haklı HakanFBI ofisi bu kadar küçük mü olur abi![]()

burası bizim resmi ve patentli 2 inşaat şirketinin ortak kullanım alanıFBI ofisi bu kadar küçük mü olur abi![]()

eski ofis çok büyüktü hoş olmuyordu küçük olması daha iyi yani benim içinhaklı Hakan
sana yakışmaz burası
kral odası neden çakmedin..
bi odadan bir odaya gitmek zahmetli oluyordu
Tuvalet neden yok peki resimler arasındaburası bizim resmi ve patentli 2 inşaat şirketinin ortak kullanım alanı
--------------- Ekleme ---------------
eski ofis çok büyüktü hoş olmuyordu küçük olması daha iyi yani benim içinbi odadan bir odaya gitmek zahmetli oluyordu
![]()

fbı lık deme olum millet yanlış anlayacak hem istifa edeli baya oldu uyan uyanAbi hem FBI lık hem inşaat sektörü , nasıl yetişiyorsun ikisinede![]()

işim yok orayı çekeyim hakketten banyo yu çekseydim keşkeTuvalet neden yok peki resimler arasında![]()

Güzelmiş beğendim![]()
iyi sevindim burada konuk ederiz sizi aynı programı izlemek istemeyenler diğer odada ki tv ye geçerler
merak ettim heryer seksi orası nasıl diyefbı lık deme olum millet yanlış anlayacak hem istifa edeli baya oldu uyan uyan
işim yok orayı çekeyim hakketten banyo yu çekseydim keşke
iyi sevindim burada konuk ederiz sizi aynı programı izlemek istemeyenler diğer odada ki tv ye geçerler
![]()

içine edilen yeri görmesende olur temizmi diye merak ediyorsan bundan emin ol oraya verdiğimiz masrafı odalara yapmadıkmerak ettim heryer seksi orası nasıl diye![]()

senin olduğun her yaer temizdir zaten kesiniçine edilen yeri görmesende olur temizmi diye merak ediyorsan bundan emin ol oraya verdiğimiz masrafı odalara yapmadık![]()

tabiki temiz olacaksenin olduğun her yaer temizdir zaten kesin![]()
pisss
tabiki temiz olacakpisss
![]()

güzelmiş![]()
güzel olacak tabi çünkü içinde ben oturuyorum
ofiste niye yatırayım seni manyakmıyım ben_є_®_¢_α_N_™;3263304' Alıntı:Urfa'ya gelirsem burada mı yatacağım ben![]()

ofiste niye yatırayım seni manyakmıyım ben![]()