Ovi Mağazası çalışmayanlar buraya sorun çözüldü(Teşekkürler BASKANCIHAN)

Sponsorlu Bağlantılar

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Mağazası çalışmayanlar buraya sorun çözüldü(Teşekkürler BASKANCIHAN)
Arkadaşlar öncelikle BASKANCIHAN Adlı üyemize çok çok teşekkür ederim bu onun bulduğu bir yöntem ve işe yarıyor denedim şu anda ovi mağaza çatır çatır çalışıyor teşekkürler cihan diyerek geçiyoruz anlatıma

Yeni Link
kardeş burdan nokia bubblesı yükle telefonuna telefonunu bir defa aç kapa
ondan sonra aşağıda belirttiğim işlemleri sırasıyla yap bir dene cevabını yaz

N8 PR1.1 Yazılımında Nokia Bubbles Uygulamasının Sorunsuzca Telefondan Kaldırılması
Arkadaşlar Yapacağınız İşler Sırasıyla

1.telefondan ayarlar kısmına gidin.
2. ayarlardan yüklü uygulamalara ordan Nokia Bubbles ı bul
3.nokia bubbles uygulamasını kaldır.
4. uygulamasını linkten indir ve
5.Önemli!!!!!qtdowngrade.sis uygulaması Telefon Hafızasına Yüklenecektir.
6.Telefon hafızasına yükledikten sonra
7.tekrar uygulamalar menüsündeki qtexamples dosyasının üzerine gidiyoruz.
8.düzenle seçeneklerinden sili seçiyoruz qtexamples dosyasını siliyoruz.
9.tekrar telefondan ayarlar ayarlardan yüklü uygulamalar menüsüne gidiyoruz.
10.qtdowngrade dosyasını buluyoruz ve uygulama menüsünden kaldırıp sildikten sonra yapılacak en son işlem

Telefonu bir defa kapatıp açıyoruz ve Nokia Bubbles uygulaması silinmiş oluyor .
Ben şahsen denedim ve hiçbir problem olmuyor.
Telefonumuzdaki Ovi Mağaza da herhangi bir problem karşılaşılmıyor.

ovi store mağaza yüklenemiyor sorunun büyük ihtimalle çözülmesi lazım kendim bizzat denedim yorumlarını bekliyorum...iyi forumlar...

--------------- Ekleme ---------------

yüklerken nokia bubblessı istediğin hafızaya yükleybilirsin yükledikten sonra ovi mağazayı bir dene muhtemelen bir sorunla karşılaşmayacaksın bir de kaldırırken qt downgrade dosyasını özellikle telefon hafızası olacağına dikkat et ve dediklerimi harfiyen yap...

Not: Arkadaşlar ben söylenenleri yaptım ancak qtexamples üklenmedi ümitsizlikle qtdowngrade yi telefondan kaldırdim ve ovi mağazı yüklemeyi denedim ve yüklendi bu şekilde olan varsa notumu dikkate alsın....

Utku

Utku

Üye
cihana teşekkürler

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Utku™;3265175' Alıntı:
cihana teşekkürler
arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ben teşekkür ederim...herkese iyi forumlar...:oke:

blackbird48

blackbird48

Üye
teşekkürler cihan

melgklay

melgklay

Üye
Peki birşey soracam benim tel pr 1.0 ve ovi çalışmıyor.. Üstelik sebebini kesinlikle bilmiyorum.. Hard format atmıştım sorun yoktu, bubbles yüklemiştim yine sorun yoktu,. Sadece bir sabah kalktım ve çalışmıyor o kadar.. Şimdi bu sistem ondada işe yarıyormu yoksa onun için başka bir yol varmi? Hack yada flash demeyin onlar dışında

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Peki birşey soracam benim tel pr 1.0 ve ovi çalışmıyor.. Üstelik sebebini kesinlikle bilmiyorum.. Hard format atmıştım sorun yoktu, bubbles yüklemiştim yine sorun yoktu,. Sadece bir sabah kalktım ve çalışmıyor o kadar.. Şimdi bu sistem ondada işe yarıyormu yoksa onun için başka bir yol varmi? Hack yada flash demeyin onlar dışında
kardeş telefonu formatlamaya resetlemeye gerek kalmadan yukarıda belirttiğim işlemleri harfiyen yaparsan hiçbir sorun kalmaz telefona da format vs..işlemleri yapmana gerek kalmaz denendi bizzat kendim tarafımdan...sistematik bir problem oluyor heralde ovi mağazada buda çözümü iyi kullanımlar iyi forumlar...:oke:

halil517

Üye
ama arkadaslar benim tel..nokia 2730 yani jar desteklio npcm

uMTOku

Üye
Olmadı

oviahmetovi

Üye
Arkadaşlar ben söylenenleri yaptım ancak qtexamples yüklenmedi ümitsizlikle qtdowngrade yi telefondan kaldırdim ve ovi mağazı yüklemeyi denedim ve yüklendi bu şekilde olan varsa notumu dikkate alsın....

gardaşım bende aynı senin gibi yaptım ve bendede oldu ellerine sağlık 2 gün bu işi nasıl çözecem diye kafamı yiyordum helal sana!!!

oviahmetovi

Üye
Arkadaşlar ben söylenenleri yaptım ancak qtexamples yüklenmedi ümitsizlikle qtdowngrade yi telefondan kaldırdim ve ovi mağazı yüklemeyi denedim ve yüklendi bu şekilde olan varsa notumu dikkate alsın....

gardaşım bende aynı senin gibi yaptım ve bendede oldu ellerine sağlık 2 gün bu işi nasıl çözecem diye kafamı yiyordum helal sana!!!

Maximien

Maximien

Üye
ovi store mağaza yüklenemiyor sorunu yazmışsın bende açılır gibi oluyor sonra menüye atıyor bunu da çözer mi? Daha önceden bu qtdowngrade filan onları yaptım fakat olmadı eğer bu olursa süper olur.

Hepsini harfiyen yaptım gene aynı sorun. Ovi açılmıyor tekrar yükelyim diyorum onda da yükleme en sona geliyor ve yüklenemiyor diyor atıyor...

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
ovi store mağaza yüklenemiyor sorunu yazmışsın bende açılır gibi oluyor sonra menüye atıyor bunu da çözer mi? Daha önceden bu qtdowngrade filan onları yaptım fakat olmadı eğer bu olursa süper olur.

Hepsini harfiyen yaptım gene aynı sorun. Ovi açılmıyor tekrar yükelyim diyorum onda da yükleme en sona geliyor ve yüklenemiyor diyor atıyor...
kardeş pr1.1 yazılımını tekrar yükle sorunun çözülecektir gene çözülmesse yaz buraya ben yardımcı olurum...iyi forumlar...:oke:

Maximien

Maximien

Üye
kardeş pr1.1 yazılımını tekrar yükle sorunun çözülecektir gene çözülmesse yaz buraya ben yardımcı olurum...iyi forumlar...:oke:

Dostum pr1.1 yazılımını "Yazılım Güncelle" den indirip kurdum. Tekrardan nasıl kurabilirim?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Dostum pr1.1 yazılımını "Yazılım Güncelle" den indirip kurdum. Tekrardan nasıl kurabilirim?
kardeş nokia software updater veya ovi suite tekrar yükle yeniden yükle seçeneği var istediğin kadar tekrar tekrar yükleyebilirsin iyi forumlar...:oke:

nuri-ozen

Üye
sayın cihan teşekkürler ovi store için nokia shopta 2 defa pr.1.1 yüklettim olmadı ama senin verdiğin çözüm yoluyla problemi hallettim emeğine sağlık

Maximien

Maximien

Üye
kardeş nokia software updater veya ovi suite tekrar yükle yeniden yükle seçeneği var istediğin kadar tekrar tekrar yükleyebilirsin iyi forumlar...:oke:

Link kırık. Neyse kardeşim bendeki updater ile tekrardan yükledim teli açtım kapattım tekrar denedim fakat gene olmadı çıldıracam ya çoğu kişinin olmuşta bende niye böyle sorun oluyor :(

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Link kırık. Neyse kardeşim bendeki updater ile tekrardan yükledim teli açtım kapattım tekrar denedim fakat gene olmadı çıldıracam ya çoğu kişinin olmuşta bende niye böyle sorun oluyor :(
kardeş bir nokia shop servisine götür orası yapsın ondan sonra tekrar dene olmuyorsa gene buraya yaz.....kafana takma canını sıkma bir telefon sonuçta...iyi forumlar...link vermedim ama öyle gösteriyor...gene buraya yaz yardımcı olurum....

Maximien

Maximien

Üye
kardeş bir nokia shop servisine götür orası yapsın ondan sonra tekrar dene olmuyorsa gene buraya yaz.....kafana takma canını sıkma bir telefon sonuçta...iyi forumlar...link vermedim ama öyle gösteriyor...gene buraya yaz yardımcı olurum....

Teşekkürler. Artık öyle yapacaz.

venusutarit

venusutarit

Üye
Bendede olmadı malesef

Üst Alt