda vb.. anlatılmıştı birçok detaylı anlatım mevcut indirdiğiniz apps ve rc2 dosyalarını multiloader v56 ile yükleyin

Res klasörü var uyarayım dedim hafıza kartına değil telefonun kendi hafızasına atılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt