Uygulamanızı kendınız sertıfıkalandırın (sertifika hatasına son)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamanızı kendınız sertıfıkalandırın (sertifika hatasına son)
merhaba arkadaslar artık sertıfıka hatası na son hepızın canını sıkan bır sorun en cok sevdıgımız uygulamaları bıle yukleyemedıgımız oluyor bu sorun yuzunden ama çözümü var bu verdıgım adresten sertıfıka hatası veren uygulamanızı sertıfıkalandırabılırsınız open sıgned bolumundekı here yazısına tıklayarak telefonunuzum ıme numarasını ve hangı dosyayı sertıfıkalamak ıstıosanız secın bır de uygulamanın sertıfıkalanmıs halını gelmesını ıstedıgınız maıl adresınızı yazın send dıyın ıste bu kdr artık tele at ve yukle bu kdr basıt ben bole hand wave programını kurmustum tele :-D kolay gelsınn :yuru:bigstar:

ÖNEMLİ NOT ilk başta açılan sayfada here yazısına tıklıyoruz karşımıza gelen ekranda telefonumuzun ıme sını maıl adresımızı ve pc de kı sertıfıkalamak ıstedıgımız dosyayı secıyoruz daha sonra send dıyoruz sonra success dıe bır yazı gelecek tmm landı demektır o o an maıl adresımıze bır maıl gelır o maılı acın 1 dk ya yakın bekleyın hemen ardından 1 maıl daha alacaksınız ıste o gelen maıl sızın programınızın ımzalı halı tıkladıgınız an ıner telefona atıp rahatça yüklersiniz KESİNLİKLE OKUYUNUZ

SADECE SİS DOSYALARI İÇİNDİR VE KESİNLİKLE ÜYELİĞE GEREK YOKTURRRRR

buda fotografı buyrun bakın

emeğe saygı için bir teşekkür yeter

• Beğen
Tepkiler: adsasdsd, OzanArif40, fenomen87 ve 1 kişi daha

KO9

KO9

Üye
bence sorun sertifikalamk deilde tel imei nosunu vermek yoksa opdadan alınan sertifikayla tüm prolar sertifikalanabiliyor snrm

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
    Konu Sahibi
:-D neden tel ıme sını vermek zor ? telefonun bataryasının aldından veya yıldız kare 06 kare tuslayarak ogrenebılırsın tehlıke yonunden dıyorsan bayadır kullanıyorum bu sorunum olmadı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kolay bir yöntem demişsin ama bence en zor yöntem, imzasız bir sürü uygulama var hepsini göndersen geri göndermeleri günler sürer ama bir kere sertifika aldığında istediğin programı anında kurarsın..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
:-D neden tel ıme sını vermek zor ? telefonun bataryasının aldından veya yıldız kare 06 kare tuslayarak ogrenebılırsın tehlıke yonunden dıyorsan bayadır kullanıyorum bu sorunum olmadı

O anlamda kolay ya :D Güvenilir mi :D

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
    Konu Sahibi
yok aslında o kdr gunler surmuo uygulamanın gelmesı en fazla 10sanıye :-D cıddıyım send e bastıgım an maıllımde buluyorum yanı bende ole

muratcan1905

Üye
bu siteye üye olmak çok zor her emaili kabul etmiyor.
opda dan almak daha mantıklı

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
    Konu Sahibi
bayadır kullandım bısorun olmadı guvenılır desem dogru olabılır

muratcan1905

Üye
hangi emaille kayıt oldun acaba yani hotmail mi gmail vs ?

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
    Konu Sahibi
ben oraya hotmail olarak gırdım kardes dıerlerını bılemıcem benım maıl hotmail lı

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
    Konu Sahibi
önemli diğil :-D

--------------- Ekleme ---------------

bir arkadaş uyelıkten bahsetmıs kesınlıkle uyelıkle bır alakası yok uyelık ıstemezzz

--------------- Ekleme ---------------

here yazısına tıklıyoruz ılk basta bılgılerı doldurduktan sonra maılımıze bır lınk gelıyor ona tıklıyoruz 10 sn sonra tekrar bır lınk gelıyor ıste ona tıkladıgınızda ımzalı halı ınıyor uygulamanın bu kdr

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar N8 aldım ama sertifika hatasi veriyor bazı oyunlar oynuyamıyor ama sitelerdeki bütün uygulamları yaptim ne var ne yoksa ama sertifika alamadım.aldım aslında cert. ve . dosyasını opda sitesi indirdim ama telefoana ugulayamadm yardımcı olun.hatta Genpaya verdim format attılar oviye giriyordum oyun felan indiriyordum ama şimdi oviyede giremiyorum.

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
kolay bir yöntem demişsin ama bence en zor yöntem, imzasız bir sürü uygulama var hepsini göndersen geri göndermeleri günler sürer ama bir kere sertifika aldığında istediğin programı anında kurarsın..

Kesinlikle katılıyorum opdadan alın cer ve dosyalarını free signer uygulamasınıda kur telefona istediğini sertifikala senin yöntem cok zahmetli dostum...:bye2::bye2:

melgklay

melgklay

Üye
harbiden ne gereksiz ne zahmetli bi iş.. sorun imei vermekse buradada veriyosun eee niye gönderip geri gelmesini bekleyelim? en iyisi opda, sana programıda veriyor, al telefona kur oyunlarını telefondan sertifikala diyor.. ne gerek var böyle saçma sapan şeylere.. ha eğer imei istemeseydi işte o zaman süper olurdu ama şu an hiç manası yok bunun..

fenomen87

Üye
aynen yazdıgın gibi uyguluyorm ama olmuyor bir türlü. msn adresimi yazdıgım icinmi acaba. birde send yazısı yok continue var onu tıklıyorm. X-Clear programını yüklemek istiyorm sadece ilgilenırseniz sevinrm...

melgklay

melgklay

Üye
Ya uğraşmayın bunlarla.. Imei yi vermeye razısıniz madem o zaman girin opdaya alın.. Sitede anlatımı mevcut

fenomen87

Üye
bana sadece x clear (sıstem temizleyi) lazım. 2 gündür urasıyorm sertifika için olmuyor. Bi müslüman evladı yokmu yardım edebilecek...

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
    Konu Sahibi
aslında ole ama buda bi yontem akılda bulunsun bari

melgklay

melgklay

Üye
bana sadece x clear (sıstem temizleyi) lazım. 2 gündür urasıyorm sertifika için olmuyor. Bi müslüman evladı yokmu yardım edebilecek...

hoca aşırı dinci bile olsak maalesef bu konuda yardım edemiyoruz.. Eğer programı istiyorsan sadece kendin yapabilirsin.. Bu arada o aradigin program gayet güzel ben kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt