JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sponsorlu Bağlantılar
gözünden kaçan bişey yok ercan senden sonra yazdım hata bende
teşekkür ederim iyiyim,sen nasılsın?
Teşekkür ederim ben de iyiyim.Sıkıcı bir gün,hava da çok boğucu zaten...
aynen öyle burada yağmur yağdı yağacak gibi pazar günlerini oldum olası sevmem zaten
aynen öyle burada yağmur yağdı yağacak gibi pazar günlerini oldum olası sevmem zaten
Burada da sabah yağmur yağdı,şimdi de basık bir hava var.İnsanın ne dışarı çıkası geliyor,ne de içerde kalası...
anlıyorum denize yakın şehirlerde daha çok oluyor hele hava lodossa
anlıyorum denize yakın şehirlerde daha çok oluyor hele hava lodossa
Aynen öyle.Zaten bu şehrin bir tek havasını beğenmiyorum.Ekonomik yönden olsun,görsel açıdan olsun her yönü güzel ama havası insanı çok yoruyor.
havasına da katlanacaksın artık napalım
Alıştık artık zaten yapacak bir şey yok
Erken ölüme de sebep oluyormuş bu nemli hava.Gidiciyiz anlayacağın
bizim bandırmanın da havası çok nemli iyi bilirim bu havaları insanın heryeri yapış yapış oluyor
bizim bandırmanın da havası çok nemli iyi bilirim bu havaları insanın heryeri yapış yapış oluyor
Dediğin şey burada yazın çok oluyor.Hele yeni gelmişsen,alışkın değilsen o 1 hafta sana zehir olur
cam çerceve açık yatılıyor oralarda bilirim
Revengeful
Emekli Yönetici
cam çerceve açık yatılıyor oralarda bilirim
Klima,vantilatör,tavan pervanesi artık millet ne bulursa çalıştırıyor gerisini sen düşün
o kadar sıcak iyi değil ya sen hiç mersin'de kar görmedin değil mi
anladım türkiye nin her yeri ayrı bir güzel 4 mevsimi yaşayabiliyoruz
Doğru söylüyorsun yurdumun her karış toprağı güzel
Okul ne durumda?
2.sınıf mıydın sen?
Bir de bölümün ?
okul iyi güzel hoş yok 3.sınıfım ben bilgisayar mühendisliği okuyorum
sen?
Bilgisayar Mühendisliği Gayet güzel
Ben daha 1.sınıfım Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama okuyorum.Seneye 2.üniversiteye de girecem Allah izin verirse
güzel olduğu kadar zor bir bölüm
vay 2.üniversiteyi okuyacaksın he hangi bölümü düşünüyorsun?
güzel olduğu kadar zor bir bölüm
vay 2.üniversiteyi okuyacaksın he hangi bölümü düşünüyorsun?
Valla ya senin bölüm ya da Sivil Havacılık istiyorum.İkisi de olmazsa Pilotaj bölümü.Bakalım artık