Samsung Stara Tema Ekleme(Siyah)

Sponsorlu Bağlantılar

almira10

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Stara Tema Ekleme(Siyah)
Arkadaşlar bu konu var mı bilmiyorum varsa özür dilerim yeni üyeyim :)
Gereken dosyalar: TkFileExplorer_2.2.rar :

tüm işlemler bittikten sonraki ön-ayar; tuşlayın: *#6984125*# sonra bunu; *#73561*# en son gelen kısımda seçin; URLOCATION. Telefon yeniden başlayacak ve siyah tema eklenmiş olacak.

Bu kısımda ayrıca anlatılıyor;
1. TkFileExplorer programına ihtiyacımız var.
2. Telefonu PCye bağlayın, samsung PC studio ile connected olsun.
3. TkFileExplorer'ı başlatın ve "Settings" kısmından port'u seçin (PC Studio programının sürücüleri yüklenmemişse port gözükmez)
4. "File" > "Connect" tıklayın.
5. Dosyayı Phone\SystemFS\settings\PreConfiguration \URLOCATION\NV\nv_original.ini buradan bulun ve bunu C diskine indirin. Sonra nv_original.ini dosyasına şu satırı ekleyin " NV_SI_MY_THEME_STYLE=0 " Ve bu dosyayı telefona geri yükleyin. Fakat bu dosyayı telefona geri yüklemeden önce eski dosyayı silin.
6. "Pre-configuration" yapıyoruz, tuşlayın: *#6984125*# sonra Pre-connfiguration sonta *#73561*# ve son son seçiyoruz: URLOCATION. Telefon yeniden başlayacak ve siyah tema eklenmiş olacak. Fakat sonra yeşil veya kırmızı temayı seçerseniz siyah tema uçar, geri getirmek için "Pre-configuration" işlemini yapmanız gerekir. (En basit olan işlem) Yanlış yaptığınızda oluşabilecek hatalardan kendiniz sorumlusunuz.

• Beğen
Tepkiler: Antisentimental ve Paranoya

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler .
Bence gereksiz bir yöntem .

zephyr71

Üye
Arkadaşlar bu konu var mı bilmiyorum varsa özür dilerim yeni üyeyim :)
Gereken dosyalar: TkFileExplorer_2.2.rar :

tüm işlemler bittikten sonraki ön-ayar; tuşlayın: *#6984125*# sonra bunu; *#73561*# en son gelen kısımda seçin; URLOCATION. Telefon yeniden başlayacak ve siyah tema eklenmiş olacak.

Bu kısımda ayrıca anlatılıyor;
1. TkFileExplorer programına ihtiyacımız var.
2. Telefonu PCye bağlayın, samsung PC studio ile connected olsun.
3. TkFileExplorer'ı başlatın ve "Settings" kısmından port'u seçin (PC Studio programının sürücüleri yüklenmemişse port gözükmez)
4. "File" > "Connect" tıklayın.
5. Dosyayı Phone\SystemFS\settings\PreConfiguration \URLOCATION\NV\nv_original.ini buradan bulun ve bunu C diskine indirin. Sonra nv_original.ini dosyasına şu satırı ekleyin " NV_SI_MY_THEME_STYLE=0 " Ve bu dosyayı telefona geri yükleyin. Fakat bu dosyayı telefona geri yüklemeden önce eski dosyayı silin.
6. "Pre-configuration" yapıyoruz, tuşlayın: *#6984125*# sonra Pre-connfiguration sonta *#73561*# ve son son seçiyoruz: URLOCATION. Telefon yeniden başlayacak ve siyah tema eklenmiş olacak. Fakat sonra yeşil veya kırmızı temayı seçerseniz siyah tema uçar, geri getirmek için "Pre-configuration" işlemini yapmanız gerekir. (En basit olan işlem) Yanlış yaptığınızda oluşabilecek hatalardan kendiniz sorumlusunuz.
bana yardm edebilirmisiniz acil ltfn

DeLiciousBoy :)

Üye
sağol

RedColt

RedColt

Üye
Teşekkürler ama hani duvar kağıtlarıylada geçiştirebilir uğraşmak istemeyenler...
EMEĞE SAYGI

monsmons

monsmons

Üye
insan resim filan ekler be kardeşim sonuçta kimse balıklama atlamak istemez sonunda nasıl bir görüntü olacağına dair bilgi lazım yani resim.

^^Positive^^

Üye
eyvallah....

schumil

Üye
peki geriye nasıl düzelticez?

kivana

kivana

Üye
Dosyayı Phone\SystemFS\settings\PreConfiguration \URLOCATION\NV\nv_original.ini

preconfiguration dan sonra urlocation diye bir sekme yok ... ülkeler felan var ... tr ye baktım belki nv_original.ini diye bir dosya bulurum diye baya kurcaladım ama bulamadım. Sonuca ulaşan arkadaş varsa nasıl ulaştı bunu bi anlatabilirse güzel olur ;)

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
hiç gerek yok arkadaslar Ayarlar > Ekran Ve aydınlatma > Ana Menü Stilinden Siyah Resim ekledigin zamanda oluyor programla zaman harcamak istemeyenler için...

battlefield

Üye
bu sadece ana menü stilini değil diğer yerleride değiştiriyor samsungun diğer modelleri gibi bide yanlış bilmiyorsam diğer temadan birini seçtimi bu tema iptal oluyor tekrar kurmak gerekiyor

Saqo*

Saqo*

Üye
Teşekkürler.

robandkris

Üye
telefon tamamıyla (mesaj ekranındaki klavye dahil) siyah olmuyor mu?
resimlere baktım sadece diğer temalar gibi oluyomuş galiba
arkadaşımda samsungun başka bir modeli var ve onda her yer siyah oluyo hatta yazılarda beyaz
samsung star da öyle olmuyo mu yapabile var mı acaba?*???

simqe111

Üye
türkçe mi oluyo peki ?

Bayberk

Üye
Ya arkadaşlar TkFileExplorer hata veriyor the communication link is lost diye nedeni nedir nasıl çözülür ?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
telefon tamamıyla (mesaj ekranındaki klavye dahil) siyah olmuyor mu?
resimlere baktım sadece diğer temalar gibi oluyomuş galiba
arkadaşımda samsungun başka bir modeli var ve onda her yer siyah oluyo hatta yazılarda beyaz
samsung star da öyle olmuyo mu yapabile var mı acaba?*???

Normalde turuncu veya yeşil olan her yer siyah oluyo

--------------- Ekleme ---------------

türkçe mi oluyo peki ?

Herşey aynı kalıyor sadece normalde turuncu veya yeşil olan tema siyah oluyor.

türkçe mi oluyo peki ?

türkçe mi oluyo peki ?

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
saol

karizma927

karizma927

Üye
teşekkürler sağol =)

Üst Alt