S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

ckurugollu

Üye
Arkadaşlar niye kies'te çıkan sürümü yüklemek için bu kadar yıpratıyosunuz kendinizi.Multiloader ile yükleyim bitane gitsin.Vallaha ben XXJL2 kullanıyorum süper memnunum.Kiesten yükleyince ne faydası oluyoki sanki.Oradan yüklenmiyosa multiloader ile yüklersiniz her yeni çıkan sürümü

teksenle

Üye
XXJL2 son cıkan surum bumu kieste suan sorun yaşanan versiyon

ckurugollu

Üye
Arkadaşım konu başlığında kocaman yazmışlar ya JVKA1 diye XXJL2 ile ne alakası var

teksenle

Üye
bak kendin soyledin ne alakası var diye belki ugrasanlar ka1 istiyor jl2 istemiyor

ckurugollu

Üye
Tamam bende bu kadar cazip olan nesi var diye soruyorum işte ?

teksenle

Üye
Multiloader zamanla kasma yapıyor ve orjinale donmek zorunda kalıyorsun ben jj9 dan geri dondum cıhaz hala sorunlu sarj problemi kasma vs olustu sabah cektigim sarj ugrasırsam ogleye yoksa aksama zor dayanıyor

senam38

Üye
Multiloader zamanla kasma yapıyor ve orjinale donmek zorunda kalıyorsun ben jj9 dan geri dondum cıhaz hala sorunlu sarj problemi kasma vs olustu sabah cektigim sarj ugrasırsam ogleye yoksa aksama zor dayanıyor
o senin şarş aletindendir bilader benimki 2 gün rahat gidiyor kendine orjinal şarj aleti al kurtul:bye2::bye2::bye2:

teksenle

Üye
zaten orjinal bilgine o kadar guveniyorsan degisek telefonları 2 gun gitsin hadi sarjı 4 gun gidenler var cunku orjinal romda kaldılar

olegermuraki

Üye
guncelleme yapan arkadaslar pc nin dilinimi degiştirip yaptı hepsi. kies 2.0mı hangisiyle guncelledi 1.5.3 mu

benim orjinal ing.ydi pcnin dili ve 2.0 ile yaptım fakat sonra multiloader indirip telefonu formatlamak durumunda kaldım.. Çünkü samsungapps çalışmıyordu reset atayım dedim bu sefer hiç açılmadı telefon.. Sürüm sorunlu anlayacağınız fakat herkes hala güncellemeye çalışıyor :)

C.Can

C.Can

Üye

Multiloader ile JJ9 yükledim ve 1-2 aydır kullanıyorm.Ne kasma ne de şarjla ilgili bir sorunum var.Herşey tıkırında ve 10 numara.
Şimdi de sorunu karşı tarafta mı arayacaksın ? Sorun belli ki sen de.Ya yüklerken bir hata yaptın ya da telefonun sorunlu.
Burada multiloader ile jj9 kullanan bir sürü Wave kullanıcısı var.Aynı işlemleri yapıp ben sorun yaşamayıp sen yaşıyorsan bil ki senin telefonundan veya senin hatalarından bunun başka bir açıklaması yok.

teksenle

Üye
Multiloader ile JJ9 yükledim ve 1-2 aydır kullanıyorm.Ne kasma ne de şarjla ilgili bir sorunum var.Herşey tıkırında ve 10 numara.
Şimdi de sorunu karşı tarafta mı arayacaksın ? Sorun belli ki sen de.Ya yüklerken bir hata yaptın ya da telefonun sorunlu.
Burada multiloader ile jj9 kullanan bir sürü Wave kullanıcısı var.Aynı işlemleri yapıp ben sorun yaşamayıp sen yaşıyorsan bil ki senin telefonundan veya senin hatalarından bunun başka bir açıklaması yok.

bu formda cok kisiden duydum zamanla kasma sarj sorunu oldugunu telefonun kasması islemciyi yormasından kaynaklanıyor oda sarj sorunu yasatıyor 3 aydan sonra baslar. bunca insan kiessi boşa beklemiyor 1.2 rom piyasada zibilken millet can cekişiyor kies guncelleme verecek diye

lisanslı windows ile kırık windows performans olarak yazılım destegi olarak bir olur diyosan haklısın

C.Can

C.Can

Üye
bu formda cok kisiden duydum zamanla kasma sarj sorunu oldugunu telefonun kasması islemciyi yormasından kaynaklanıyor oda sarj sorunu yasatıyor 3 aydan sonra baslar. bunca insan kiessi boşa beklemiyor 1.2 rom piyasada zibilken millet can cekişiyor kies guncelleme verecek diye

lisanslı windows ile kırık windows performans olarak yazılım destegi olarak bir olur diyosan haklısın

O yüzden tüm Türkiye lisanslı windows kullanıyor di mi :) kırılmış windows kullananlar çok şikayetçi.
Arkadaş,kelime oyunu yapıyosun.3 aydır kullanıyorm deseydim 4 aydan sonra başlar diyecektin.Milleti yanlış yönlendirmeyin.ML ile düzgün bir flashlama yapıp jj9 'u yükleyebiliyorsan,gayet de güzel bir 1.2'ye sahip oluyorsun.Bunu tartışmaya gerek yok.Oyun oynamazsam en az 2 gün gidiyor benim şarjım.
Neyse herkesin kendi kararı,siz kiesi beklemeye devam edin ;)

teksenle

Üye
O yüzden tüm Türkiye lisanslı windows kullanıyor di mi :) kırılmış windows kullananlar çok şikayetçi.
Arkadaş,kelime oyunu yapıyosun.3 aydır kullanıyorm deseydim 4 aydan sonra başlar diyecektin.Milleti yanlış yönlendirmeyin.ML ile düzgün bir flashlama yapıp jj9 'u yükleyebiliyorsan,gayet de güzel bir 1.2'ye sahip oluyorsun.Bunu tartışmaya gerek yok.Oyun oynamazsam en az 2 gün gidiyor benim şarjım.
Neyse herkesin kendi kararı,siz kiesi beklemeye devam edin ;)

tartışacak bisey yok kimse emege saygı gosterip 100dolar verip lisan almıyor bedava verse kimse kırık yazılım kullanmaz buna hak veriyorsan kanuşmaya tartışmaya kimsenin hakkı yok... lisanslı windows un farkını internette gezerek oyun oynayarak anlayamazsın

szeer

Üye
Selam ben güncellemeyi yaptım ama samsungapps twitter ve facebook'a giremiyorum :( eski sürüme nasıl geçebilirim bi fikri olan yardım etsinn lütfennn

viranufuk

viranufuk

Üye
Selam ben güncellemeyi yaptım ama samsungapps twitter ve facebook'a giremiyorum :( eski sürüme nasıl geçebilirim bi fikri olan yardım etsinn lütfennn
valla herkeste aynıderten müzdarip forumu okusan görürüsün

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
eski sürüme anca multiloader ile gecebilirsin yada servise verirsin baska yolu yok.

szeer

Üye
valla herkeste aynıderten müzdarip forumu okusan görürüsün

bir durum daha var kii kies'e bağlanamıyorum :( kies'e bağlanmayan bir telefonun yazılım sorunu nasıl çözülecek :( samsungg ilk defa nefret ettim senden :vur

cano1985

cano1985

Üye
slm, son güncelleme kurbanlarından biri de ben oldum. son güncellemeyi yükledim aynı sorunları yaşadım resetledim ve telefon açılmadı. şehir dışında olduğumdan servise gitme gibi bir şansım yoktu ben de multi loader la bi versiyon yükledim ama hoşuma gitmedi ve garanti olayından da dolayı orjinale geri dönmek için internetten bulduğum yönergeleri izledim ve S8500XXJF1 sürümünü yükledim. registry patcher ı kullanmaya çalıştım ama kiesin son sürümü 2.0 da çalışmıyor. orjinale dönmek için şu an geçerli bir yöntem bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. günüm kabusa döndü.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
slm, son güncelleme kurbanlarından biri de ben oldum. son güncellemeyi yükledim aynı sorunları yaşadım resetledim ve telefon açılmadı. şehir dışında olduğumdan servise gitme gibi bir şansım yoktu ben de multi loader la bi versiyon yükledim ama hoşuma gitmedi ve garanti olayından da dolayı orjinale geri dönmek için internetten bulduğum yönergeleri izledim ve S8500XXJF1 sürümünü yükledim. registry patcher ı kullanmaya çalıştım ama kiesin son sürümü 2.0 da çalışmıyor. orjinale dönmek için şu an geçerli bir yöntem bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. günüm kabusa döndü.

Üzülme dostum var tabi umarım reklam sayılmaz (arkadaşın sıkıntısı gitsin) ama tavsiye etmem bu sitede çok güsel bi rom var http://www.maxicep.com/bada-os/iste...um-sosyal-ag-orjinal-im-messenger-466644.html yükle kullan ben öle yaptım kolay gelsin

aybek1453

Üye
Niye orjinalle uğraşıyosunuz ki.Multiloader ile çok güzel hem de sosyal hub premiumlu FW ler var.

bunu ve
http://www.maxicep.com/bada-os/iste...um-sosyal-ag-orjinal-im-messenger-466644.html
bunu yükleyebilirsin.

BU İKİ YAZILIM DA DÜR.ÖNCESİNDE BİŞEY YÜKLEMEYE GEREK YOKTUR.

Üst Alt