Uygulamanızı kendınız sertıfıkalandırın (sertifika hatasına son)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fenomen87

Üye
bu konuyu açan arkadas bi kontrol etsin siteyi . En son send e tıklayım demis. Öyle bisey yok contiune var en son onu tıklıyorum. Hotmailime bisey gelmiyo.

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
    Konu Sahibi
kardeş gelen sayfadan küçük here yazısına tıkla hersey gelıo bıraz denesen kendınde bulurdun

OzanArif40

Üye
Eyvallah kardeşim .

adsasdsd

adsasdsd

Üye
saoool

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
    Konu Sahibi
ÖNEMSİZ:evet:

pasha14

pasha14

Üye
kolay bir yöntem demişsin ama bence en zor yöntem, imzasız bir sürü uygulama var hepsini göndersen geri göndermeleri günler sürer ama bir kere sertifika aldığında istediğin programı anında kurarsın..

+1
Nadir abi haklı bu söylediğin yöntem çok daha zor. Opda'dan sertifika al istediğin uygulamayı hiç beklemeden sertifikala ve telefonuna kur.

disconnect58

Üye
çevrim içi sertifika kontrolu yapılamadı diyoo yukardakileri aynen yaptım ama olmadı neyse saglık olsun... yinede emegine saglık tşkler..:evet:

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim sadece sis dosyaları ıcın gecerlı bu yontem aklınızda bulunsun ıkıncı yol olarak :allalla:

_ardaa

_ardaa

Üye
bu yöntemi 2-3 yıl önce kullanıyorduk sonra kapanmıştı tekrar açılmış, zamanında yasal bir sistemdi opda gibi değildi ama sorunlar çıkıyordu öyle her uygulamayı sertifikalamıyorlar, uygulamaların uid numarasında sorun çıkıyordu genelde, şuan da verdiğin linke baktım https üzerinde çizgi var yani ssl sertifikaları bitmiş yenisini almamışlar bu da güven konusunda biraz sıkıntı yaratıyor, şimdi baktım orda here yazan yere tıklayınca uid ile ilgili bir not var sanırım halen aynı şeyler devam ediyor ama site güvenilirdi bir zamanlar halen de öyledir sanırım.

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
    Konu Sahibi
zaman gectıkce degısıyor :-(

boyabatlı

boyabatlı

Üye
opda artık sertifika veriyormu

m.kaplan40

Üye
benimde 1 haftayı geçti galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt