Bizim ofis. (zaza farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3263960' Alıntı:
Arkadaşına kurban ol sen :ehe

Arkadaşların gibi temiz insanlar var mı ulen.Hepsinin adını kirleten sensin.Uzak dur onlardan :ehe
sen kurban ol bana:d:
çok temizler baksana:ehe

neyse şaka bir yana sizde arkadaşım sayılırsınız sonuçta bir hukukumuz var eğer bir sıkıntınız olursa yalnız sana demiyorum herkes için geçerli elimden geleni yaparım ölümüne kadar :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
sen kurban ol bana:d:
çok temizler baksana:ehe

neyse şaka bir yana sizde arkadaşım sayılırsınız sonuçta bir hukukumuz var eğer bir sıkıntınız olursa yalnız sana demiyorum herkes için geçerli elimden geleni yaparım ölümüne kadar :)

Eyvallah zaza..

Eksik olma dostum,aynı şey senin için de geçerli :)

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3264589' Alıntı:

Eyvallah zaza..

Eksik olma dostum,aynı şey senin için de geçerli :)

Ercan kusura bakma ama yemez kardeşim sen daha ölümün soğuk nefesini hissetmedin yani biraz zor :)
Tamam hepimiz ölecez ama ilk senelerde bende öyle diyordum ama o kadar kolay değilmiş ben artık alıştım.. Yani zamanı gelsin sırtımı sana fazlasıyla emanet edicem kardeşim :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ercan kusura bakma ama yemez kardeşim sen daha ölümün soğuk nefesini hissetmedin yani biraz zor :)
Tamam hepimiz ölecez ama ilk senelerde bende öyle diyordum ama o kadar kolay değilmiş ben artık alıştım.. Yani zamanı gelsin sırtımı sana fazlasıyla emanet edicem kardeşim :)

Sen öyle diyorsan....

D-WADE/FLASH

D-WADE/FLASH

Üye
Patron senmisin gardaş? :D

63 mustafa

63 mustafa

Üye
o ofiste ne günlerim geçti :ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3264829' Alıntı:

Sen öyle diyorsan....
Bak sakın yanlış anlama gerçekten diyorum bugün benim hayatımı ailenden bir bireye tercih edemezsin yani çok zordur ölümden bahsediyoruz kolay ama kabullenmek zordur :) ilerde beni iyi anlayacan kardeşim :)
Patron senmisin gardaş? :D
Yok benim patron var ama dükkan senin diyor istediğin kadar kal diyor patron gibiyim :ehe
Adres verdim tek başına gelmek yemiyomu :D
o ofiste ne günlerim geçti :ehe
Birgün geçti niye hava atıyon :ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bak sakın yanlış anlama gerçekten diyorum bugün benim hayatımı ailenden bir bireye tercih edemezsin yani çok zordur ölümden bahsediyoruz kolay ama kabullenmek zordur :) ilerde beni iyi anlayacan kardeşim :)

Yok yanlış anlamam merak etme.Yalnız verdiğin örnek zaten abartılı.Yani kim olsa bu forumdan birinin hayatını ailesinden birine tercih etmez.Benim anlatmak istediğim herhangi bir sorununda elimden geleni yapacağıma dair şüphe duymaman.Anlaştık :oke:

D-WADE/FLASH

D-WADE/FLASH

Üye
İyi valla ofis dayalı döşeli ev gibi maşallah.. :D

Sidretül Münteha

Üye
Çokk Beğendimmm Ofisiniz Baya Temizmiş :ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
adam titiz çalışıyor olsun okadar :ehe

Sidretül Münteha

Üye
O Yüzden Şaşırdım Yaa Geneldee Pasaklı Olur Erkekler :ehe

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Benim abim titizdir :naughty:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
alan yaşadı :) :D

63 mustafa

63 mustafa

Üye
abimi elde etmek zordur o pek kız ayaklarına takılmaz bu son günler hariç:d:
aşık olmadan bir kızla çıkmaz neden diyeceksiniz çünkü 8 seneden fazladır kızlarla bile doğru dürüst dolaştığını görmedim hatta hiç hayatımda bir kızla çıktığını görmedim:d: neyse ne nerden geldik biz buraya:ehe

ben şunu yazacaktım abime :D "birgün bir gündür sonuçta o ofiste birgünüm geçti ben orasına bakarım":ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ben sana buraya tek gel diyom senin yiyomu artizz :D
ben zaten yazın gelecem artiz(h)
İyi valla ofis dayalı döşeli ev gibi maşallah.. :D
aynen ha ev ha ofis:naughty:
Vesselάm;3268227' Alıntı:
Çokk Beğendimmm Ofisiniz Baya Temizmiş :ehe
ben içindi oturuyorum olacak o kadar:oke:
adam titiz çalışıyor olsun okadar :ehe
yani:oke:
Vesselάm;3268280' Alıntı:
O Yüzden Şaşırdım Yaa Geneldee Pasaklı Olur Erkekler :ehe
düzensizleri pek sevmem peygamberimiz(sav) gibi temiz ve düzenli olmak lazım ben onu örnek alıyorum ne demişler temizlik imandan gelir :)
Benim abim titizdir :naughty:
yani :)
o alacak kişi belli zaten arkamdan birşeyleri toplamak zorunda kalmayacak artık:ehe
abimi elde etmek zordur o pek kız ayaklarına takılmaz bu son günler hariç:d:
aşık olmadan bir kızla çıkmaz neden diyeceksiniz çünkü 8 seneden fazladır kızlarla bile doğru dürüst dolaştığını görmedim hatta hiç hayatımda bir kızla çıktığını görmedim:d: neyse ne nerden geldik biz buraya:ehe

ben şunu yazacaktım abime :D "birgün bir gündür sonuçta o ofiste birgünüm geçti ben orasına bakarım":ehe
dün ile birlikte 2 gün oldu:naughty:

Mert

Mert

Üye
Güzelmiş yahu:nazar:

Pansiyon yapsana orayı:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt