Kulaklık Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

berkayevs4

berkayevs4

Üye
    Konu Sahibi
pc yemi atıcam telonamı?

s3rseri

Üye
kesinlikle sennheiser!.. Model olarak ta herhangi bir modelini al memnun kalirsin, bir hafta kullandiktan sonra philips in, creative in, sony nin aslında kulaklık değil de cızırtı aleti ürettiklerini anlayacaksın ve bir daha kulağına sennheiser dan başka bir marka girmeyecektir...

sagopa565

Üye
Konuyla alakasız kaçabilir ama acill cevap istiyorum samsung wep301 kulaklığım çalışmıyor............:( nasıl çalıştırabilirim mavi ışığı bile yanmmıyor acaba kaç saat şarj etmeliyim lütfennn yardım birde nasıl konu açacağımı bilmiyorum.:(

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Konuyla alakasız kaçabilir ama acill cevap istiyorum samsung wep301 kulaklığım çalışmıyor............:( nasıl çalıştırabilirim mavi ışığı bile yanmmıyor acaba kaç saat şarj etmeliyim lütfennn yardım birde nasıl konu açacağımı bilmiyorum.:(

Alakasız mı ?! :kop::kop:

samekary

samekary

Üye
tüm kullandığım cihazlarda Apple iPod Nano kulaklığı kullanıyorum. 5800 aldım kulaklığına bakmadan kenara attım iPod kulaklığı kullandım N8 aldım kulaklığına bakmadan kenara attım iPod kulaklığı kullandım.
Bende kulaklıkta sese çok önem veririm kaç tane kulaklık dinledim en gür en temiz en hoş ses Apple iPod kulaklığından çıkıyor gittigidiyorda 15-20 liraya kesinlikle orjinalleri satılıyor bende zamanında 17 liraya aldım %100 orjinal ve kaliteli. Adam ilanda resimde göstermiş kulaklığın kablosunda china yazanlar orjinaldir...

Dostum 15-20 liraya o kulaklıkların orjinallerini bulamazsın :ah Apple orjinal kulaklık için en az 50 TL bayılırsın ki onlarda iPod'ların içinden çıkandır.
Apple Online Store 'da 90-100 TL ye gelir(h)

Dampierre

Dampierre

Üye
philips, sony, yada sennheiser marka kulakiçi kulaklık al rahat et

meg1ddo

meg1ddo

Üye
dünyada kulaklık üreten bi tane firma var sadece; Sennheiser .. (cx 300 street II al, diğer kulaklıklarını da çöpe at) ...

SilentOne

SilentOne

Üye
dr.dre by beats monster forever :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

metez35

Üye
motorola s305 için aklın rahat olsun 125 ytl ye aldım ses güzel çok yere düştü hiç bişey olmadı 2 yıl garantisi var evde pc de kullanıyom dışarda telefonda şarjı 15 saat dayanıyo ses açma tuşu oynatıcı tuşu var hemde her cihaza uyumlu telefonun bozulursa illa nokia almak zorunda kalmazsın yani media marketten bulabilirsiniz beyler

Eric_draven

Üye
nokia zaten sony phillips ve Sennheiser öneriyor Sennheiser al sonyi çöpe at diyen arkadaşlar neyi neyle karşılaştırıyorlar acaba... her kulaklık markasının 40 tane çeşidi var... ama nokia nin n8 ile verdiği kulaklık cidden bugüne kadar kullandığım çoğu profesyonel kulaklığı mezara gömer

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sennheiser diğer firmaların aksine sadece iyi bildiği işi yapiyor sadece: ses sistemleri, diğer firmalar her bişeyi yapıyor fazla kazanç göz çıkarmaz misali akıllarına gelen her elektronik eşyayı yapmaya çalışıyor ve doğal olarak üzerine yoğunlaşamıyorlar, sennheiser sadece ses sistemiyle uğraştığı için kusursuza yakın ürün çıkarmayı başarabiliyor, ben ilk sennheiser kulaklığımı aldığım günün ertesi günü diğer kulaklıklarımı (philips jvc creative, her biri 50-100 tl lik) arkadaşlarıma hediye ettim, bir sennheiserın farkını başka bir kulaklığa geçince anlayacaksınız...

SilentOne

SilentOne

Üye
sson kuruşuna kadr deydi onu diyem ama 5800 ımda kullanuyodum iyidi c6-01 alınca kulaklıkıqn hakkını veriyormuş

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
n8 in cikis gucu hakkinda birseyler deseniz, bu kadar kulaklik yorumu var, ben bitane n8 buldum 250ero civari yurtdsi isteyene satabilirimde, ama kulakligi yok. Kulaksizlik alsam cok sey kaybetmem dimi, bende crative kulak ici var hani su beyazlardan, onu kullanirim oda asagi yukari 110db vardir. N8in orjinal kulakligi kac db

61semih

61semih

Üye
n8 ın kulaklıgını bılmıyorum ama 5800 ın bır muzık telefonu olmasına karsın kulaklıgı tambır rezalet.

Cruxman

Üye

dreambutreal

Üye
cx 200 street sınıfının en hoş en iyisi...

Üst Alt