Yardımınız Lazım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Foab

Üye
    Konu Sahibi
Yardımınız Lazım!!!
Ben Samsung S7233 Wave modelini almayı düşünüyorum fakat işletim sistemi beni düşündürüyor.Bada daha yeni çıkmış bir işletim sistemi Symbian kullandım Android'le de ilgili sürekli olumlu şeyler görüyorum internetten falan ama Bada nedir ne değildir hiç bilmiyorum.Ayrıca Bada yeni bir işletim sistemi ve Bada'yla ilgili çok az program var programlarda ağırlık olarak S85... serisine yapılmış Samsungapps'a baktığım zaman benim alacağım telefonla ilgili çok az yazılım buda akıllı telefonlarda aradığım şeylerdendir.

Yani:

1-)Samsung S85... Wave serisi programlarını Samsung S7233 Wave çalıştırırmı?
2-)Samsung S7233 Wave serisi telefonda bildiğim kadarıyla Bada OS 1.0 yüklüymüş ve internette baktığım kadarıyla S85... serisinde Bada OS 1.2 falan yüklüymüş ve Bada 2 çıkacak gibi haberler var.Yani S7233'deki Bada'nın üst sürümleri var ve olacak bu üst sürümleri bu telefona yükleyebilirmiyim güncelleme ya da başka yollarla.

Yardımcı olursanız sevinirim.Benim için bu önemli kaç gündür bakıyorum bu telefonla ilgili olumsuz bişey duymadım video çekim kalitesi ve oynatmasıyla ilgili ama bu işletim sistemi olayını duyunca tereddütte kaldım.:allalla::allalla::allalla:

metehan66

Üye
samsungtan uzak dur arkadaşım.samsung türkiye nin yazılım konusunda asla desteğini bulmayacaksın.avrupa aya sen yaya...........hatta ve hatta çin taklidi iphone 4 al ama samsung alma.şu anda yazılım desteği sunulmadığı için apps den dahi bir şey yükleyemiyoruz.haliyle çin taklitlerinde ne farkı kalıyor sadece ekran mı sadece kamera mı.bunları da alsınlar bibbb diyorum artık sadece.3 gündür millet yeni güncellemeden dolayı maymuna döndü.ama lanet samsungdan tatminkar bir cevap yok

olegermuraki

Üye
şu yazılım konusu çok abartılıyor. Bundan önce HTC touch 2 wm 6.5 kullanıyordum. Telefon tek kelimeyle rezaletti. Yazılım desteğinden bahsediyoruz burada adamlarda bırakın desteği, senkronizasyon programı bile sorunluydu. (kieste sorunlu ama o kadar değil) dokunmaktik rezaletti. Multitouch özelliği yoktu. Hiçbir artısı yoktu oyun moyun yoktu nerdeyse... Bada 7223ü inceleme fırsatı buldum. Telefonun çözünürlüğü tabi ki S8500 kadar iyi değil fakat dokunmatiğinden tut özelliklerine kadar gayet iyi... Bada 1.1 yüklü ayrıca telefonda onlar için 1.2 geldi yanlış hatırlamıyorsam. 2.0 destekler mi diye sorarsan desteklemeyebilir çünkü özellik olarak S8500 kadar iyi değil. Bu sıkıntı yaratabilir..

Bu arada arkadaşlar yazılım güncellemeden sana dert yanacaklardır fakat burada Türkiye distürb. sıkıntısı mevcut. Bunun yanında T.C. yasaları da yeni yazılım çıkarmayı zorlaştırdıkça zorlaştırıyor. Yok Telekomünikasyon Kurumu, TRT bilmem ne... Ondan sonra bizde dert yanıyoruz.. Ha diyeceksin ki Iphone çatır çatır güncelleme çıkarıyor. Haklısın çıkarıyor ama benim çözemediğim noktada bu zaten. Iphone Türkiye'den hiçbir izin almıyor,vergi ödemiyor nerdeyse kullanıcı sayısı çok olunca anladığım kadarıyla göz yumuyorlar..

Sözün özü o fiyata göre cihaz çok iyi. Eğer üst düzey telefon istiyorsan. Bir de şimdi vodafone da blackberry kampanyası var ona da bakabilirsin

Foab

Üye
    Konu Sahibi
şu yazılım konusu çok abartılıyor. Bundan önce HTC touch 2 wm 6.5 kullanıyordum. Telefon tek kelimeyle rezaletti. Yazılım desteğinden bahsediyoruz burada adamlarda bırakın desteği, senkronizasyon programı bile sorunluydu. (kieste sorunlu ama o kadar değil) dokunmaktik rezaletti. Multitouch özelliği yoktu. Hiçbir artısı yoktu oyun moyun yoktu nerdeyse... Bada 7223ü inceleme fırsatı buldum. Telefonun çözünürlüğü tabi ki S8500 kadar iyi değil fakat dokunmatiğinden tut özelliklerine kadar gayet iyi... Bada 1.1 yüklü ayrıca telefonda onlar için 1.2 geldi yanlış hatırlamıyorsam. 2.0 destekler mi diye sorarsan desteklemeyebilir çünkü özellik olarak S8500 kadar iyi değil. Bu sıkıntı yaratabilir..

Bu arada arkadaşlar yazılım güncellemeden sana dert yanacaklardır fakat burada Türkiye distürb. sıkıntısı mevcut. Bunun yanında T.C. yasaları da yeni yazılım çıkarmayı zorlaştırdıkça zorlaştırıyor. Yok Telekomünikasyon Kurumu, TRT bilmem ne... Ondan sonra bizde dert yanıyoruz.. Ha diyeceksin ki Iphone çatır çatır güncelleme çıkarıyor. Haklısın çıkarıyor ama benim çözemediğim noktada bu zaten. Iphone Türkiye'den hiçbir izin almıyor,vergi ödemiyor nerdeyse kullanıcı sayısı çok olunca anladığım kadarıyla göz yumuyorlar..

Sözün özü o fiyata göre cihaz çok iyi. Eğer üst düzey telefon istiyorsan. Bir de şimdi vodafone da blackberry kampanyası var ona da bakabilirsin

Yani bu S7233 Bada 1.2 destekler diyosun.

Ayrıca ben N73 kullanıyorum memnunum ama sıkmaya başladı aldığımda yavaştı şimdi daha da yavaş 1GB kart var üstünde 850 mb si boş.Sürekli kapanıyor kendi kendine batarya değiştim olmadı.Bir iki sorun daha var böyle canımı sıkan.Yaptırsam yeni bi telefonun ilk taksidi satsam satmaya değmez şimdilik ağır aksak kullanıyım androidli bi telefon yada S85... sersinden alacam büyük ihtimal.

eaagent

eaagent

Üye
arkadaaşım fedakarlık yapacaksan al yani cesaret isteyen bi iş bu bada ne olur ne olmaz bilemeyiz bizde her birimiz tester ız şu an. iki olasılık var önümüzde
- ya bada 2.0 çıkar telefon a iyice yüklenrler multitaskng fln yeni yeni uygulamalar fln çkar ( en büyük temennm unreal engine 3 ile bada içinde oyun çkarsn gameloft ) güncellğni korkur ve iyice gelşir androide rakp olr
-yada bada 2.0 çkmayablr iptal falan olr çkarsada çktğyla kalr çok üstüne düşmezler androide yoğunlaşrlar badayada saçma sapan arada bi uygulama çkarırlar 1 senede bada fln kalmaz ( nokia n-gage 2.0 gibi n81 fln bi hevesle açtılar 1 seneye bitti )
bu iki seçeneği göz önüne alıosan al derim çünkü farkettiysen arkadaşların sitemi hep samsunga uygulamaya güncelleştrmeye fln hiç telefondan şikayetçi olan yok . çnkü telefonlar gayet güzel .ben sana s8500 hatta s8530 önerrdm ama sen s7233 te karar kılmışşsan o senin kararın :)

olegermuraki

Üye
Yani bu S7233 Bada 1.2 destekler diyosun.

Ayrıca ben N73 kullanıyorum memnunum ama sıkmaya başladı aldığımda yavaştı şimdi daha da yavaş 1GB kart var üstünde 850 mb si boş.Sürekli kapanıyor kendi kendine batarya değiştim olmadı.Bir iki sorun daha var böyle canımı sıkan.Yaptırsam yeni bi telefonun ilk taksidi satsam satmaya değmez şimdilik ağır aksak kullanıyım androidli bi telefon yada S85... sersinden alacam büyük ihtimal.

Andoridli telefon alabiliyorsan al.. HTC desire ya da Samsung Galaxyyi tavsiye ederim

dagm25

Üye
merhaba arkadaslar. benm kafama takılan sorun. S7233 telefonunda ınternetden vide izlemek için flas destegı varmı ?

sooprcow

Üye
flaş destegi yok

eaagent

eaagent

Üye
ama bada 2.0 la gelecek

sooprcow

Üye
ama 2.0 wAve 723 e qelecek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt