Ö_M_E_R
Üye
Ovi Mağazası çalışmayanlar buraya sorun çözüldü(Teşekkürler BASKANCIHAN)
Arkadaşlar öncelikle BASKANCIHAN Adlı üyemize çok çok teşekkür ederim bu onun bulduğu bir yöntem ve işe yarıyor denedim şu anda ovi mağaza çatır çatır çalışıyor teşekkürler cihan diyerek geçiyoruz anlatıma
Not: Arkadaşlar ben söylenenleri yaptım ancak qtexamples üklenmedi ümitsizlikle qtdowngrade yi telefondan kaldırdim ve ovi mağazı yüklemeyi denedim ve yüklendi bu şekilde olan varsa notumu dikkate alsın....
Yeni LinkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş burdan nokia bubblesı yükle telefonuna telefonunu bir defa aç kapa
ondan sonra aşağıda belirttiğim işlemleri sırasıyla yap bir dene cevabını yaz
N8 PR1.1 Yazılımında Nokia Bubbles Uygulamasının Sorunsuzca Telefondan Kaldırılması
Arkadaşlar Yapacağınız İşler Sırasıyla
1.telefondan ayarlar kısmına gidin.
2. ayarlardan yüklü uygulamalara ordan Nokia Bubbles ı bul
3.nokia bubbles uygulamasını kaldır.
4.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasını linkten indir ve
5.Önemli!!!!!qtdowngrade.sis uygulaması Telefon Hafızasına Yüklenecektir.
6.Telefon hafızasına yükledikten sonra
7.tekrar uygulamalar menüsündeki qtexamples dosyasının üzerine gidiyoruz.
8.düzenle seçeneklerinden sili seçiyoruz qtexamples dosyasını siliyoruz.
9.tekrar telefondan ayarlar ayarlardan yüklü uygulamalar menüsüne gidiyoruz.
10.qtdowngrade dosyasını buluyoruz ve uygulama menüsünden kaldırıp sildikten sonra yapılacak en son işlem
Telefonu bir defa kapatıp açıyoruz ve Nokia Bubbles uygulaması silinmiş oluyor .
Ben şahsen denedim ve hiçbir problem olmuyor.
Telefonumuzdaki Ovi Mağaza da herhangi bir problem karşılaşılmıyor.
ovi store mağaza yüklenemiyor sorunun büyük ihtimalle çözülmesi lazım kendim bizzat denedim yorumlarını bekliyorum...iyi forumlar...
--------------- Ekleme ---------------
yüklerken nokia bubblessı istediğin hafızaya yükleybilirsin yükledikten sonra ovi mağazayı bir dene muhtemelen bir sorunla karşılaşmayacaksın bir de kaldırırken qt downgrade dosyasını özellikle telefon hafızası olacağına dikkat et ve dediklerimi harfiyen yap...
Not: Arkadaşlar ben söylenenleri yaptım ancak qtexamples üklenmedi ümitsizlikle qtdowngrade yi telefondan kaldırdim ve ovi mağazı yüklemeyi denedim ve yüklendi bu şekilde olan varsa notumu dikkate alsın....