Foab
Üye
Yardımınız Lazım!!!
Ben Samsung S7233 Wave modelini almayı düşünüyorum fakat işletim sistemi beni düşündürüyor.Bada daha yeni çıkmış bir işletim sistemi Symbian kullandım Android'le de ilgili sürekli olumlu şeyler görüyorum internetten falan ama Bada nedir ne değildir hiç bilmiyorum.Ayrıca Bada yeni bir işletim sistemi ve Bada'yla ilgili çok az program var programlarda ağırlık olarak S85... serisine yapılmış Samsungapps'a baktığım zaman benim alacağım telefonla ilgili çok az yazılım buda akıllı telefonlarda aradığım şeylerdendir.
Yani:
1-)Samsung S85... Wave serisi programlarını Samsung S7233 Wave çalıştırırmı?
2-)Samsung S7233 Wave serisi telefonda bildiğim kadarıyla Bada OS 1.0 yüklüymüş ve internette baktığım kadarıyla S85... serisinde Bada OS 1.2 falan yüklüymüş ve Bada 2 çıkacak gibi haberler var.Yani S7233'deki Bada'nın üst sürümleri var ve olacak bu üst sürümleri bu telefona yükleyebilirmiyim güncelleme ya da başka yollarla.
Yardımcı olursanız sevinirim.Benim için bu önemli kaç gündür bakıyorum bu telefonla ilgili olumsuz bişey duymadım video çekim kalitesi ve oynatmasıyla ilgili ama bu işletim sistemi olayını duyunca tereddütte kaldım.

Yani:
1-)Samsung S85... Wave serisi programlarını Samsung S7233 Wave çalıştırırmı?
2-)Samsung S7233 Wave serisi telefonda bildiğim kadarıyla Bada OS 1.0 yüklüymüş ve internette baktığım kadarıyla S85... serisinde Bada OS 1.2 falan yüklüymüş ve Bada 2 çıkacak gibi haberler var.Yani S7233'deki Bada'nın üst sürümleri var ve olacak bu üst sürümleri bu telefona yükleyebilirmiyim güncelleme ya da başka yollarla.
Yardımcı olursanız sevinirim.Benim için bu önemli kaç gündür bakıyorum bu telefonla ilgili olumsuz bişey duymadım video çekim kalitesi ve oynatmasıyla ilgili ama bu işletim sistemi olayını duyunca tereddütte kaldım.