Kulaklık Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

berkayevs4

berkayevs4

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık Tavsiye
Kulaklıgın sesi yetersiz geldiği için iyi bir kulaklık tavsiyesi olan varmı??
Nası az geliyor diyorsanız ben müslüm gürses zeki müren falan dinlediğim için yetersiz kalıyor :)

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben de kablosuz almayı düşünüyorum ve Bh-505 modelini almaya karar verdim :)

berkayevs4

berkayevs4

Üye
    Konu Sahibi
bende BH-905 500 lira dediler vaz geçtim :D

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Walla çıkarabileceği maximum ses bence bu :D dahası zor, varsa da öyle 400 500 TL pahalı :D

franzliszt

franzliszt

Üye
bende bose var kulak içi biraz tuzlu ama inanılmaz performans ,tavsiyemdir :D

Uruloki

Uruloki

Üye
sennnheiser modellerine bakabilirsin 100 tl civarı kulakiçi 120db kulaklıkları var tabi 78 tlyede ama normal kulaklık alırsan dışarı çok ses verebilir ama daha ucuz o modeller tabi pc de programlarda var daha yüksek ses çıkması için şarkıdan

OLcaytugN8

Üye
bende alıcam valla sennheiser i araştırıyorum şu an için. sizin önerebileceğiniz varmı kaliteli ve kulak içi olucak.

Uruloki

Uruloki

Üye
yine griffin var yine bayağı tuzlu olarak dr.dre by beats var ama çok kaliteli kulaklık içi olmayan skullcandyler var onlara bakın olmadı elmasepeti.com ve ya hepsiburada.com daha fazla model var

mraz

mraz

Üye
Kesinliklle Senheisser!!!!!:oke: (özellikle FX modelleri)

suat1111

suat1111

Üye
sennnheiser fx 300 yada 500 ama orjinolması lazım çunkü çok çin kopyasıvar kesinlikle holoğram pul olsun

ayhan124

Üye
arkadaşım elektromarkette microlab marka kulakiçi kulaklık var.35 tl.civarında..hiç düşünmeden al.bas tiz süper.pek bilinmez bu marka.evde bu markanın ses sistemini kullanıyorum ayrıca kulaklığıda tabii..hiç düşünme al teşekkür et...

AYNA

AYNA

Üye
n8 in kutusunda çıkan orjinal kulaklıkta kulakiçi mi?

berkayevs4

berkayevs4

Üye
    Konu Sahibi
şu 120 db lik kulaga hos geliyor nerden bulucam :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tüm kullandığım cihazlarda Apple iPod Nano kulaklığı kullanıyorum. 5800 aldım kulaklığına bakmadan kenara attım iPod kulaklığı kullandım N8 aldım kulaklığına bakmadan kenara attım iPod kulaklığı kullandım.
Bende kulaklıkta sese çok önem veririm kaç tane kulaklık dinledim en gür en temiz en hoş ses Apple iPod kulaklığından çıkıyor gittigidiyorda 15-20 liraya kesinlikle orjinalleri satılıyor bende zamanında 17 liraya aldım %100 orjinal ve kaliteli. Adam ilanda resimde göstermiş kulaklığın kablosunda china yazanlar orjinaldir...

najanaja

najanaja

Üye
nokia bh-503 bluetooth kulaklık 60tl aldım mükemmel ses kalitesi war tavsiyemdir..

intro

intro

Üye
pioneer kullanıyorum tavsiye ederim. philips te süperdir..

matrax-0052

Üye
Nokianın kendi kulakiçi kulaklığında daha iyi bir kulaklık tanımıyorm.Ya bide pop müzik dinlesende daha fazla bass istiyor desem ama müslüm zeki müren dinliyorsun bass yok tiz yok arkadaş kendi kulaklığı neden yetmedi anlamadımki:ehe

berkayevs4

berkayevs4

Üye
    Konu Sahibi
ses az
damara girince sağır olucak kadar duymak istiyorum :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt