HTC Sensation HD for Samsung Monte(s5620)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
corrado18

corrado18

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation HD for Samsung Monte(s5620)
Bunu youtube'de gezerken gördüm bence gayet güzel olmuş ama ben bunları kurmakta pekte iyi değilim,bu tema yada yazılımı kuralabilen yada kurabilecek olan biri var mı?

[video=youtube;LJeF8FVtdwE]http://www.youtube.com/watch?v=LJeF8FVtdwE&hd=1[/video]

Download:

balta_balta

Üye
tsk ederim

• Beğen
Tepkiler: corrado18
corrado18

corrado18

Üye
    Konu Sahibi
Yapabilecek birini arıyordum ama işinize yaradıysa ne mutlu bana :)

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
kardeş

bu android işletim sistemi android market var

corrado18

corrado18

Üye
    Konu Sahibi
Dosyayı indirdinmi patch vsvs. gibi klasörler .swfler var andoid olduğunu zannetmiyorum heleki kendi versiyonu yavaşsa androidi nasıl kaldıracak?

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
andoid olamaz çünkü andoid bi işletim sistemi deil
:D VE XD
ama android olabilir

monte58

monte58

Üye
Ben denedim. Bu android değil sadece bir tema. MFJF1 üzerine kurdum.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Dosyayı indirdinmi patch vsvs. gibi klasörler .swfler var andoid olduğunu zannetmiyorum heleki kendi versiyonu yavaşsa androidi nasıl kaldıracak?
adam haklı android i kaldırmaz bu tel android market dediği samsung apps e yönlendirir

Faraza42

Faraza42

Üye
Ben denedim arkadaşlar. Videodaki gibi hızlı ve stabil değil. Telefonu çok kasıyor. Bu sadece bir tema. ( MFJF1'in üstüne kurulan ) Android tema v.b yok.

monte58

monte58

Üye
Ben denedim arkadaşlar. Videodaki gibi hızlı ve stabil değil. Telefonu çok kasıyor. Bu sadece bir tema. ( MFJF1'in üstüne kurulan ) Android tema v.b yok.
Üst tarafta basıp aşağıya çektiğin menüyü açıp Quick Settings sekmesine geç sonra bu menüyü tekrar sürükle kapat. Eskiye oranla hızı artıyor.

Faraza42

Faraza42

Üye
Üst tarafta basıp aşağıya çektiğin menüyü açıp Quick Settings sekmesine geç sonra bu menüyü tekrar sürükle kapat. Eskiye oranla hızı artıyor.
BVJF2 Orange Tema işimi görüyor şimdilik, yine de teşekkürler :)

DesTiny11

Üye
Ben yaptım güzel gibi eğer yapmak isteyipte yapamayan varsa mesaj atsın anlatıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt