n8 Rehberim coktu (acil)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
n8 Rehberim coktu (acil)
arkadaslar seyahatteyim ve n8 rehberim coktu. Herkes silindi kafayi yemek uzereyim. Acaba geri almanin bir yontemi varmi.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ne yaptın nasıl yaptın azcık ayrıntılı bahsedebilir misin?

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
ben hic bise yapmadim. Arkadasi arayacaktim rehberi bi actim hic kimse kalmamis. Baskasi kurcaladi sildi diyecem ama oda imkansiz telefonda tus kilidi sifresi var. Zaten bu pr 1.1 guncellemesi yukledikten sonra telefon anormallesmisti simdi bu olay geldi basima.

muratcan1905

Üye
eğer sim karta kayıt ettiysen oradan alabilirsin kolayca ve ya telefonun yediğini aldıysan ordanda olabilir yoksa işin biraz zor gibi

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
ben hic bir zaman sim karta kayit kullanmam. Telefonun yedegi bilgisayarda var fakat bilgisayari yanima almadigim icin ordan da aktaramiyorum. Kaldim ortada elimde ici bos bir telefonla... Baska hic bise yok....

muratcan1905

Üye
keşke sim karta kayıt yapsaydın ben her ihtimale karşı hem telefona hem sime kayıt yapabilirim böyle durumlarda işe yarar

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
benim anlamadigim durup durken rehber cokermi.hemde akilli diye tabir edilen telefonun.

Utku

Utku

Üye
kaç kişi kayıtlıydı

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
245 kisi vardi.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
ovi'ye de mi yedek almadın bari ordan yüklerdin

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
git yaptır...:hmmm

Utku

Utku

Üye
Telefonunda hafıza kartı varsa çıkar sim kartını da çıkar telefonu aç kapat tekrar tak belki düzelir

zaferozkan

zaferozkan

Üye
bilgisayar üzerinde var yedek ama bilgisayari yanima almadim. O yuzden oradan yukleyemiyorum.

ovi derken pc kastetmedim arkadaşım. ovi'ye direk cep telefonunundan da yedekleme yapıp geri alabiliyorsun onu söyledim

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben hic bise yapmadim. Arkadasi arayacaktim rehberi bi actim hic kimse kalmamis. Baskasi kurcaladi sildi diyecem ama oda imkansiz telefonda tus kilidi kodu var. Zaten bu pr 1.1 guncellemesi yukledikten sonra telefon anormallesmisti simdi bu olay geldi basima.

alakasız olcak kb ama N8 e tuş kilidi kodunu nasıl yaptın uygulumamı ? telefonda öyle bi özellik göremedimde

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
alakasız olcak kb ama N8 e tuş kilidi kodunu nasıl yaptın uygulumamı ? telefonda öyle bi özellik göremedimde

phone management diye bir bolum var ordam sim lock vs var o kisimdan lock kode yi aktif hale getirdikten sonra auto lock suresi var onu istedigin zamana ayarliyorsun. Daha sonra telefonu o belirledigin sure icinde kullanmazsan sifre istiyor.

Ovide nasil yedek aliniyor. Ben bilmiyorum anlatirsaniz sevinirim bir yedek var fakat oda mail exchan. Kurman gerek diyor.

--------------- Ekleme ---------------

Utku™;3255319' Alıntı:
Telefonunda hafıza kartı varsa çıkar sim kartını da çıkar telefonu aç kapat tekrar tak belki düzelir

denedim ama banamisin bile demedi...!!!

muratcan1905

Üye
telefon üzerinden senk. yapmak için rehberi aç seçenekleri aç oradan ovi senk. i seç oradan senk. et e tıkla ancak senin rehberde kimse olmadığı için bunu yapman şuan için anlamsız olur ama kişileri geri getirince bunu yaparak yedek al derim.
ama belki bilmeden yedek almış olabilirsin veya ovi suiteden yedek alınca belki int e de atıyordur sen şansını genede dene derim. Yedekleri geri almak için a gir oradan ovi senk işlemleri ile ilgili bir şey var onu bul ovi hesabınla giriş yap orada zaten kayıtlı numara varsa gösterir oradan geri yükleyebiliyorsun telefona ama yoksa maalesef pek şansın yok gibi gözüküyor.

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
malesef orda hiç yedek gözükmüyor.

sulkoc

Üye
pc ne ulaşana kadar şimdilik hiçbirşey yapamazsın yada ne biliyim pc ni birine açtır email adresine o yedek dosyasını yollat bulunduğun yerden bir pc ile mail den al yedek dosyanı ve kullandığın pc ye ovi kur oradan halledersin zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt