Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)
Sponsorlu Bağlantılar
ganster86
Üye
Konu Sahibi
S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)
!!!
Noks
Üye
jj9 kullanıyorum denemem mumkun olsa denerdim
madator
Üye
kies harikalar yaratıyo yükleyebilen söyle gelsin
fado
Üye
1.2 yüklemeyen arkadaşlar kontrol edip yorumlarınızı esirgemeyin
ganster86
Üye
Konu Sahibi
hep baglantı koptu diyor.
Kirchhoff
Üye
Ne kadar güvenlidir bilmiyorum ama bluetooth ile güncellemeye izin veriyor(muş). Lakin ne kadar güvenilir orası muamma, beklemekte fayda görüyorum.
romess
Üye
Bende de aynı sorun... Artık yuhh demekten başka birşey diyemiyorum. Server lerinde sorunvar galiba..
emrezx
Üye
şuan güncelliyorum sonuçları yazarım.
suleymanyuce
Üye
yükleyen yok mu. 1.2 kullandıgım için bakamadım. güncelleyen varsa bilgi versin .
sinomix
Üye
birazdan denicem bilgi yazarım
ganster86
Üye
Konu Sahibi
yükleyen var mı?
yojika
Üye
bağlantı kesildi diyor bir türlü yükleyemedim
emrezx
Üye
bendede bağlantı hatası verdi, forumlarda 1.0.2 diyolar fakat günccellemeyi yapabilen yok, inş 1.2 dir..
halil45
Üye
güncelleme yüklenemiyor... ne iş ya hem yeni bir üretici yazılımı mevcut diyor, hemde güncelleme yapılmıyor, çocuk yerine koyup dalga geçiyor bu samsung lanet olsun gelin toplanalım bir yerde ve şu samsunga dersini verelim uygulamaları ücretsiz yükleyelim Samsung Wave Spoofer ile, biz orjinalden çıkmayalım diyoruz ama sansung korsan yazılımlara teşfik ediyor... artık yapacak bi şey yok samsung Türkiye'yi arıyorsun bada 1.2 s8500 için yok diyor telefonu almadan önce ben çok araştırdım bada 1.2 de bada 2 de yüklenecek diyorlardı şimdi ne oldu anlayamadım... artık bir samsung yöneticisi çıksın açıklasın....!!!
fado
Üye
imkanı olan birde kies 1.5 ile deneyebilir mi ?
ninjha_18
Üye
uzun zamandır bu sitedeyim ilk msjım bu oldu kusura bakmayın 1.5 ilede bu sürüm güncelleştrilemez diyor yani 1.5 e daha dusmemiş kies 2.0 da denedim baglantı koptu dedi
merdo85
Üye
sanırım aşırı yüklenmeden oldu.kimse yükleyemiyor.bikaç güne düzelir de yüzleriz umarım
sez00
Üye
sunucu model bilgilerine ulasılamadı daha sonra tekrar deneyın dıyor