5800 İso Dosyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gomla

Üye
    Konu Sahibi
5800 İso Dosyası
arkadaşlar bildiğimiz gibi artık oyunlarda tek link dosya indirirken iso dosyası olarak indiriyoruz ...

5800 da wirelles çekiyorum başka yerden kaçak :D ve opera mobile ile dosyaları indirebiliyorum 300 500 700 mb herneyse ama iso dosyalarını indiremiyorum indirmeye başlıyor ama kaç gb felan olduğu yazmıyor ?? (soru işareti çıkıyor toplam gigabyte) örneğin oyun 2-3 gb felan 1 gb da indirme tamamlandı diyor..

buna çözüm bulana allah için hergün dua edecem ne olur yardım edin!

not: yeterli hafızada var !

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek kimse yok mu koskoca sitede _??????????

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar bildiğimiz gibi artık oyunlarda tek link dosya indirirken iso dosyası olarak indiriyoruz ...

5800 da wirelles çekiyorum başka yerden kaçak :D ve opera mobile ile dosyaları indirebiliyorum 300 500 700 mb herneyse ama iso dosyalarını indiremiyorum indirmeye başlıyor ama kaç gb felan olduğu yazmıyor ?? (soru işareti çıkıyor toplam gigabyte) örneğin oyun 2-3 gb felan 1 gb da indirme tamamlandı diyor..

buna çözüm bulana allah için hergün dua edecem ne olur yardım edin!

not: yeterli hafızada var !

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek kimse yok mu koskoca sitede _??????????
başka bir arkadaş da senin söylediğini söylemişti, 1GB'den büyük dosyalarda sorun çıkıyor diyordu. Sanırım telefonun iştetim sistemindeki bir kısıtlamadan dolayı.

gomla

Üye
    Konu Sahibi
o arkadas bnm zaten :D

gomla

Üye
    Konu Sahibi
:D çözüm yolu bulan yok mu yaw buna ......

sevince1971

Üye
biraz sacma olacak ama torrent olarak ındırmeyı denedın mı?torrent programlarından sıkıntı olmadan ındırebılırsın.mobil torrent programları var ama telefonun destekler mı bılmem google de arat ıstersen

gomla1

Üye
kardeş torrenti denedim vodafone livede çalısmyor malesef

FvZCgLyN

Üye
Senin sorunun şu kardeş; Fat32 olan hafıza kartları 1 gb dan fazla dosyayı hafızaya işlemez. Hafıza Kartını Ntfs Olarak yapılandır ve biçimlendir. ondan sonra bi dene derim.

maktama

maktama

Üye
Senin sorunun şu kardeş; Fat32 olan hafıza kartları 1 gb dan fazla dosyayı hafızaya işlemez. Hafıza Kartını Ntfs Olarak yapılandır ve biçimlendir. ondan sonra bi dene derim.
s60v5 sistemi ntfs desteklemez...
bu arada " Fat32 olan hafıza kartları 1 gb dan fazla dosyayı hafızaya işlemez." demekle ne kastettiniz anlamadım, fat32 dosya sistemine atılabilecek en büyük dosyanın sınır boyutu 4GB dir.

gomla1

Üye
2 nizinkini de anlamadım napıoz :D

style_ouf_5

Üye
ıso oyun hangi sitede var rapidsiz olarak ?

gomla1

Üye
oyunc eh n en e mi ne gir orda var

gomla1

Üye
Symtorrent diğe bir program var 5800 için onda hiç sorun çıkmıyor... 1.5 sürümünü indir ama google bulursun...

symtorrent ile indirilmiyor cepten vodafone livede sorun cıkarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt