ben vardım ama gidiyorum herkes iyi geceler.. kendinize iyi bakın.. güle güle necmi kib aeo by:bye2:
zaza Üye Necmati' Alıntı: ben vardım ama gidiyorum herkes iyi geceler.. kendinize iyi bakın.. Genişletmek için tıkla ... güle güle necmi kib aeo by
Necmati' Alıntı: ben vardım ama gidiyorum herkes iyi geceler.. kendinize iyi bakın.. Genişletmek için tıkla ... güle güle necmi kib aeo by
Reşwan Emekli Yönetici zaza' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun ne var ne yok malatyada havalar nasıl Genişletmek için tıkla ... bir iki gündür güzel geçiyor açık hava sıcak,, allah iyilik versin
zaza' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun ne var ne yok malatyada havalar nasıl Genişletmek için tıkla ... bir iki gündür güzel geçiyor açık hava sıcak,, allah iyilik versin
Reşwan Emekli Yönetici Necmati' Alıntı: ben vardım ama gidiyorum herkes iyi geceler.. kendinize iyi bakın.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler necmi görüşürüz k.i.b --------------- Ekleme --------------- ara sıra bakarım gelen olur elbet gündüz çok yattım bu gece burdayım. cafe nin ana makinasını değişecem bi burda bi orda takılırım öyle..
Necmati' Alıntı: ben vardım ama gidiyorum herkes iyi geceler.. kendinize iyi bakın.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler necmi görüşürüz k.i.b --------------- Ekleme --------------- ara sıra bakarım gelen olur elbet gündüz çok yattım bu gece burdayım. cafe nin ana makinasını değişecem bi burda bi orda takılırım öyle..
Reşwan Emekli Yönetici zaza' Alıntı: bende bugün ofisteyim birazdan yatağıma geçip derin bir uyku çekicem eve gidesim yok artık Genişletmek için tıkla ... uyu uyu biraz kafa dinlersin
zaza' Alıntı: bende bugün ofisteyim birazdan yatağıma geçip derin bir uyku çekicem eve gidesim yok artık Genişletmek için tıkla ... uyu uyu biraz kafa dinlersin
zaza Üye Love Prince' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... greenmile' Alıntı: iyi geceler maxicep Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz iyi geceler
Love Prince' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... greenmile' Alıntı: iyi geceler maxicep Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz iyi geceler
greenmile Üye hoşbuldum zaza teşekkür ederim mustafa abi iyiyim seni sormalı umarım sende iyisindir ama çıkmam lazım abicim Allah'a emanet olun herkese iyi geceler
hoşbuldum zaza teşekkür ederim mustafa abi iyiyim seni sormalı umarım sende iyisindir ama çıkmam lazım abicim Allah'a emanet olun herkese iyi geceler
Love Prince Üye Starsley' Alıntı: acıktınmı hüseyin hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyiyim sağolasın sen nasılsın?
Starsley' Alıntı: acıktınmı hüseyin hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyiyim sağolasın sen nasılsın?
Love Prince Üye minoo' Alıntı: Hüseyin herkes artık sana ilk olarak acıktın mı diyor farkında mısın? Genişletmek için tıkla ... sorun değil ya
minoo' Alıntı: Hüseyin herkes artık sana ilk olarak acıktın mı diyor farkında mısın? Genişletmek için tıkla ... sorun değil ya
Reşwan Emekli Yönetici iyi geceler murat,, garibim sürekli acıkıyor ne yapalım pınar --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi geceler murat,, garibim sürekli acıkıyor ne yapalım pınar --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Love Prince Üye minoo' Alıntı: Böyle benimsedik seni Hüso Genişletmek için tıkla ... senide ben alıştırdım